2017-11-18

Keturios valandos gėdos prezidentei, seimui ir vyriausybei


Vakar per LNK transliuotą pinigų rinkimo vajų „Maisto bankui“ organizatoriams reikėjo pavadinti ne labdaros renginiu „Pasidalink“, o „Keturios valandos gėdos prezidentei, seimui ir vyriausybei.“

Renginys buvo geras, tik jo turinys labai graudus ir labai prastas mintis apie mūsų valstybės valdžią sukeliantis.


Laidos metu parodyti siužetai apie nežmonišką skurdą Lietuvoje, apie badaujančius Lietuvos vaikus, ne tik spaudė ašaras, bet ir kėlė nesuvaldomą pyktį, kad Europos centre, XXI amžiuje, Lietuvos valstybė gali būti paversta vaikų koncentracijos ir naikinimo stovykla, kurioje „valdžia“ giriasi biudžeto perviršiais, o savo vaikus maitina blogiau, negu karo pradžioje Josifas Stalinas maitino vokiečių belaisvius!

Aš manau, kad prezidentė, seimo pirmininkas, premjeras, po paviešinimo faktų apie vaikų badą valstybėje, turėtų visų atsiprašyti ir apleisti savo postus. Šie žmonės yra nusikaltėliai, nes švaisto valstybės pinigus vėjais, kai vaikai ir seneliai badauja. Jie negali pabėgti iš konclagerio, kurį iš Lietuvos pavertė ši grupė nusikaltėlių.

Prieš kelias dienas dėl skurdo nusižudęs universiteto dėstytojas dar galėjo pabėgti iš Grybauskaitės-Skvernelio konclagerio, o badaujantys vaikai ir seneliai neturi tokios galimybės: vieni per daug seni, kiti per daug jauni.

Vakar dieną nulydėjau savo žmoną į Vilniaus Antakalnio polikliniką. Prie kabineto išvydau sėdinčius du gražiai apsirengusius pusamžius arabus, maigančius naujausius ir brangiausius iPhonus.

Štai šitiems „pabėgėliams“ nereikia badauti, jiems Grybauskaitė ir Skvernelis kas mėnesį moka po 518 eurų, jų vaikams po 636 eurus, šiltai ir gražiai apgyvendina sostinėje, paskui juos sekioja kukuraičiai su savo karitais, vertėjai, advokatai. Paskui Lietuvos vaikus gi sekioja tik badas ir mirtis su dalgiu rankoje, Grybauskaitės veidu.

Vakar per LNK transliuotas renginys turėjo būti pavadintas ne „Pasidalink“, o „Keturios valandos gėdos prezidentei, seimui ir vyriausybei.“

Tik ar šie žmonės dar turi gėdos jausmą?

Aš manau, kad tokį nužmogėjimo mąstą pasiekę žmonės gėdos jausmo jau nebeturi. Koncertai ir vaikų ašaros jiems jau nepadės.

Nuorodos:







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą