2022-12-21

Arkivyskupas Viganò: Trampo parama LGBTQ respublikonams yra didelė klaida

 

Sužinojus apie prezidento Donaldo J. Trumpo surengtą iškilmingą renginį atvirai homoseksualiems Respublikonų partijos rėmėjams, kilo didelis skandalas ir nusivylimas. Šis pritarimas LGBTQ ideologijai yra dar rimtesnis, jei atsižvelgsime į tai, kad vos prieš dvi dienas Džo Baidenas pasirašė "Pagarbos santuokai aktą", kuriuo Jungtinėse Valstijose pripažįstamas vadinamųjų homoseksualų santuokų teisinis galiojimas, pažeidžiantis prigimtinį ir taip pat Dievo įstatymą.


Demokratų partija yra visiškai antikrikščioniška ir užsispyrusiai pasiryžusi įgyvendinti globalistinę Naujosios pasaulio tvarkos darbotvarkę. Kita vertus, Respublikonų partija beatodairiškai persekioja rinkėjų mažumą, kuri mėgaujasi gyvenimo būdu, prieštaraujančiu Įsakymams ir bendrajam gėriui. Amerikos katalikai šiandien atsidūrė nepavydėtinoje padėtyje: jiems atstovauja politinė klasė, kuri pasirodo esanti visiškai nepajėgi atstovauti katalikų įsitikinimams moralės ir religijos klausimais ir juos išreikšti. Dėl to rinkėjai tampa nepatenkinti, o prie to prisideda rinkimų klastojimas ir kylantys skandalai dėl žiniasklaidos cenzūros ir manipuliavimo rinkėjų sutarimu.

Iki šiol į tam tikrus Respublikonų partijos politinės platformos aspektus buvo galima tam tikra prasme nekreipti dėmesio dėl daug rimtesnės grėsmės, kurią įkūnija Demokratų partija. Tačiau dabar akivaizdu, kad giluminės valstybės veiksmai užkrėtė visą be išimties politinį elitą, įtraukdami net Donaldą Trumpą, kuris iki šiol atrodė kaip Jungtinių Valstijų ateities vilties šaltinis.

Tauta, kuri nusižengia Dievo Įstatymui, negali tikėtis būti palaiminta Viešpaties, o tie, kurie remia nuodėmingą gyvenimo būdą, turėtų galvoti apie jų laukiantį Teismą, o ne pataikauti tiems, kurie yra sugedę, apskaičiuotai siekdami laimėti balsų. Toks respublikonų politinių veiksmų nesivaržymas yra ne mažiau kenksmingas nei atviras demokratų priešinimasis amžinajam Bažnyčios Magisteriumui.


Raginu Amerikos katalikus melstis, prašant Viešpatį apšviesti politikus sveikų principų, raginant juos drąsiai kovoti už prigimtinio įstatymo ir Dievo įsakymų gynimą.

+ Carlo Maria Viganò, arkivyskupas, buvęs apaštališkasis nuncijus Jungtinėse Amerikos Valstijose

2022 m. gruodžio 20 d.

Šaltinis:

https://www.lifesitenews.com/opinion/abp-vigano-trumps-endorsement-of-lgbtq-republicans-is-a-grave-mistake/?utm_source=top_news&utm_campaign=usa



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą