2018-08-31

Merkel Vokietiją ir visą Europą pavertė beprotnamiu: keliais laksto nuogi afrikiečiai


Ketvirtadienį 43 metų nuogas juodaodis, Merkel svečias iš Afrikos, kėdėmis užtvėrė kelią ir sutrikdė automobilių eismą. Tai įvyko bei Holzkirchene (Bayernland in Thalham) Schlierseer gatvėje. Nesenai nuogų afrikiečių defilė stebėjo Liuksemburgo ir Italijos gyventojai.

Vokiečiai nutarė, kad juodaodis prieglobsčio prašytojas yra psichiškai nesveikas ir jį paguldė į beprotnamį. Vakariečiai pamiršta, kad juodaodžių afrikiečių intelekto koeficientas IQ yra lygus 60%, arba  9-12 europiečio vaiko IQ, todėl jų „psichinis neįgalumas“ nebūtinai beprotystės požymis. Tiesiog protinis atsilikimas yra determinuotas genetikos.



DNR atradėjas ir Nobelio premijos laureatas Džeimsas D. Vatsonas (James D. Watson), ilgus metus vadovavęs žmogaus genomo tyrimams JAV, yra pasakė, kad jis „giliai prislėgtas dėl Afrikos perspektyvų“, nes „visa mūsų socialinė politika remiasi tuo, kad jų intelektas nesiskiria nuo mūsiškio, tuo tarpu visi tyrimai rodo, kad iš tikrųjų tai yra ne taip“, „tie, kam teko turėti reikalų su juodaodžiais darbuotojais, įsitikina, kad tai neteisybė“. „Mes neturime tvirto pagrindo laukti, kad paaiškėtų, kad intelektualiniai žmonių gabumai, geografiškai atskirtų evoliucijos procese, vystytųsi visiškai vienodai. Mūsų noro suteikti visiems lygius proto gebėjimus, kaip kažkokį tai žmonijos paveldą, nepakanka tam, kad taip ir būtų“. „Skirtingų rasių atstovai turi skirtingas intelekto galimybes, kad tai apsprendžia genetiniai skirtumai ir, kad juodosios ir baltosios rasės žmonės skiriasi savo vystymosi keliais“.

Vokiečių portalas Pi-news prognozuoja šio afrikiečio likimą: ligoninė-laisvė-ligoninė ir t.t. Visa tai brangiai kainuojanti istorija už vokiečių mokėtojų pinigus.


Gegužės mėnesį nuogas bušmenas Liuksemburge mušė turistus, o po dviejų mėnesių nuogas negras lakstė Italijos Conetta miestelio gatvėmis.


Nuorodos:






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą