2021-10-13

Pagalbos ranka, kurią atėjūnai apdergė

 


Seimo nusenęs jaunikis, laikinai ir per nesusipratimą einantis KAM ministro pareigas, labai džiaugėsi, kad už „pabėgėlius“, kurių įleista 4,2 tūkstančio, gauti ES pinigai. Vėliau šitas cherojus atitempė į Lietuvą visą krūvą amerikonams tarnavusių „vertėjų“ su jų broliais, pusbroliais ir velniai žino su kokiais „giminėmis“. Mes, žinoma, labai džiaugėmės visais šitais socialiniais pa...bėgėliais (vos neparašiau parazitais), kuriems vien maistui per dieną skiriama po 30 eurų.

Ilgainiui paaiškėjo, kad šitie pa... bėgėliai Lietuvai kainuoja astronominius pinigus, po 1500 eurų ant galvos, bet kad jie dar ir naikina valstybės turtą, į šiukšlyną mėto brangų maistą.

Širvintų rajono merė Živilė Pinskuvienė „Respublikai“ pasakojo:

Kai pradėjo dirbti Sauliaus Skvernelio Vyriausybė, valstybės rezerve buvo 150 mln. eurų. Tada rezervas buvo padidintas iki 300 mln. Dabartinė Vyriausybė iš karto padidino rezervą iki 900 mln. Man, kaip pilietei, kyla klausimas, kur yra tie 900 mln., kurie yra visų Lietuvos žmonių pinigai?

Už juos mes perkame brangius namelius. Beje, iš pradžių buvo planuojama nuomoti. Kilus pasipiktinimui, to pirkimo vis tiek nebuvo atsisakyta, jis tiesiog buvo išskaidytas į kelis pirkimus. Jeigu tokius milijoninius konkursus taip išskaidytų bent vienos savivaldybės administracijos direktorius, kaip dabar tą daro Vidaus reikalų ministerija, manau, toks valdininkas jau būtų išvežtas su antrankiais. Dabar kas savaitę konteinerinių namelių nuomai išleidžiama po 5-7 mln. eurų. Žinoma, žmonėms skaudu dėl tokių dalykų. O ypač, kai kasdien girdi, kad brangsta elektra, dujos.


Mus šokiravo valstybės lėšų taškymas šitiems pa...bėgėliams. Pastaruosiomis dienomis patirėme dar kelis šokus.


Šokas Nr. 1 buvo šitų socialinių pa... suniokota Rūdninkų stovykla.

Spalio 11 d. LNK paskelbė video. https://lnk.lt/zinios/Visi/143918

LNK portale rašoma: „Migrantų paliktas poligonas atrodo lyg Černobylis po evakuacijos.

Beveik milijoną eurų išlaidų per tris mėnesius patyrė migrantus apgyvendinusios savivaldybės. Mokėjo už maistą, komunalines paslaugas, patalpų įrengimą ir darbuotojų viršvalandžius. Medicininės išlaidos į šią sumą neįskaičiuotos. Todėl bendra išlaikymo suma - dar didesnė. Reda Petrikaitė vyko į Rūdninkus. Ir rado pribloškiantį vaizdą - prieš porą savaičių migrantų paliktas poligonas atrodo lyg Černobylis po evakuacijos.

 

Šokas Nr. 2 restorano maistas šiukšlyne.

Spalio 12 d. LNK paskelbė video. https://lnk.lt/zinios/Visi/143971

LNK portale rašoma: Lietuvos karių išgelbėti afganistaniečiai atsisako jiems tiekiamos jautienos ir avienos. Įsikūrę ir apsipratę bėgliai nuo Talibano pradėjo kelti savo sąlygų. Rugpjūtį Lietuvos karių išgelbėti afganistaniečiai atsisako jiems tiekiamos jautienos ir avienos. Ankščiau valgė, dabar - išmeta. Tai sukėlė Raseinių gyventojų pyktį, nusivylimo neslepia ir restorano vadovė. Esą pagrindinė maisto atsisakymo priežastis - gyvulių paskerdimo būdas. Maistas nėra Halal, kitaip tariant - neatitinka islamo tradicijų. Pabėgėliai pasakojo, kad prašo keisti meniu ir tikisi geresnio maisto. Restoranas atšauna, kad tai, ką valgo afganistaniečiai ne kiekvienas lietuvis sau gali leisti.

Šie Raseinių "vertėjų" vandalizmo kadrai buvo vakar parodyti OP TV laidoje:


https://www.youtube.com/watch?v=AGDJRXs9AFk&t=3596s

Stebina mūsų tautiečių kantrybė. Po šio vandalizmo ir pasityčiojimo iš Lietuvos valstybės, manau, save gerbianti tauta išvytų lauk visus šituos nekviestus svečius ir amerikonų „vertėjus“, kurie už savo darbą yra Afganistane gavę atlygį, o jų vežimas į Lietuvą yra vien globalistų noras naikinti mūsų valstybę.



Arkivyskupas Vigano Romoje protestuojantiems prieš „Žaliuosius pasus“ spalio 9d. sakė:

Mes, italai, nesame rasistai! Vardan meilės, kuri šimtmečiais buvo vienas iš krikščioniškosios Europos pasididžiavimų, galime priimti tuos, kurie yra persekiojami ir atstumiami savo šalyse, tačiau negalime, prisidengdami jų priėmimu, prisiimti atsakomybės už milijonų migrantų išnaudojimą. Mes žinome, kad jų imigracija į Europą buvo elito suplanuota siekiant sunaikinti mūsų pilietinę, kultūrinę ir religinę tapatybę; elitui ji pasitarnauja kuriant socialinį chaosą, įvežant nepakankamai apmokamą darbo jėgą, kurstant karus tarp vargšų ir atimant iš šalių, iš kurių jie atvyksta, jaunimą.

Mano publikacijos Telegram: https://t.me/lebionka ir VK: https://vk.com/id460381786


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą