2021-11-29

Omicron - „labai minkštas“, o daugybė mutacijų jį „destabilizuoja“

 


Kai minkštas penis – blogai*, o kai minkštas virusas, kaip Omicrono atmaina – gėris žmonijai ir vargas idiotams, pasoditiems vairuoti ES, JAV ir pan. Jiems nėra kuo gąsdinti piliečių.

Omicron yra "labai minkštas", sako gydytojas, kuris pirmasis atrado viruso atmainą; daugybė mutacijų "destabilizuoja" virusą, rašoma portale Zerohedge.

Vakar Rotšildų bankas „Goldman Sachs“ pranešė, kad „pagrįstai tiki, jog ši mutacija greičiausiai nebus piktybiškesnė ir kad esamos vakcinos greičiausiai ir toliau bus veiksmingos".


Ikandin jo Pretorijos gydytojas, kuris pirmasis sukėlė nerimą dėl naujos atmainos ir kuris yra Pietų Afrikos Respublikos vyriausybės patarėjas Covid-19, sakė, kad su omikroninio koronaviruso atmaina susiję simptomai kol kas yra lengvi.



https://www.youtube.com/watch?v=3RSRtuRm92o

Priešingai Vakarų žiniasklaidos skleidžiamai panikai, ministrų patariamojo komiteto dėl vakcinų pirmininkas Barry Schoub sekmadienį "Sky News" sakė, kad nors Pietų Afrikos Respublikoje, kuri pirmoji nustatė naująjį variantą, šiuo metu iš viso yra 3220 koronaviruso infekcija užsikrėtusių žmonių ir nors atrodo, kad šis variantas sparčiai plinta, hospitalizacijų skaičiaus padidėjimo nėra.

"Visi iki šiol pasitaikantys atvejai buvo lengvi, lengvi ar vidutinio sunkumo, ir tai yra geras ženklas", - sakė A. Schoub, pridurdamas, kad dar tik pradžia ir kol kas nieko nėra aišku.

Svarbiausia, ir tai prieštarauja baimę kurstančiam globalių MIP pasakojimui, Schaub teigė, kad daug mutacijų, aptiktų omikrono variante, destabilizuoja virusą, todėl jis gali būti mažiau "tinkamas" nei dominuojanti delta atmaina.

"Tam tikra prasme tikimės, kad jis neišstums delta, nes žinome, kad delta labai gerai reaguoja į vakciną", - sakė jis.

Manoma, kad nors Omicron gali greitai tapti dominuojančia paderme ir išstumti daug pavojingesnę (ir stabilesnę) delta padermę.

Pietų Afrikos gydytojų asociacijos pirmininkė Angelique Coetzee "JK Telegraph" sakė, kad į jos kliniką kreipėsi keletas sveikų jaunų vyrų, kurie "jautėsi labai pavargę“, o "jų simptomai buvo tokie skirtingi ir tokie švelnūs nei tų, kuriuos gydžiau anksčiau."

"Jokių ryškių simptomų nėra. Iš užsikrėtusiųjų kai kurie šiuo metu gydosi namuose", - sakė ji ir pažymėjo, kad "į ligoninę nepriėmėme nė vieno", sergančio naujuoju variantu. "Kalbėjausi su kitais savo kolegomis, vaizdas toks pat", - sakė Angelique Coetzee.

Paklausta, ar valdžios institucijos visame pasaulyje be reikalo kelia paniką, Coetzee atsakė: "Taip, šiuo metu sakyčiau, kad tikrai. Po dviejų savaičių galbūt pasakysime ką nors kita".

*Moteris atvedė vyrą pas gydytoją ir pasiskundė, kad pas jį nestovi. Vaikinas pertraukė ją: - Kaip nestovi! Stovi, tik minkštas. Taip ir su tuo minkštu Omicronu.


Nuorodos:

https://www.zerohedge.com/covid-19/omicron-extremely-mild-says-doctor-who-first-discovered-strain-numerous-mutations
http://lebionka.blogspot.com/2021/11/rotsildu-goldman-sachs-bankas-liepe.html



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą