2021-12-23

Mike Whitney: JAV VAERS ataskaitoje mirtinų atvejų skaičiaus didėjimas siejamas su "konkrečiomis" C-19 vakcinos partijomis

 


Sužinojome, kad marmalizacija Lietuvoje vykdoma su nemarkiruotomis „vakcinomis“, o jų galiojimo laikas yra vietinių medicinos profanacijos „specialistų“ pratęsiamas 3 mėnesiams. Apie tai gruodžio 23 d. rašė dienraštis „Respublika“.

https://www.respublika.lt/lt/naujienos/lietuva/kitos_lietuvos_zinios/covid-19-vakcinos-atkeliauja-netinkamai-supakuotos-ir-pasibaigusio-galiojimo/

Mike Whitney straipsnis „Report Links Ballooning Fatalities to "Specific Batches" of the Covid-19 Vaccine“ šiame kontekste yra mums ypač aktualus, nes jame kalbama apie pavojingas sveikatai vakcinų partijas. Aš manau, kad Lietuvos piliečių badymas nemarkiruotomis vakcinomis - genocidas.  Žemiau pateikiu šio straipsnio vertimą.


https://www.unz.com/mwhitney/report-links-ballooning-fatalities-to-specific-batches-of-the-covid-19-vaccine/

"Dr. Fauci tikriausiai yra atsakingas už didžiąją dalį iš visų 802 000 mirčių nuo "Covid" vakcinos JAV.... Būtent daktaras Fauci organizavo slopinimą lengvai prieinamo ir nebrangaus ankstyvojo gydymo... Fauci skatino protokolą, pagal kurį sergantys pacientai iš greitosios pagalbos siunčiami namo be jokio gydymo... Fauci yra atsakingas už leidimą skubiai naudoti mRNA "vakcinas", kurios galėjo pražudyti dar šimtus tūkstančių amerikiečių... Fauci, kuris nori skiepyti visus Amerikos vaikus, nepaisant įrodymų, kad mRNA skiepai visam laikui sutrikdo įgimtą natūralią vaikų imuninę sistemą ir gali sukelti ilgalaikius širdies, kraujagyslių, smegenų ir reprodukcinės sistemos pažeidimus..." Jamesas Howardas Kunstleris, "Kur jūs stovite?"

Klausimas - ar mirtys, apie kurias pranešta VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System, liet. Pranešimų apie nepageidaujamus įvykius, susijusius su vakcinomis, sistema), gali būti susijusios su konkrečiomis vakcinos "Covid-19" serijomis? https://vaers.hhs.gov/

Atsakymas - Taip, gali.

Klausimas- Ar esate tuo tikri? Jūs manote, kad tam tikros vakcinos partijos yra toksiškos.

Atsakymas- Atrodo, kad taip ir yra.

Klausimas- Noriu įsitikinti, kad suprantu, ką sakote: Ar kaltinate farmacijos kompanijas žmogžudyste?

Atsakymas- Tokios galimybės negalima atmesti, nors jos dar negalima įrodyti "neabejotinai". Tačiau nenuostabu, kad nei pramonės vadovai, nei reguliavimo institucijos, nei FTB neparodė nė menkiausio susidomėjimo nagrinėti įrodymus, kuriuos kruopščiai surinko autoritetingi tyrėjai. Tiesą sakant, jau yra pakankamai statistinių įrodymų, kad vyksta kažkas labai grėsmingo, dėl ko reikia nedelsiant atlikti išsamų tyrimą. Tai kelia didžiausią susirūpinimą, juk miršta žmonės.

Klausimas - vis dar negaliu patikėti tuo, ką sakote. Ar tikrai manote, kad korporacijos žudo dėl pinigų?


Atsakymas- Ar kada nors girdėjote apie "Vioxx", "Paxil" ar "Oxycodone", o gal pastaruosius 40 metų gyvenote po uola? Ar apskritai esate susipažinęs su siaubinga šių serijinių nusikaltėlių, prisidengusių garbingų farmacijos bendrovių vardu, bet sukėlusių siaubingas kančias ir žalą gyventojams, istorija? Taip, suprantu, kad liberalai myli šias farmacijos bendroves ir tiki, kad jos veikia tyriausiais ketinimais, bet sakau jums, kad jos per sekundę išpjautų jums širdį, jei tik manytų, kad tai padidins jų pelną. Siūlau praplėsti skaitymo ribas ir išsiaiškinti tai patiems.

Klausimas - pereikime prie reikalo: Kokių turite įrodymų, kad farmacijos kompanijos sąmoningai platina šias "toksiškas" vakcinų partijas?

Atsakymas: Palaukite minutėlę: Noriu pasakyti, kad yra pakankamai įrodymų, dėl kurių reikia atlikti tyrimą. Taip pat sakau, kad jei pramonės šulai, tokie kaip Fauci, iš tikrųjų būtų ištikimi, jie laikinai sustabdytų skiepijimo kampaniją, kol šis reikalas bus sutvarkytas. O dabar pažiūrėkite į šią reklamą iš "The Expose":

"Atlikus JAV vakcinų nepageidaujamų įvykių registravimo sistemoje (VAERS) rastų duomenų tyrimą paaiškėjo, kad dėl konkrečių vakcinų Covid-19 partijų numerių kelis kartus buvo pranešta apie itin daug nepageidaujamų reakcijų ir mirties atvejų, o tai reiškia, kad dabar nustatytos mirtinos eksperimentinių injekcijų partijos.

Tačiau dar didesnį nerimą kelia tai, kad "mirtinos" partijos buvo plačiai išplatintos Jungtinėse Valstijose, o kitos "nekenksmingos" partijos buvo išsiųstos tik į kelias vietas." ("IŠSKIRTINIAI - 100 % mirčių nuo Covid-19 vakcinos sukėlė tik 5 % pagamintų partijų, remiantis oficialiais vyriausybės duomenimis", The Expose)


"Pfizer" vakcinos nepageidaujamų reakcijų, apie kurias pranešta, skaičius pagal partijos numerį, išsiųstą į daugiau nei 13 JAV valstijų. Šioje diagramoje nustatyti tikrieji "Pfizer" vakcinos partijų numeriai, sukėlę daugiausiai mirčių JAV. Mirtingiausia iš jų - partijos numeris "EN6201", sukėlusi beveik 120 mirčių." ("The Expose")

Atsakymas - minutėlę pagalvokite apie tai. "Mirtinos" vakcinos buvo plačiai išplatintos visoje JAV, tačiau visos jos identifikuojamos pagal paprastą partijos numerį. Tai stulbinama, ar nemanote? Taigi, mes žinome, kad konkretūs partijų numeriai žudo ir sužaloja žmones, tačiau Fauci ir Co. vis dar neperspėjo visuomenės, nepranešė FTB, nepareikalavo tyrimo ir nesustabdė skiepijimo kampanijos. Kodėl? Ir kodėl žiniasklaida ignoruoja šią istoriją? Jei jie iš tiesų būtų suinteresuoti gelbėti gyvybes, tai būtų pirmuosiuose laikraščių puslapiuose, ar ne?

Klausimas - Bet visa tai tik spėliojimai. Jūs vis dar nepateikėte nė vieno įrodymo savo teiginiams pagrįsti.

Atsakymas - Jūs teisus. Kol kas tai tik teorija, todėl grįžkime prie straipsnio:

"Mokslininkai palygino vakcinos nuo gripo partijų kintamumą su vakcinos "Covid" partijų kintamumu ir sukrėsti nustatė, kad tarp skirtingų "Covid" vakcinos partijų yra IŠSKIRTINIS ir DIDELIS NEĮprastas kintamumo laipsnis. Ištyrus 22 000 gripo vakcinų partijų, beveik visose iš jų kiekvienoje partijoje pasireiškė 5 ar mažiau sunkių nepageidaujamų reakcijų...

Palyginus tą patį skaičių "Covid" vakcinų, nustatyta, kad jų partijos labai skiriasi - daugelyje partijų pasireiškė 5 ar mažiau sunkių nepageidaujamų reakcijų, tačiau daugelyje kitų - 1000-5000 sunkių nepageidaujamų reakcijų." ("The Expose")

Kaip tai vyksta? Kaip viena partija beveik nesukelia jokių nepageidaujamų reakcijų, o kita - 1000 kartų daugiau? Ar tai tik kokybės kontrolės problema, ar čia yra daugiau, nei atrodo iš pirmo žvilgsnio?

Ir tai nėra nereikšmingas klausimas, nes atrodo, kad būtent šios partijos gali būti atsakingos už didžiąją dalį iš 20 000 mirtinų atvejų, įtrauktų į VAERS pranešimų sistemą. Be to, kaip nurodo autorius:

"Pagal FDA taisykles tokie dideli skirtumai tarp skirtingų partijų ir skirtingų gamintojų reiškia, kad vaistai yra ADULTERIUOTI ir už tai gresia didelės teisinės sankcijos. Tokie skirtumai taip pat gali paneigti leidimą EUA, kuris suteikiamas tik atsižvelgiant į vaisto pastovumą." (The Expose)

Klausimas - sutinku, kad visa tai kelia didelį susirūpinimą, bet jūs dar nepateikėte jokių svarių įrodymų. Parodykite man neteisėtų veiksmų įrodymus arba pripažinkite, kad išsisukinėjate.

Atsakymas: Klausykite, mes čia kuriame bylą, neturėdami prieigos prie laboratorijų, kuriose buvo gaminamos šios vakcinos, ir neturėdami prieigos prie jokių teismo ekspertizės įrodymų. Geriausia, ką galime padaryti, tai pateikti netiesioginių ir statistinių įrodymų, kad pagrįstas išsamus tyrimas. Supratote? Mes neturime dūminio ginklo. Turime tik įtikinamų įrodymų, kad vyksta kažkas labai grėsmingo. Žmonės miršta, o jų mirtis tiesiogiai susijusi su konkrečiomis vakcinų partijomis, kurias galima tiksliai nustatyti ir atsekti jų šaltinį. Ar to nepakanka, kad būtų pateisintas nepriklausomas tyrimas?

Manau, kad taip, bet, savaime suprantama, žmonės, kurie turi ką slėpti, nepritars tyrimui.


Dabar pažiūrėkite šį vaizdo įrašą, kuriame puikiai paaiškinama, su kuo susiduriame. Verta pažiūrėti visą, bet mūsų tikslais sutelksime dėmesį į 14:35 minutę. Štai ką jie sako:

https://www.bitchute.com/video/4HlIyBmOEJeY/

"Diagramoje pavaizduotose 2244 partijose 40 % partijų buvo tik po 1 nepageidaujamą reakciją, o 20 % pirmųjų partijų sukėlė daugiau kaip 1000 nepageidaujamų reakcijų... Tai rodo, kad 20 % pirmųjų partijų yra 1000 kartų blogesnės už 40 % apatinių." Tai visiškai teisinga. Mūsų duomenų rinkiniuose tik nedidelis procentas partijų sukelia beveik 100 % nepageidaujamų reiškinių ir mirčių. Gali būti, kad 1000 proc. skiriasi patirtis žmogaus, gavusio injekciją iš vienos partijos, ir žmogaus, gavusio injekciją iš kitos partijos." Tai labai nerimą kelianti situacija, joks produktas neturėtų taip skirtis, kai jis skiriamas masėms sveikų žmonių, (įskaitant) nėščias moteris ir vaikus. Mes juos veikiame milžiniška rizika. ...

...Žmonės, manantys, kad (šios vakcinos ) yra saugios ir veiksmingos, kaip ir visos tradicinės vakcinos, kurias pažįstate, turėtų pagalvoti dar kartą, nes dėl tokio kintamumo daugybė žmonių patiria pernelyg didelę riziką.

...Kartais gamintojai atleidžiami nuo geros gamybos praktikos, jei FDA mano, kad tai yra visuomenės sveikatai nepaprastoji padėtis, tačiau tokiu atveju visuomenė turėtų žinoti, ką vartoja. Jie neturėtų šių injekcijų prilyginti tradicinėms vakcinoms". ("Covid 19 vakcinos pagal partijos numerį", Bitchute)

Atsakymas - leiskite man pasakyti akivaizdų dalyką: "1000 % skirtumas" yra daugiau nei apvalinimo klaida. Tai rodo, kad tam tikros partijos yra užterštos, nors jos vis dar naudojamos. Tai tiesiog baisu.

Be to, nors ši analizė neįrodo nusikalstamo sąmokslo, ji neabejotinai sustiprina tų, kurie, kaip ir aš, mano, kad būtent tai ir vyksta - sąmokslas. Natūralu, kad bet kokia depopuliacijos schema turėtų atrodyti atsitiktinė ir sporadiška. Tokia schema būtų įgyvendinta ne per metus ar net dvejus metus, o per dešimtmetį ar ilgiau. Vakcinos šioje schemoje atliktų lemiamą vaidmenį, nes jos suteikia tiesioginę prieigą prie visų 7 mlrd. žmonių žemėje fizinės biologijos. Nedidelė dalis tų žmonių mirtų netrukus po skiepų, ką mes čia ir matome. Tačiau didžioji dauguma mirčių atsispindėtų tik perteklinio mirtingumo duomenyse, kuris nuolat didėja visose šalyse, kurios metų pradžioje pradėjo masinio skiepijimo kampanijas. Šių perteklinių mirčių trajektorija rodo, kad depopuliacijos darbotvarkė bus įgyvendinta tik per ilgesnį laikotarpį, galbūt per dešimtmetį ar daugiau. Tai rodo, kad, nors mūsų valdovai gali būti blogi, jie nėra kvaili, iš tikrųjų jie yra nerimą keliančiai apskaičiuoti. Štai kaip analitikas Stivas Kiršas (Steve Kirsch) tai apibendrino savo "Substack" paskyroje:

"Itin akivaizdu, kad dėl nusikalstamos veiklos vakcinų bendruomenėje buvo suklastota 1 proc. vakcinų partijų, todėl apskritai gaunami tokie prasti rezultatai..... Tai itin akivaizdu, kai matote, kad maždaug 99 % vakcinų partijų VAERS duomenų bazėje paprastai sukelia 0-3 nepageidaujamus reiškinius, o kitas 1 % paprastai sukelia nuo kelių šimtų iki kelių tūkstančių nepageidaujamų reiškinių (AE), įskaitant beveik visus mirties atvejus ir sunkius sveikatos sutrikimus, kurių nėra likusiuose 99 %."

Pakartokite: "Dėl nusikalstamos veiklos... buvo suklastota 1 % vakcinos partijų."

Kaip kitame pranešime nurodo buvęs "Pfizer" viceprezidentas Mike'as Yeadonas, yra tik dvi galimybės, kurias turime apsvarstyti šiuo klausimu. Arba:

1. Niekas nepastebėjo. (Nei gamintojai, nei FDA, nei CDC, HHS, draudikai ir kt.)

2. (Arba) Jie žino. (kas vyksta, tai yra.)

Kuris iš jų?

Yeadonas daro išvadą, kad atsakingi žmonės negalėjo to nežinoti. Taigi, taip, jie ŽINO; jie žino, kad yra "falsifikuotų" partijų, nuo kurių žūsta ir susižeidžia žmonės, lygiai taip pat jie žino, kad nesiruošia daryti nieko, kas pakirstų laivą ir pakeistų galutinį rezultatą. Taigi, mirčių ir toliau daugės; štai kas mums belieka. Štai daugiau iš Yeadon:

"Atsižvelgiant į tai, kad VAERS yra viešai prieinamas ir nurodytas kaip priemonė netikėtumams aptikti, trijų raidžių agentūroje turi būti kas nors, kam pavesta stebėti VAERS..... Jis priduria štai ką: "Man nesvarbu, koks yra jūsų bendras požiūris į vakcinas apskritai ar konkrečiai į covid19 vakcinas, jūs negalite sutikti su tokiu didžiuliu vakcinų išeigos laipsniu nuo partijos iki partijos. Tai injekcinė rusiška ruletė".

Nenuostabu, kad šis terminas visur pasirodo: "Rusiška ruletė"; sukite kamerą ir tikėkitės, kad nesusprogdinsite smegenų. Ar ne per daug tikėtis, kad skiepijimasis turėtų būti daugiau nei (galimai) gyvybę atimantis lošimo kauliuko metimas? Ar ne per daug norime?

Klausimas - Galbūt jus nustebinsiu, bet nors kartą iš tikrųjų su jumis sutinku. Manau, kad būtų visiškai pagrįsta, jei prieš skiepydamiesi žmonės patikrintų partijos numerį. Tačiau nesutinku su kitomis jūsų beprotiškomis prielaidomis, kurios, mano nuomone, yra visiškai nepagrįstos.

Atsakymas - pakankamai sąžininga. Bet turėčiau paminėti, kad pirmą kartą perskaitęs straipsnį buvau toks pat skeptiškas kaip ir jūs. Tiesiog negalėjau įsivaizduoti, kad tarp vakcinų, kurios turėtų būti identiškos, gali būti toks didelis skirtumas. Dabar matome, kad jos nėra tapačios, net labai panašios. Skirtumai yra milžiniški ir mirtini. Tai mus veda prie kito klausimo: Ar tai tyčinis veiksmas? Jei šios partijos yra atsakingos už didžiąją dalį VAERS sistemoje užregistruotų mirčių nuo vakcinų ir jei šių ir kitų partijų nepageidaujamų reiškinių skirtumas yra iki "1 000:1", tuomet turime žinoti, ar tai buvo padaryta sąmoningai, ar ne. Taigi, ar tai didelė klaida, ar tai tyčinė žmogžudystė?

Klausimas - vėl išplečiate faktus, kad jie atitiktų jūsų teoriją. Aš vis dar manau, kad gali būti švelnesnis paaiškinimas.


Atsakymas - Leiskite man suprasti: Ši analizė rodo, kad tam tikros vakcinų partijos yra tūkstančius kartų mirtinesnės už kitas, bet jūs manote, kad tam yra "geranoriškas paaiškinimas"? Prašau, pasakykite, koks galėtų būti tas paaiškinimas?

Klausimas - iš šalies nežinau. Turėčiau apie tai šiek tiek pagalvoti. Bet nemanau, kad skubotos išvados priartina mus prie tiesos.

Atsakymas- Statistinės analizės nevadinčiau "šokinėjimu prie išvadų", bet tai jūsų sprendimas. Šiaip ar taip, praleiskime diskusiją ir grįžkime prie straipsnio:

"Tačiau VAERS duomenų tyrimas taip pat atskleidė, kad pranešimai apie mirties atvejus, kuriuos sukėlė "Pfizer" vakcina, vėlgi buvo susiję tik su tam tikromis vakcinos serijomis. Aukščiau pateiktoje diagramoje matyti, kad 96 % "Pfizer" vakcinos partijų pranešimų apie mirties atvejus dėl jų nebuvo pateikta. Tai reiškia, kad 2 828 pranešimai apie mirties atvejus buvo susiję tik su 4 % "Pfizer" vakcinos partijų.

Penki partijų numeriai buvo susiję su 61-80 mirties atvejų, dar 5 partijų numeriai - su 81-100 mirties atvejų ir tik 2 atskiri partijų numeriai buvo susiję su daugiau nei 100 mirties atvejų....

Tą patį galima pasakyti ir apie vakciną "Moderna Covid-19". Devyniasdešimt penkiuose procentuose "Moderna" vakcinos partijų pranešimų apie mirties atvejus nebuvo pateikta. Tai reiškia, kad 2 603 mirties atvejai buvo susiję tik su 5 % "Moderna" vakcinos partijų.

Trylika partijos numerių buvo susiję su 41-60 mirčių, 2 partijos numeriai - su 61-80 mirčių ir 1 partijos numeris - su 81-100 mirčių....Taigi šie duomenys rodo, kad kiekviena iš 130 skirtingų "Pfizer Covid-19" vakcinos partijų, išplatintų daugiau nei 13 valstijų, pakenkė vidutiniškai 639 kartus daugiau žmonių, hospitalizavo vidutiniškai 109 kartus daugiau žmonių ir nužudė vidutiniškai 22 kartus daugiau žmonių." (The Expose)

Atsakymas - Taigi, tas pats keistas modelis taikomas abiem pagrindiniams vakcinų gamintojams, bet jūs vis tiek manote, kad yra "geranoriškas paaiškinimas", tiesa?

Klausimas - Teisingai.

Atsakymas- Ir nors "dabar nustatytos mirtinos eksperimentinių injekcijų partijos", jūs nemanote, kad jos buvo sąmoningai išplatintos visoje šalyje?

Klausimas- Ne, nemanau.

Atsakymas- Vadinasi, tai tik "didelis nelaimingas atsitikimas", kai geranoriški žmonės labai sunkiomis aplinkybėmis stengėsi padaryti viską, ką galėjo, tiesa?

Klausimas- Taip.

Atsakymas- O tai, kad niekas neviešina šios situacijos, dėl kurios ir toliau žūsta ir yra sužeidžiami žmonės, yra tik kažkoks biurokratinis nesklandumas, tiesa?

Klausimas- Teisingai.

Atsakymas- Manau, kad jūs tai neigiate. Štai ir viskas. Manau, kad esate taip prisirišęs prie savo nuomonės, kad nenorite matyti to, kas vyksta tiesiai jums po nosimi. Spėju, kad jei Anthony Fauci įsakytų skubiai sušaudyti visus 60 milijonų amerikiečių, kurie atsisako skiepytis, jūs sugalvotumėte jam kokį nors pasiteisinimą. Sakytumėte: "Viskas gerai, jis tik dirba savo darbą, jis tik kovoja su Kovidu".

Tai tiesa, ar ne?

Klausimas - Jūs visada perdedate.

Atsakymas- Paskutinis dalykas: ar žinote, kas yra "tobulas nusikaltimas"? "Tobulas nusikaltimas" yra toks, kai tarp nusikaltėlio ir aukos nėra jokio įrodomojo ryšio. Jokių įrodymų, jokio akivaizdaus motyvo ir jokio dūminio ginklo. Planas išnaikinti milijonus žmonių toksiškomis vakcinomis turėjo būti tobulas nusikaltimas. Bet, spėkite ką? Kažkas paslydo, ir dabar turime partijos numerius. Teisingai, partijos numerius. Kažkas neatsargiai paliko pirštų atspaudus ant žudymo ginklo ir dabar mums belieka tik susekti ir patraukti jį baudžiamojon atsakomybėn.

Tai nedaug, bet tai žingsnis teisinga linkme.


Post scriptum

Man nelabai patinka šio straipsnio tonas, ir manau, kad didžioji dalis komentarų skyriuje išsakytos kritikos yra pagrįsta ir teisinga. Paprastai savo straipsnius grindžiu medicinos ekspertų, mokslininkų ir kitų specialistų analize. Šis straipsnis pernelyg priklauso nuo interneto svetainės, kuri gali turėti tam tikrų patikimumo problemų, išvadų. (nors tikiuosi, kad ne.)

Asmeniškai man šis vaizdo įrašas pasirodė itin įtikinamas ir pagrįstas, taip pat manau, kad ši tema nusipelno didesnio dėmesio ir tyrimo. Tačiau taip pat manau, kad apskritai straipsnyje šiek tiek per mažai faktų ir duomenų ir daug spėlionių.

Trumpai tariant, manau, kad ši tema nusipelno geresnės analizės, nei pateikiau, ir atsiprašau tų, kurie mano, kad straipsnis nėra tinkamas. Kitą kartą pasistengsiu geriau.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą