2022-08-11

Vis daugiau įrodymų, kad mūsų Draugę Rimą pribaigė koronės dūris

 


Šių metų balandžio 25 d. paskelbiau apie mūsų Draugės Rimos Pocienės mirtį: "Rima Pocienė (1953-2022) in memoriam."  Tuomet rašiau: 

Rima užpernai susirgo krūties vėžiu. Nesulaukusi tinkamo gydymo Lietuvoje, išvyko pas sūnų Paulių Pocių į Vokietiją (Šiaurės Reinas Vestfalija), čia buvo operuota, jai buvo atlikta chemoterapija. Pernai rugpjūčio-rugsėjo mėn. ji atvyko į Lietuvą tvarkyti turtinių reikalų. Tuo metu ES galiojo griežtas karantinas, todėl jai teko pasiskiepyti nuo koronaviruso, kad galėtų skristi lėktuvu. Vokietijos gydytojai Rimą perspėjo, kad skepijimas (skiepijo Pfizer vakcina) gali sukelti ligos readmisiją. Taip ir įvyko, todėl Rima buvo priversta anksčiau laiko grįžti į Vokietiją. Kovo 8 d. iš jos sužinojome, kad plaučiuose renkasi skystis, nusiurbia po 1,5 litro kas savaitę, o ji vartoja nuskausminimui morfijų...

Portale "Sapere aude" buvo paskelbtas įdomaus straipsnio vertimas, patvirtinanatis mano spėjimą, kad eksperimentinis skiepas galėjo sukelti mūsų Draugės ligos readmisiją. Žemiau pateikiu šio straipsnio vertimo ištrauką.

Švedijos Patologijos Skyriaus Vadovė: Apie Skiepus Ir „Turbo“ Vėžio“ Ryšį


Originalus straipsnis paskelbtas 2022 m. rugpjūčio 4 d. etana.substack.

Etana Hecht. Išversta padedant www.DeepL.com/Translator. Be pataisymų.


Dr. Ute Kruger yra Švedijos Lundo universiteto mokslininkė ir vyresnioji gydytoja. Ji yra buvusi Patologijos skyriaus vadovė, šioje srityje ji dirbo pastaruosius 25 metus, o pastaruosius 18 metų specializavosi krūties vėžio diagnostikos srityje. Ji ištyrė tūkstančius autopsijų ir krūties vėžio mėginių. Ji puikiai išmano šią sritį, o pacientų amžius, naviko dydis ir piktybiškumo laipsnis – visa tai priklauso jos kompetencijos sričiai ir per visą jos karjerą turėjo natūralų ritmą. Tas natūralus ritmas sustojo 2021 m., kai prasidėjo vakcinos diegimas.

Organizacija „Doctors for Covid Ethics“ paskelbė interviu su ja, kuriame ji pasidalijo savo susirūpinimu dėl neįprastų požymių, pasirodžiusių praėjusių metų mėginiuose.

  • Amžius – vidutinis jos gautų mėginių amžius sumažėjo, padaugėjo mėginių, gautų iš 30-50 metų amžiaus žmonių.
  • Dydis – anksčiau buvo neįprasta, kai daktarė Kruger rasdavo 3 cm dydžio naviką. Pradėjus vakcinaciją, ji reguliariai mato 4 cm, 8 cm, 10 cm ir retkarčiais 12 cm dydžio navikus. Šokiruojantis anekdotas: prieš 2 savaites ji rado 16 cm auglį, kuris užėmė visą krūtį.
  • Daugybiniai navikai – daktarė Kruger pradėjo dažniau pastebėti atvejus, kai pas tą pačią pacientę auga keli navikai, kartais net abiejose krūtyse. Per 3 savaites ji turėjo 3 atvejus, kai pacientams augliai augo keliuose organuose. Vienai iš jų per kelis mėnesius nuo skiepijimo pradžios augliai atsirado krūtyje, kasoje ir plaučiuose.
  • Vėžio atsinaujinimas – padaugėjo atvejų, kai pacientams, kuriems vėžys daugelį metų buvo remisijoje, netrukus po vakcinacijos staiga agresyviai atsinaujino.

Dr. Kruger iš pradžių manė, kad šie turbo vėžiai, kaip ji juos vadina, atsirado dėl vėluojančių vizitų pas gydytoją dėl „Covid“ uždarymo, tačiau šis laikotarpis jau seniai baigėsi, o augliai vis dar agresyviai auga ir jaunesniems pacientams. Apie kai kuriuos iš šių atvejų ji pranešė FDA, ir nors kai kurie aukštesnio rango pareigūnai iš pradžių sutiko su ja susitikti, kitą dieną susitikimą be jokio paaiškinimo atšaukė, o vietoj to atsiuntė telefono agentą, kad šis priimtų jos pranešimą.

Prieš šešis mėnesius daktarė Kruger pasirodė Vokietijoje vykusiame susitikime, kuriame pristatė savo teoriją, kad skiepai sukelia agresyvius auglius, ir paprašė tame susitikime dalyvavusių gydytojų pagalbos renkant duomenis. Deja, tik nedaugelis iš jų panoro rinkti tuos duomenis ir pasidalyti jais su ja.

AUTOPSIJOS

Dalis daktarės Kruger laiko skiriama autopsijoms, ir ji atkreipė dėmesį į daugybę susirūpinimą keliančių anomalijų.

  1. Šešiasdešimtmetis sirgo daugybinėmis piktybinėmis ligomis. Chemoterapijos metu jis gavo 2 Covid vakcinos dozes ir tada jam išsivystė Guillain Barre sindromas. Ji rado uždegimą nugaros smegenyse, galvos smegenyse ir kraujagyslėse.
  2. 80-metė moteris praėjus mėnesiui po vakcinacijos tapo paralyžiuota. Dr. Kruger rado kraujosruvą nugaros smegenyse netoli kaklo, ko ji niekada anksčiau nebuvo mačiusi. Per mikroskopą ji pamatė uždegimą kraujagyslėje, kuris sukėlė plyšimą ir sukėlė kraujavimą. Ji taip pat rado uždegimą širdies raumenyse, kuris yra miokarditas.
  3. Daktarė Kruger buvo iškviesta išspręsti mirusio asmens šeimos ir skrodimą pasirašiusių gydytojų ginčo. Šeima ir jų gydytojas manė, kad mirtis įvyko dėl „Covid“ vakcinos, tačiau skrodimą atlikę asmenys nepateikė jokių tai patvirtinančių išvadų ir nesusiejo mirties su vakcina. Kai daktarė Kruger pati atliko skrodimą, ji rado miokardito ir vaskulito – plaučių kraujagyslių uždegimo – požymių. Pirminis skrodimas arba nepastebėjo šių signalų, arba jų neieškojo, ir šeima buvo teisi. Dr. Kruger pasidalijo savo nuomone, kuriai pritarė ir kitas aukšto lygio patologas iš Vokietijos, kad mirtis iš tiesų įvyko dėl „Covid“ vakcinos.

Dr. Kruger nurodė 3 pagrindines problemas, susijusias su tuo, kaip šiuo metu praktikoje atliekamos autopsijos:

  1. Informacija apie pacientus pateikiama paviršutiniškai. Dr. Krugeris asmeniškai susidūrė su keliais atvejais, kai gydytojai autopsijos metu parašė, kad pacientas buvo neskiepytas, nors iš tiesų jo medicininiuose dokumentuose buvo užfiksuota, kad jis buvo paskiepytas „Covid“ vakcina.
  2. Atliekant tipinę autopsiją tyrimai neatliekami pakankamai giliai, kad būtų galima diagnozuoti pagrindinę tam tikrų medicininių problemų priežastį. Neatliekami griežti histopatologiniai audinių, kuriuose greičiausiai išryškėtų vakcinos žala, tyrimai, tačiau kurie būtini norint aptikti vakcinos sukeltos žalos žymenis, pavyzdžiui, imunologinius infiltratus ar smailiuosius baltymus miokardo audiniuose. Dr. Krugeris atliko išsamesnius tyrimus ir nustatė miokarditą ir uždegimus, kurių pirminė autopsija nepastebėjo.
  3. Trūksta patirties vertinant šias išvadas ir noro tinkamai kontekstualizuoti atvejus. Be to, dauguma gydytojų, atliekančių skrodimus, nepraneša apie atvejus FDA.

Nors daktarės Kruger parodymai iš esmės yra anekdotiniai, į jos, kaip ilgametės aukščiausio lygio patologės, nuogąstavimus reikėtų labai rimtai atsižvelgti ir juos toliau tirti. Žinoma, tam reikėtų sąžiningos reguliavimo sistemos, kurios, atrodo, šiais laikais labai trūksta.

„STEBIU, KAIP ŽUDOMI ŽMONĖS“

Dr. Kruger teigė, kad, jos nuomone, skiepai yra greitai augančių auglių ir autoimuninių ligų sukėlėjas. Kartu su navikais ji mato daug uždegimų ir, žinoma, tai ne tik krūties vėžys. Daugelis kitų patologų daktarei Kruger pranešė, kad jie mato padidėjusį vėžio, kelių organų vėžio ir retų vėžio atvejų skaičių.

Baigdama ji sakė: „Studijavau mediciną, nes norėjau padėti žmonėms. Tačiau dabar jaučiuosi taip, tarsi stebėčiau, kaip žudomi žmonės, ir nieko negaliu padaryti“.

Pirmas žingsnis sprendžiant bet kokią problemą yra pripažinti, kad problema egzistuoja. Turime didžiulę problemą, ir norint pradėti ją spręsti, reikia ją pripažinti. Laikas pradėti spausti gydytojus, kad jie prabiltų. Kiekvienas gydytojas, kuris yra pakankamai sąmoningas, kad suprastų, jog kažkas negerai, turi pradėti spręsti šią problemą. Papildoma motyvacija gali būti spaudimas žinant, kad visa tai netrukus taps vieša, ir nė vienas gydytojas nenori stovėti blogoje pusėje, kai tai įvyks.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą