2022-12-28

Migrantai Milane apiplėšė Salvini sūnų


Partijos "Lyga" vadovas Matteo Salvini, užimantis Infrastruktūros ir transporto ministro postą, viešai kalbėjo "Lega di Lega" festivalyje Alzano lombardo mieste, Val Serianoje, centre. Čia jis kalbėjo ir saugumo klausimais. Salvini informavo apie prieš Kalėdas įvykusį incidentą su jo sūnumi Milane. 


Kalbėdamas apie šią temą, M. Salvini grįžo prie savo sūnaus apiplėšimo likus dviem dienoms iki Kalėdų. Jis ramiai ėjo gatve, kai 20 val. vakaro Via Palma gatvėje, Milane, du šiaurės afrikiečiai, grasindami butelio šuke, atėmė iš jo mobilųjį telefoną. "Mano sūnus buvo apiplėštas kaip ir kiti Bergame, Milane ir Romoje. Tikiuosi, kad jie juos sugaus, ir tikiuosi, kad ne tik sugaus, bet ir pasodins į kalėjimą", - pasakė Salvini ir paaiškino, kad vienas iš dviejų, kurie įvykdė apiplėšimą, jau buvo suimtas prieš du mėnesius. 

Salvini sūnaus Federico motina Fabrizia Ieluzzi pasakė: "Jie užstojo jį gatvėje, pasiteisindami, kad prašo cigaretės, tada sudaužė stiklinį butelį ir, nukreipę skeveldrą į Federico, parodė jam savo tikruosius ketinimus."

"Jie paėmė jo telefoną, ne naujausio modelio "iPhone", kurį jis turėjo šešis mėnesius, ir šiek tiek pinigų, bet grąžino piniginę su dokumentais, tada pabėgo", - pridūrė ji.

Policija telefoną atgavo maždaug po 12 valandų po to, kai vagys bandė jį parduoti egiptiečiui San Siro rajone, kuris, kilus įtarimui, įspėjo valdžios institucijas.

Šis incidentas - ne pirmas kartas, kai žinomo ES politiko vaikas užpuolamas ar apiplėšiamas gatvėje. 2018 m. pretendentės į Prancūzijos prezidento postą Marine Le Pen dukra buvo užpulta prie boulingo baro Nanterre ir dėl smurto turėjo būti paguldyta į ligoninę. Incidento metu du 32 ir 47 metų vyrai priėjo prie tuomet 19-metės M. Le Pen dukters ir jos pusseserės ir jas užpuolė. 




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą