2022-12-10

Besmegenio pareiškimas: "Dalyvausiu mero ir prezidento rinkimuose"


Šiandien, eidamas P.Vileišio gatve, pamačiau Senį-besmegenį. Toks florescuojantis visas tas besmegenis, lūpas išsidažęs, su moteriškais batais, kaip koks V.Raskevičius prieš Seimo rinkimus.


Man priėjus arčiau, jis pasakė:
 
"Tavo žiniai, aš ne Senis-besmegenis, kaip mane vadini, o Sniegius, translytis, modernus. Įsmeigia morką - vyras, ištraukia - moteris, įsmeigia į antrą galą...  Sniegiumi, prašau, mane ateityje ir vadinti.
 
Esi mano potencialus rinkėjas, todėl informuoju: ketinu balotiruotis į Vilniaus mero postą. Pradžiai. Smegenų neturiu, kaip ir dabartinis meras, bet labai mėgstu eglutes, kaip ir jis, tik, skirtingai nuo jo, nesu vagis. Neturiu nei rankų, kad imti kišius, nei kišenių, į kurias galėčiau dėti iš vilniečių pavogtus pinigus. 
 


Ar matei LNK gruodžio 8d. laidą "Bučiuoju.Rūta"? Vaikinas iš Pakruojo dvaro pasakojo, kad už ketvirtį milijono pastatytų 8 štai tokias eglutes-tortus Vilniuje. Kaip jūs tokį vagį mero poste ir pakenčiate? O ką jis su miestu daro? Šaligatviai ištrupėję, gatvės kažkokiais mediniais gardais apkaltos, mirusių medžių prikaišiota, nors greta - pilna plotų, kur medžius galimas sodinti, bet jie tušti.
Apsidairyk, ar matai ką šitas idiotas su gatvėmis Vilniuje padarė...
 
Galvoju ir apie Prezidento postą. Parašiau laišką į Švediją, bankininkams Valenbergams, kad jie mane prezidentu Lietuvoje paskirtų. Mano privalumas - tvarumas. Esu iš H2O, kas gali būti Žemėje tvariau? Ir dar. Neturiu namo saugomose teritorijose, teismo su visuomene pagalba įteisinto, o kadangi Gitano Nausėdos paskirtis - rengti Prezidentūroje eglutes, nes nieko daugiau jis nesugeba, tai eglutėms Sniegius - gražiausia puošmena. Turiu ir kitų pliusų - neturiu CO2 pėdsako, nes nevalgau ir nesituštinu, todėl Prezidentūra atpigs  uždarius tualetus ir maitinimo įmonę..." 
 
Išsigandęs sprukau šalin, o namo grįžau kitu keliu, kad tas Sniegius ir vėl nepristotų. Duok Dieve, kad ištirptų iki rinkimų... Vilnius, o ir Lietuva, neatlaikys gi ilgai šitų besmegenių merų ir prezidentų.



 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą