2018-09-26

Trampas pranešė apie globalizmo pabaigą (Trampo kalbos citatos)



Vakar JTO 27 generalinėje asamblėjoje pasakytoje kalboje JAV prezidentas kalbėjo apie patriotizmą, tautą, migracijos pažabojimą, nacionalinius interesus, viršnačionalinių JTO struktūrų nereikalingumą, transnacionalinės prekybos sureguliavimą, plėšikavimą energetiniais ištekliais. Labiausiai sukritikuotomis buvo Kinija, Vokietija, Iranas, naftą išgaunančios arabų šalys, o labiausiai pagirta buvo mūsų kaimynė Lenkija, už savistovumą politikoje, energetikoje, tvirtą nacionalinę poziciją, suvereniteto gynimą.





Televizijos kameros sekė Donaldo Trampo kalbos tekstą, o jam kritikuojant kurią tai šalį nukrypdavo į salėje sėdinčius jos atstovus.

Globalizmo era pasibaigė, to nesupranta tik idiotas ir Lietuvos valdžia, kuri mano, kad jos pareiga yra ne tarnauti lietuvių Tautai, o laižyti užpakalius Briuselio renegatams globalistams.
Trampas savo kalboje pasakė:

19:59

Mes niekada neatsisakysime amerikietiško suvereniteto naudai neišrinktų, neatsiskaitančių globalinių biurokratų. Ameriką valdys amerikiečiai.

Mes atmetame globalizmo ideologiją, mes priimame patriotizmo doktriną visame pasaulyje. Atsakingos valstybės turi gintis nuo pavojų suverenitetu. Ir ne tik nuo kylančių iš globalaus valdymo, bet ir nuo kitų naujų formų prievartos ir dominavimo. Amerikoje mes ryžtingai tikime į energetinį saugumą mums ir mūsų sąjungininkams.

Mes čia Vakarų pusrutulyje ištikimi, kad išlaikyti savo nepriklausomybę nuo ekspansionistinių užsienio valstybių. Tai oficiali mūsų šalies politika nuo prezidento Monro administracijos, mes neigiame užsienio valstybių kišimąsi į mūsų vidaus reikalus.

Jungtinės valstijos sustiprino savo įstatymus, kad atidžiai tikrinti užsienio investuotojus mūsų šalyje dėl pavojaus nacionaliniam saugumui.

Mes sveikiname šalis šio regiono ir viso pasaulio, kurios nori veikti taip pat ir jūs turite veikti taip pat dėl savo saugumo. JAV veikia su partneriais Lotynų Amerikoje, kad apsisaugoti nuo pavojų suverenitetui dėl nekontroliuojamos migracijos. Pakantumas neteisėtiems žmonių pervežėjams tai ne humaniška, tai siaubingas reiškinys, kuris dabar pakilo į anksčiau neregėtą lygį. Tai žiauru.

23:52

Neteisėta migracija finansuoja nusikaltėlių tinklus, negailestingas gaujas ir srautą mirtį nešančių narkotikų. Neteisėta migracija eksploatuoja pažeidžiamus gyventojus, atneša žalą darbštiems piliečiams ir sukuria žalingą ciklą nusikaltimų, prievartos ir skurdo. Tik saugodami nacionalines sienas, naikindami nusikaltėlių gaujas, mes sugebėsime sutraukyti šį ratą ir pakloti pamatus tikram klestėjimui.

Mes pripažįstame kiekvienos valstybės šioje salėje savarankiškai nustatytą savo migracinę politiką atitinkamai savo nacionaliniams interesams. Taip pat kaip kitas šalis kviečiame gerbti mūsų teisę į tai, kuo mes užsiimame.

Būtent dėl šios priežasties Jungtinės Valstijos nedalyvaus naujame globaliame susitarime dėl migracijos. Migracija neturi būti valdoma tarptautinės organizacijos, kuri neatsiskaito mūsų piliečiams.

Galiausiai vienintelis ilgalaikis migracijos krizės sprendimas tai padėti žmonėms kurti geresnę ateitį pas save namuose, kad ir jų šalys taptų didžios (…).

Kiekvienas, kas yra šioje salėje, kiekviena, kas mūsų klauso visame pasaulyje žino, kad jo krūtinėje plaka patrioto širdis. Kiekvienas iš jūsų jaučia meilę savo šaliai, ištikimybę savo tėvynei, ši aistra auga patriotų širdyse, nacijų sielose.


Suverenios nepriklausomos nacijos tai vienintelė terpė, kurioje išlieka laisvė, kurioje tęsiasi demokratija, kurioje klesti taika. Todėl mes turime ginti savo suverenitetą ir mūsų nepriklausomybę visų pirma.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą