2018-03-31

Vengrijoje rinkimus įtakos 2000 Sorošo apmokamų agentų. O kiek Lietuvoje?



Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas pareiškė, kad šalyje yra 2000 Sorošo užverbuotų agentų, kurie bandys nuversti esamą vyriausybę. Jų tikslu yra Vengrijos pavertimas migrantų šalimi, apie tai šalies premjeras Viktoras Orbanas pareiškė Vengrijos radijui.

Jo žodžiais, maždaug 2 tūkstančiai apmokamų asmenų rinkimų kompanijos metu dirbs tam, kad nuversti esamą vyriausybę, kad sukurti naują, palaikantį imigraciją ministrų kabinetą, tinkantį Džordžui Sorošui.

„Mes tiksliai žinom jų pavardes, kam ir kaip jie dirba, kad paversti Vengriją į migrantų valstybę“, - pasakė Orbanas.

Viktoras Orbanas pareiškė, kad Sorošas siekia, kad Sorošas Vengrijoje ir Europoje sunaikinti krikščionišką kultūrą. Tam jis nori panaudoti musulmonų imigraciją.

Penktadienį Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas pakvietė šalies piliečius, kad jie parlamento rinkimų metu negalvotų vien apie šią dieną, bet susimąstytų apie ateitį, nes jie lems ne tiktai parlamento sudėtį, bet ir savo šalies ateitį.

Radijui Kossuth Orbanas pareiškė, kad po rinkimų Vengrija turės arba tautiškai orientuotą vyriausybę ir išliks vengrų tautos šalimi, arba turės internacionalinę vyriausybę, kurios sudėtį lems Džordžas Sorošas, ir tuomet Vengrija taps migracine šalimi. Vengrijos valdžia jau keli metai vykdo kompaniją prieš tarptautinį finansinį spekuliantą Sorošą, kurį kaltina siekiu Europą užtvindyti dešimtimis milijonų imigrantų iš Afrikos ir Azijos.

Premjeras įvertino, kad imigracija yra svarbiausia problema šaliai, nes jei ji plėsis, ji suniveliuos visus Vengrijos ekonomikos pastarųjų metų pasiekimus.

Orbano žodžiais, - opozicija nekalba apie šį klausimą, o prisideda prie šio klausimo „tarptautinės cenzūros“. Už Sorošo pinigus Vengrijoje buvo perkamos nevyriausybinės organizacijos, o šios rūpinasi „Džordžo Sorošo idėjų“ diegimu, svarbiausia tarp kurių yra emigracijos pagalba sunaikinti Europą, sukurtą nacijų ir krikščioniškų vertybių pagrindu.

Šitos NVO atakuoja vyriausybes, kurios priešinasi imigracijai, kurioms įtaka daro ir Briuselis. Veikdamos rinkimus, jos nori padaryti taip, kad parlamente būtų Sorošo statytiniai, kurie lems įtaką vyriausybei ir pakeisti šalies vystymosi kryptį, kaip siekia Sorošas.

Premjero žodžiais, Vengrijoje dirba apie 2000 gerai apmokamų žmonių, kurie daro pastangas, kad per rinkimus nuversti esamą vyriausybę ir sukurti promigracinį kabinetą.

Orbanas pareiškė, kad Briuselio biurokratai birželio mėnesį nori priimti sprendimą dėl naujos migracijos programos, kuri akcentuoja imigrantų perkėlimą, o ne ES sienų apsaugą. Jeigu Budapeštas priims šį pasiūlymą, jis turės nedelsiant priimti 10 tūkstančių imigrantų ir užtikrinti po „ 9 milijonų forintų (29000 eurų) galvai“ jų išlaikymui per metus.

Orbanas atkreipė dėmesį, kad per birželio ES susitikimą Vengrijai turi atstovauti toks premjeras, kuris pajėgs apginti šalį nuo šio plano.

Didžiojo Penktadienio proga premjeras pasakė, kad kultūros požiūriu, krikščioniška Europa, kaip oras - „supa mus, kasdien, tai mes vadinam jaukumu, ir todėl mes jaučiam, kad krikščioniškoje Europoje ir krikščioniškoje Vengrijoje mes namuose“. Krikščioniškos Europos tema tapo politine tema ir tęsiasi ginčas apie tai, ar pavyks išsaugoti „gyvenimo būdą, kurį mes mylime”, ar jis bus pakeistas išorės poveikyje.

Orbano žodžiais, vakarų Europos lyderius sunku įtikinti tuo, nes jie gyvena kitame pasaulyje. Negu paprasti žmonės: jie, kaip taisyklė, apsaugoti, gyvena geruose, saugomuose rajonuose ir nekeliauja metro, todėl jų gyvenimo kokybė nesikeičia tiesiogiai dėl migracijos.

Preliminari rinkėjų apklausa prognozuoja nuo 2010 m. esančios valdžioje Fidesz ir Krikščionių demokratų partijos (KDNP) vyriausybinės koalicijos pergalę. Pagal antradienį paskelbtą "Zavecz" tyrimą, už "Fidesz-KDNP" nori balsuoti apie 41 proc. rinkėjų, už Jobbiką 15 proc., MSZP-Dialogo koaliciją 11 proc., Demokratinę koaliciją 8 proc.


O kiek Sorošo agentų yra Lietuvoje? Juk ne šiaip 2017 metais Lietuvoje savo ardomą veiklą atgaivino Sorošo fondas. Jis būtinai įtakos šių metų prezidento ir Europos parlamento deputatų rinkimus. Gaila, kad Lietuva neturi patriotiškai nusiteikusių, išmintingų ir intelektualių lyderių. Su šiuo „planktonu“, kurį kažkas mums pasodino į valdžią, Lietuva neturi jokių perspektyvų išlikti.

Šaltinis:


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą