2021-10-22

Tikiuosi, kad Naujasis Trampo socialinis tinklas leis pralaužti koronės melo ledus


Buvęs JAV prezidentas Donaldas Trumpas paskelbė sukūręs savo socialinį tinklą "Truth Social", praneša "The Washington Post". Jis paaiškino, kad ši platforma kuriama siekiant "pasipriešinti IT milžinų tironijai".

"Gyvename pasaulyje, kuriame Talibanui labai daug atstovauja "Twitter", o jūsų mylimas Amerikos prezidentas yra užčiauptas", - sakė Trampas. - Tai nepriimtina."

Trumpo naujasis socialinis tinklas sulauks didelio susidomėjimo, tačiau gali susidurti su rimtais veiklos sunkumais dėl turinio moderacijos, teigė "RIA Novosti" kalbinti JAV ekspertai.

Pasak buvusio bankininko ir finansų analitiko Martino Hutchinsono, D. Trumpas dabar turi "stiprų prekės ženklą", kurį nori išlaikyti. Ekspertas mano, kad naujasis buvusio prezidento projektas sukels didelį susidomėjimą, tačiau gali neatnešti D. Trumpui norimų rezultatų, jei JAV jam bus taikoma griežta cenzūra. Hutchinsono nuomone, D. Trumpo komandai reikia "geriau pasirūpinti, kad jie kontroliuotų savo tinklo infrastruktūrą, kitaip interneto paslaugų teikėjai cenzūruos už juos, o tai yra blogiausia". "Manau, kad Trumpismas išliks, tačiau iki 2024 m. jam reikės naujo lyderio. Idealiu atveju stiprus dalyvavimas socialinėje žiniasklaidoje atneš D. Trumpui pinigų, pagerins jo įvaizdį ir pasitarnaus naujojo lyderio palaikymui", - pažymėjo Hutchinsonas.


Laužomi melo ledai

Izrelio portale 9tv rašoma, kad Covid-19 buvo pirmoji istorijoje politinė pandemija, kuri išryškino Trampo konservatyvizmo ir JAV isteblišmento neokomunizmo skirtumus.

Trampa kvietė amerikiečius atmesti koronės diktatą. Jo gydytoju, užsikrėtus koronavirusu, tapo Vladimiras (Zeevas) Zelenko. Šis iš Ukrainos kilęs kabalistas, misticizmo atstovas – Chabad Liubavič chasidas, gydęs Satmaro žydų bendruomenę Kirjat Jojelyje netoli Niujorko. Vaizdo pranešime D. Trumpui Zelenko teigė, kad jo metodas (paprastai vadinamas "daktaro Zelenkos protokolu", toliau - PdZ), pagrįstas antimaliariniu vaistu hidroksichlorochinu,cinko sulfatu, D3 ir C vitaminais, leido išgydyti 6000 žmonių su mažiausiai 99 proc. tikimybe. Įgyvendinus gydytojo metodą, farmacijos kompanijų pelnas sumažėjo milijardais - PdZ yra labai pigus.


Dr. Zelenko atskleidė, kad tarp jo pacientų yra D. Trumpas, D. Giuliani, Brazilijos prezidentas J. Bolsonaro, 92 metų Lietuvos judaizmo lyderis rabinas J. Kanevskis, Izraelio Haredimų partijos lyderis A. Linzmanas. Gydytojui buvo nutrauktas bendravimas per "Facebook" ir "Twitter" dėl "bendruomenės standartų pažeidimo" ir jis anksčiau nepranešdavo apie savo pacientus.

Prieš JAV prezidento rinkimus 2020 lapkritį Zelenko sakė: "Šie rinkimai nulems, ar mūsų visuomenė išliks orientuota į Dievą, ar pavirs socialistiniu/marksistiniu pragaru. Dabartiniai vaikščiojantys numirėliai be smegenų yra kairiųjų fanatikų pėstininkai. Jie pernelyg kvaili, kad suprastų, jog šie bedieviai gyvūnai, gavę valdžią, pirmieji šaudys į juos."

Zelenko dalyvavo 2021 m. mitinge prie Kapitolijaus, bet suimtas nebuvo, kaip 500 čia dalyvavusių.

Rugpjūčio 11 d. laikraštis "Jerusalem post" pranešė apie vaistą nuo Kovid-19 EXO-CD24, kuriam vadovauja profesorius Nadiras Arberis. Sėkmingai praėjo pirmasis bandymų etapas Izraelyje ir antrasis - Graikijoje (Izraelyje nebuvo pakankamai pacientų). Prof. Arberis pabrėžia, kad jo vaistas nepažeidžia imuninės sistemos. Po kito bandymų etapo, kuris truks šešis mėnesius, EXO-CD24 gali pasiekti pacientus. 

Spalio 18 d. Reuters pranešė, kad PSO, nesugebėjusi neturtingas šalis aprūpinti vakcinomis nuo COVID-19 infekcijos ir testais, leido juos gydyti vaistais. Reuthers teigia, kad minėtas vaistas yra molnupiravir, kurį gamina JAV bendrovė MSD ir jos partnerė "Ridgeback Biotherapeutics".

Covid-19 tapo pirmąja politine pandemija šiuolaikiniame pasaulyje, neokomunistinių diktatūrų kūrimo visame pasaulyje mechanizmu, reikalaujančiu, kad veidus po kaukėmis slepiantys gyventojai paklusniai skiepytųsi. Gydymas vaistais pakerta šį totalitarizmą, rašoma Izraelio portale 9tv.

Trampo kuriamas socialinis tinklas padės pralaužti koronės melą ir neokomunistų vykdomą marmalizacijos genocidą. Tikėkimės.

Mano publikacijos Telegram: https://t.me/lebionka ir VK: https://vk.com/id460381786 







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą