2018-09-25

Buvusi Izraelio ministrė: kaltinimas antisemitizmu ir holokaustu - mūsų triukas


Šulamit Aloni (שולמית אלוני‏‎) - buvusi švietimo ministrė (1992-1993) ir buvusi Izraelio kultūros, mokslo ir komunikacijų ministrė (1993-1996), pripažįsta tą faktą, kad Izraelis taiko pasaulinę „kaltinimo antisemitizmu“ politiką prieš tuos, kurie kritikuoja Izraelio veiksmus (ir ne tik, taip pat tuos, kurie kritikuoja sionistinį lobį).

Kritikus iš Europos, kalba buvusi ministrė, iš karto kaltina noru „atgaivinti holokaustą“, o ant kritikų iš JAV ir kitų europinių šalių kabina etiketę „antisemitizmas“. Žiūr. video:



Jūsų balsas – balsas Izraelio kritikos.

JAV ne dažnai girdima Izraelio kritika. Dažnai pas mus būna taip, kad jeigu kažkas JAV ima reikšti nepasitenkinimą Izraelio politika, tai juos iš karto apkaltina antisemitizmu. Kaip jūs, būdama žyde iš Izraelio, galite tai paaiškinti?

Šulamit Aloni: Na tai triukas, kurį mes visada naudojam. Jeigu kažkas iš Europos kritikuoja Izraelį, mes jam tuojau pat primename Holokaustą. Jei šioje šalyje (JAV) kritikuoja Izraelį, tai jie tuojau pat priskiriami „antisemitams“.

Įvairios žydų organizacijos labai galingos JAV, jos turi labai daug pinigų. Ir ryšiais Izraelio su šiomis JAV žydų elitomis labai stiprūs. O kaip jūs žinote, įtaka šių žydų elitų JAV labai stipri. Jie turi didelę valdžią JAV, kas visiškai natūralu, nes jie žmonės labai talentingi, jie turi daug pinigų, valdžios, jie valdo MIP ir daug ką JAV. Ir jų devizas toks: „Izraelis-mano šalis, nepriklausomai ar ji bloga ar gera“. Jie save identifikuoja su Izraeliu. Ir todėl jie negali priimti kokią nors Izraelio kritiką. Jiems labai lengva apkaltinti „antisemitizmu“ tuos, kas kritikuoja konkrečius Izraelio veiksmus. Apkaltinti juos „antisemitizmu“, priminti apie Holokaustą ir „žydų tautos kančias“. Ir tai pateisina viską, ir tai, ką mes darome su Palestina...





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą