2022-01-03

Zerohedge apie daktaro Roberto Malone triuškinantį interviu


JAV portale Zerohedge paskelbtas straipsnis „COVID, Ivermectin, And 'Mass Formation Psychosis': Dr.Robert Malone Gives Blistering Interview To Joe Rogan“ (COVID, ivermektinas ir "masinė formacijaos psichozė“: Dr.Robertas Malone'as duoda triuškinantį interviu Joe Roganui) perskaitė virš 618000 svetainės lankytojų.

https://www.zerohedge.com/covid-19/covid-ivermectin-and-mass-formation-psychosis-dr-robert-malone-gives-blistering-interview

Zerohedge rašoma: mRNR technologijos išradėjas daktaras Robertas Malonas davė įdomų interviu Joe Roganui, kuris buvo parodytas Naujųjų metų išvakarėse.


Jei turite tris laisvas valandas, rekomenduojame pažiūrėti visą interviu (čia rasite jo santraukas):

https://rumble.com/vrrdsc-dr.-robert-malone-explains-how-dire-the-situation-is-in-the-usa-full-interv.html

Malone, RNR vakcinų technologijų ekspertas, kuris stažavosi UC Davis (Kalifornijos Deiviso universitete), UCSD ( Kalifornijos universiteto Kalifornijos tyrimų institute) ir Salk Institute, buvo Twitter ketvirtadienį buvo užblokuotas Twitter be jokio paaiškinimo. Atrodo, kad jis ruošiasi pateikti ieškinį, kaip šiuo metu daro Alex Berenson.

Blokavimas Twitter prasidėjo po to, kai Malone'as buvo apšmeižtas "The Atlantic" publikacijoje, kurią finansavo "Facebook" ir "Johnson & Johnson".

"Likus trims dienoms iki šio straipsnio pasirodymo, žurnalistas - jis anksčiau skelbė "woke" klausimais apie aukštąjį mokslą. Jis aiškiai pasamdytas. Ir jie aiškiai sako, kad straipsnį finansavo Robert Boyd Johnsono fondas ir Zuckerberg-Chan iniciatyva.

Jis buvo totaliai apsėstas. "Robertai, kodėl tu tai sakai? Turbūt turi kažkokių finansinių paskatų. Turi būti kažkokia priežastis, dėl kurios tai darai", - ir aš jam nuolat kartojau: "Todėl, kad tai teisinga".

„Manau, kad esu vienintelis, kuris aktyviai dalyvavo kuriant šią technologiją ir nėra finansiškai suinteresuotas. Mano nuomone, priežastis yra ta, kad tai, kas vyksta, nėra teisinga. Tai griauna mano profesiją. Tai griauna medicinos praktiką visame pasaulyje... Aš esu vakcinologas. 30 metų kūriau vakcinas. Aš kvailai daug mokiausi, kaip tai daryti ir kokios yra taisyklės. Ir mane asmeniškai žeidžia tai, kad stebiu, kaip mano disciplina naikinama be jokios rimtos priežasties, išskyrus, matyt, finansines paskatas ir, nežinau, politinį užpakalio dengimą?" -Robert Malone

"Mūsų vyriausybė nekontroliuoja šios situacijos, - tęsia R. Malone'as. "Ir jie yra neteisėti. Jie visiškai nepaiso bioetikos. Jie visiškai nepaiso federalinių bendrųjų taisyklių. Jie pažeidė visas man žinomas taisykles, kurių buvau mokomas daugybę metų, daugybę metų ir daugybę metų. Šie eksperimentinių vakcinų įgaliojimai yra aiškiai neteisėti. Jie aiškiai prieštarauja Niurnbergo kodeksui. Jie aiškiai prieštarauja Belmonto ataskaitai. Jie akivaizdžiai neteisėti, ir jiems tai nerūpi".

Tuomet Malone'as Roganui paaiškino, kaip Utar Pradešo provincijoje Indijoje buvo sutriuškintas Kovidas ankstyviu gydymu, į kurį įėjo ivermektinas, tačiau jis teigia, kad Bideno administracija susitiko su Modi ir "buvo priimtas sprendimas neatskleisti gydymo turinio".


Tada jie gilinosi į ivermektino ir apskritai ankstyvosios intervencijos temą. Pasak Malone'o, "yra gerų modelinių tyrimų, kurie rodo, kad dėl JAV vyriausybės sąmoningai blokuojamo ankstyvojo COVID gydymo JAV buvo pusė milijono perteklinių mirčių".

Po to Malone'as ir Roganas kalbėjo apie sudėtingus mokslinius tyrimus, susijusius su Kovidu, - Malone'as paaiškino, kad žmonėms, turintiems natūralų Kovido imunitetą, kyla didesnė nepageidaujamų vakcinos reiškinių rizika.

"Čia yra daugybė dalykų, kurių mokslas nepagrindžia".

Tuomet jie aptarė 14 metų mergaitės, kuriai vakcina pakenkė, atvejį, tačiau apie incidentą buvo pranešta kaip apie skrandžio skausmą.

"Šiai merginai buvo diagnozuotas pilvo skausmas, nors iš tikrųjų jai buvo priepuolis. Dabar ji prikaustyta prie neįgaliojo vežimėlio, jai įvestas nosies ir skrandžio vamzdelis. Viena iš 1000 tiriamųjų."

Interviu pabaigoje Malone'as dar labiau gilinasi į temą - daro prielaidą, kad žmonės išgyvena masinę psichozę, ir pateikia paraleles su 1920-1930 m. Vokietija, kur "buvo labai protingų, labai išsilavinusių gyventojų, o jie išprotėjo".

O "Twitter" nemano, kad Malone'o balsas nusipelno būti išgirstas. 



 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą