2018-07-30

Islamizacijos vaisiai: Paryžius tapo nusikaltėlių miestu


Paryžius seka labiausiai islamizuoto Europos miesto Londono pėdomis, kuriame įvyksta daugiausiai nusikaltimų pasaulyje. Paryžiuje vos per 5 mėnesius moterų išprievartavimų skaičius išaugo 20%.

Atvirai pasakius, to ir reikėjo tikėtis, kai į Prancūzijos prezidento postą buvo pasodintas Rotšildų banko „Goldman Sachs“ tarnautojas Emanuelis Makronas – žydas, homoseksualistas, sergantis Edipo kompleksu, masonas ir baltosios Prancūzijos naikintojas.


Prancūzų portalas „Lexpress.fr“ informuoja, kad prievartautojai moteris seka, o tada jas žagina jų namuose, arba greta jų namų. Nusikaltėlių aukomis dažniausiai tampa iš pasilinksminimo įstaigų grįžtančios išgėrusios moterys. Ši tendencija stebima visuose dvidešimtyje Paryžiaus rajonų.




Nuteisiama mažiau negu 2% prievartautojų. Dauguma skundų „nukeliauja į šiukšlių dėžę“. Tokių yra 70 procentų atvejų. 15 % bylų pasibaigia kriminaliniame teisme.

Įspėjimas turistams: Paryžius nėra saugus miestas

Vokiečių portale Pi-news rašoma, kad šiandien turistams nesaugu ne tik Šiaurinės stoties Gard du Nord rajone. Čia gatvėse galima matyti 60 procentų juodaodžių, 20 procentų arabų ir 20 procentų europiečių. Nusikaltėlių gaujoms čia vadovauja arabų mažuma iš Šiaurės Afrikos. Jie čia prižiūri esančius kioskus, taksi, kišenvagius, plėšikus, padirbtų bilietų ir aukso padirbinių ir kito kontrafakto prekeivius. Ypač pavojingi metro turniketai. Kur nusikaltėliai bando prispausti keleivį, išplėšti iš jo iPad, mobilų telefoną ar kitą daiktą. Vietos gyventojai čia rankines laiko prispaudę prie savęs. Keleivių plėšikai 90% čia yra juodaodžiai.

Atvykėliai negali čia tikėtis pagalbos iš vietinių gyventojų, nebent iš tokių pačių turistų“ - rašoma Pi-news. „Susidaro įspūdis, kad Paryžius pilnai kapituliavo. Tarytum išrinko Klaudia Roth (sionistė, Merkel bendražygė, ne kartą viešai sakiusi „Vokietija, mėšlo gabale, išdvėsk“, šiuo metu Bundestago vicepirmininkė. A.L. ) mere prieš daugelį metų“, o po to laukia, kol Prancūzijoje išnyks prancūzai.

Nusikalstamumo problema, be abejo, imigracijos problema. Aplink karštus turistinius centrus (Eifelio bokštą, Luvrą, Mulen-Ruž) telkiasi gerai organizuota gatvės mafija...“ - pažymi Pi-news.

Straipsnyje aprašomi imigrantų triukai, naudojami apiplėšti turistus, įkišti jiems vogtas ar kontrafaktines prekes.

Turistai Pi-news perspėjami, kad vengtų Paryžiaus, arba vaikščiotų čia be bagažo ir rankinių.

Nuorodos:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą