2023-12-25

Lenkijos pamokos. Netikėkime Lietuvos naikintojų priešrinkiminėmis melagystėmis

 

Lenkų rinkėjai patikėjo priešrinkiminėmis kairiųjų melagystėmis ir dabar jie skina karčius vaisius. Apie tai pasakoja dienraščio wPolytice redaktorius  Michal Karnowski straipsnyje "Ar to norėjote jūs, lenkai? Kad ir kokie buvo jūsų ketinimai, pasirinkote būtent tai. Prasideda migrantų invazija":

Džiaukimės, įsidėmėkime, kokią gražią ir saugią šalį turime. Galbūt tai paskutinės tokios Kalėdos - šalyje, kuri yra kultūriškai gana darni, kurios nedrasko religiniai konfliktai, kurioje nėra getų, vakarinio teroro gatvėse ir sprogdinimų. Nes, žinoma, ne kiekvienas imigrantas tai atsiveža su savimi, tačiau masinės migracijos iš kultūriškai tolimų šalių socialiniai padariniai yra būtent tokie.

Seimo pirmininko Szymono Holownios susitikimo su nelegaliais migrantais Seime nuotrauka (nuotrauka viršuje) ir D. Tusko vyriausybės sutikimas priimti ES migracijos paktą, kuriuo nustatomos privalomos kvotos atvykėliams įsikurti mūsų žemėje, primena laikus, kai mūsų tėvynė išvengė masinės migracijos nelaimių.

Pažvelkite į šią nuotrauką, lenkai. Paklauskite savęs, ar to norėjote? Ar dabar suprantate, kodėl policijos būrys ir asmens sargybinių mafijos kaklai jėga užgrobia viešąją žiniasklaidą? Todėl, kad niekas jums apie tai nepasakė, neįspėjo.

Ar prisimenate rinkimų kampaniją? Kiek žmonių buvo apgauti melo kampanijos dėl referendumo, kuris turėjo užkirsti kelią tokiems veiksmams? Kiek daug žmonių patikėjo / norėjo patikėti - išgalvota "vizų afera", melu, skirtu tiesos ir melo vektoriams apversti. Vyriausybė, tvirtai ginanti Lenkijos sienas, pasipriešinusi Sorošo tendencijoms Europos Sąjungoje, buvo vaizduojama kaip įvežanti migrantus. To nebuvo. Melą skleidė politinė ir žiniasklaidos komanda, kuri pati ketino atverti sienas visiems norintiems, ką dabar ir pradeda daryti.

Kad ir kokie buvo jūsų ketinimai, pasirinkote būtent tai. Migrantų invazija tik prasideda. Premjeras Mariuszas Blaszczakas tiksliai įvardijo šią demaskuotą apgaulę:



Vertimas:

Vidaus reikalų ministras patikina, kad nuosekliai gins mus nuo nelegalios migracijos,

➡️Minister Krašto apsauga vyksta į Jarylovką padėkoti kariams už sienos gynybą. 

Tuo pačiu metu: 

➡️Marszałek Seimas švenčia kartu su migrantais, nelegaliai kirtusiais Lenkijos ir Baltarusijos sieną,

➡️Premier neprieštarauja migracijos paktui, kuris numato priverstinį nelegalių migrantų perkėlimą į Lenkiją.


Štai dėl ko vyko šie rinkimai! Tad mėgaukitės saugiomis Kalėdomis, kol galite.

https://wpolityce.pl/polityka/675717-tego-polacy-chcieliscie-nawala-migrancka-rusza




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą