2018-09-21

Rotšildų Maccheronas - Napoleonas Zalcburge


Paryžiuje, Invalidų namuose, yra Napoleono sarkofagas. Priėjimas prie jo sukonstruotas su žemomis arkomis, kad kiekvienas turėtų norom nenorom palenkti prieš jį galvą. Rotšildų banko darbuotojas Makronas, jų pasodintas į Prancūzijos prezidento postą, italų švelniai vadinamas Maccheronu, panoro, kad prieš jį galvas lenktų didelė dalis Europos tautų: lenkai, vengrai, čekai, slovakai, italai, austrai ir t.t.

Rotšildų Maccheronas pagrasino išmesti iš Šengeno zonos tas valstybes, kurios atsisakys įsileisti imigrantus iš trečiojo pasaulio.

Rugsėjo 19-20 dienomis vykusiame neformaliame ES viršūnių susitikime Prancūzijos prezidentas Emanuelis Makronas užsipuolė ES valstybes, kurios nesutinka atidaryti savo sienas nekontroliuojamai imigracijai – savo tautų sunaikinimui. Makrono pozicija dar kartą atsakė į klausimą, kas gi organizavo imigracinę krizę Europoje. Atsakymas akivaizdus – Rotšildai ir Co, Makrono šeimininkai, grupė sionistų bankininkų, kontroliuojančių pasaulio šalių centrinius bankus, gaminančių „pinigus iš oro“, kurie dažnai dar vadinami „pinigų šeimininkais.“


Savo spaudos konferencijoje Zalcburge Makronas pareiškė, kas Briuselio politikai nepritariantiems teks galiausiai pasitraukti iš ES.

Dalinai jo pasisakymas buvo skelbiamas leidinyje Huffington Post, o taip pat prancūziškose MIP, tarp jų televizijos kanalo BFM. Makronas faktiškai spaudos konferencijoje pasakė:

„Migracijos klausimas iššaukė tam tikrą krizę ir įtampą. Bet kas sukuria šią įtampą? Tie, kas sako mums: „Aš nenoriu laikytis humanitarinės teisės ir tarptautinės jūrų teisės ir neleisiu laivams su migrantais švartuotis uostuose. Tie, kas sako mums, kad jie yra dalis Šengeno sutarties, myli Europą, kada gali naudotis struktūriniais fondais, kada sukuria sąlygas gerovei jų piliečių, kada leidžia darbuotojams uždirbti kaimyninėse šalyse, bet tuo pačiu sako: aš neleisiu nei vieno migranto, nei vieno pabėgėlio į mano šalį. Bet Europa – tai ne restoranas su meniu pagal pasirinkimą. Šalims, kurios nedemonstruoja solidarumo, galiausiai teks pasitraukti iš Šengeno zonos, ir jos daugiau negaus finansinės paramos iš ES struktūrinių fondų“.

"LEurope nest pas un menu à la carte" explique Macron faisant référence aux pays qui refusent daccueillir plus de migrants pic.twitter.com/vDSZgXPrhj— BFMTV (@BFMTV) 20/09/2018.

Makrono pareiškimas faktiškai eilinį kartą pabrėžia skylimą ES migracijos klausimu. Migracija tapo viena iš Brexit priežasčių. Rotšildų "Napoleonas", suprantama, yra savo šeimininkų globalistinės programos reproduktorius (kaip ir Rotšildų pavaldinys Dž.Sorošas), todėl neverta jo žodžiuose ir veikloje ieškoti logikos. Maccheronas...








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą