2022-07-09

Stebukladariui Ugur Sahin taip ir nepavyko adaptuoti savo mRNR marmalų prie viruso mutacijų

 


Vokiečių poerale Report24 rašoma:

Vokietijos-Turkijos stebukladarys Uguras Sahinas interviu metu gyrėsi, kad "Corona" vakciną sukūrė vos per kelias valandas. Nuo jo stebuklo iki injekcijos praėjo metai - per tą laiką buvo atlikti pusiau sutrumpinti ir akivaizdžiai suklastoti tariamo saugumo ir veiksmingumo tyrimai. mRNR metodo privalumas buvo tas, kad jį buvo galima greitai pritaikyti prie viruso mutacijų. Tačiau per dvejus su puse metų to taip ir neįvyko.

Argumentas yra tikslus ir jo negali paneigti net aršūs vadinamųjų "skiepų" šalininkai: Kodėl rinkoje vis dar nėra adaptuotos tariamos "vakcinos" versijos? Nuo tariamos pandemijos pradžios aptikta tūkstančiai viruso mutacijų, o kai kurios iš jų - BA.4, BA.5 ir BA.2.75. Žr: Kiek patikima naujoji panika: BA.2.75 iš Indijos dabar mums kelia didžiulę grėsmę.



Prisiminkite, kai mRNA skiepai buvo reklamuojami kaip žmonijos išsigelbėjimas. Naujoji sistema galėtų itin greitai reaguoti į įvairias grėsmes. Jei kovojantys virusai mutuotų, per labai trumpą laiką būtų galima reaguoti modifikuota "vakcina". Beje, šiandien tai vis dar yra argumentas vyriausybėms sudaryti sutartis, kuriose numatytas aštuonis kartus didesnis "vakcinos" kiekis nei atitinkamų šalių gyventojų skaičius. Žr: Skiepų neveiksmingumas žinomas jau seniai? Kodėl Vokietija užsakė 660 milijonų vakcinos dozių?

Tuo tarpu bent jau "Pfizer" ir "Biontech" teigė, kad kuria adaptuotas "vakcinas". Uguras Sahinas netgi reikalavo, kad jam būtų leista keisti "vakciną", kaip jis nori, - jokių saugumo bandymų ir tyrimų nereikėtų atlikti. "BioNTech" vadovas Uguras Sahinas reikalauja atsisakyti klinikinių bandymų su kitomis "vakcinomis".

Šiuo metu vis dar skiepijama nuo naujų viruso variantų pasenusia veikliąja medžiaga, pageidautina keturis ar penkis kartus. Šiuo atveju žmonės taip pat turėtų pradėti klausinėti, kodėl "vakcina", kuri, kaip teigiama, po dviejų suleidimų suteikia ilgametę "apsaugą", paprasčiausiai neturi jokio poveikio - bent jau ne teigiama prasme.

Sąmokslo teorijų šalininkai gali paprieštarauti, kad iš pradinės "vakcinos" nereikia kurti naujų "formulių", nes ji ir taip duoda norimą efektą: Mažėja gimstamumas, didėja mirtingumas. Tačiau šios prielaidos dar negalima visiškai įrodyti, o jei ir pavyktų įrodyti, kiltų klausimas, ar tai buvo padaryta tyčia, ar net kaip tarptautinio sąmokslo dalis. Taip pat galima įtarti, kad farmacijos pramonė ir visi kiti naudos gavėjai, pradedant tyrimų ir skiepijimo centrais ir baigiant dalyvaujančiais gydytojais, yra be galo godūs pinigams.

https://report24.news/enorm-wichtiges-argument-fuer-den-widerstand-wo-bleiben-die-angepassten-impfsoffe/

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą