2022-12-22

Aklai, šalančiai ir badaujančiai Lietuvos senutei LNOBT direktorius kojinių nemezga (video)

 


Lietuvos Nacionalinio Operos ir Baleto teatro puslapis skelbia:

https://www.opera.lt/naujienos/ant-lnobt-eglutes-kojines-ir-siulai-kvieciantys-dalintis-siluma-su-ukrainieciais/1403

Ant LNOBT eglutės – kojinės ir siūlai, kviečiantys dalintis šiluma su ukrainiečiais

Kalėdos LNOBT šįmet dvelkia namų šiluma: šventinė eglutė teatro fojė padabinta virbalais, siūlų kamuoliais ir megztomis kojinėmis. Neįprastais dekoratyviniais akcentais teatro kolektyvas skatina savo žiūrovus parūpinti vilnonių kojinių Ukrainos kariams (...)


O dabar persikelkim į Lietuvos kaimą (video 20:30 min.), kur šiukšlių ir skudurų krūvoj žiemos dienas leidžia alkana ir sušalusi senutė. Ji akla, nesipraususi, bet niekam ji nerūpi, nes tai ne Ukrainos karys, ne Ukrainos senutė, net ne Ukrainos šuo ar katinas. Jai LNOBT direktorius ir teatro kolektyvas kojinių nemezga ir žiūrovų neprašo, kad senutei kažką paaukoti. Vaizdas sukrečia. Video autorius verkia. Gal šitie ir kiti mūsų penimi ponai nežino, kaip gyvena Lietuvoje žmonės? Kiek pas mus sušalusių ir alkstančių?

Aš manau, kad tokia valstybė, kuri nesirūpina savo badaujančiais seneliais, yra negyvibinga ir neturi perspektyvų. Juo labiau, štai tokie pseudopatriotai direktoriai ir jų išsigimę kolektyvai. Tai tušti ir baisūs žmonės, kurie nesirūpina savo artimu, bet žvalgosi po visą pasaulį, kad tik kažkam įsiteikti, kažkam palaižyti, kad tik pasireklamuoti.



http://www.youtube.com/watch?v=7Go_bu994o0&t=20m30s




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą