2018-12-18

Lenkų ministras pasakė apie Prancūziją valdantį iškrypėlį: tai sergantis žmogus



Lenkijos užsienio reikalų ministras Jacek Czaputowicz pirmadienį pasakė: „Prancūzija – tai sergantis žmogus, ji traukia Europą žemyn.“ Jis skaito, rašoma portale Lenkijos radijas, kad Emanuelis Makronas už pralaimėjimą šalies vidaus politikoje „ieško atsakingų kitose vietose.“

Ne paslaptis, kad pernai į Prancūzijos prezidento kėdę Rotšildų pasodintas Emanuelis Makronas yra homoseksualistas, sergantis Edipo ir Napoleono kompleksais. Prancūziją buvo sukrėtę skandalai dėl jo ryšių su asmens sargybiniu, šokiravo jo išvyką į Prancūzijos valdomą užjūrio teritoriją, kur jis viešai grabaliojo nusikaltėlį narkomaną. Ši Rotšildų marionetė pasižymėjo prancūzų skurdinimu, tarnavimu stambiam kapitalui, nekontroliuojamos imigracijos skatinimu, su visomis iš to išplaukiančiomis pasekmėmis: terorizmu ir no-go zonomis miestuose, socialinės sistemos degradacija. Nuo gruodžio 17 dienos prieš Makroną vykstą visą Prancūziją apėmęs „Geltonųjų liemenių“ sukilimas, kurio pagrindinis reikalavimas – pašalinti Makroną.




Prancūzijos valdančiųjų liberalų-ortodoksų išpuoliai prieš Lenkiją prasidėjo prieš kelis metus, kai Lenkija palaikė daugiamilijoninius prancūzų protestus prieš homoseksualistų "šeimų" įteisinimą, o ypač po to, kai atsisakė įsileisti islamo grobikus iš Afrikos ir Azijos, kuriuos į Europą 2015 metais įleido didžiausia Makrono draugė ir bendramintė Angela Merkel.

Nuo 2015 metų ES tautų naikintojai bet kokiu pretekstu puldinėja Lenkijos politinę sistemą. Vienu iš tokių pretekstų tapo Lenkijos teismų reforma, šios šalies noras apsivalyti nuo sovietinio paveldo.

Dalyvaudamas televizijos kanalo Polsat News laidoje Lenkijos ministras Jacek Czaputowicz pasakė, kad Prancūzijoje „kažkas netvarkoje“, apie tai byloja teroro aktas Strasbūre, o taip pat Makrono atsisakymas reformuoti valstybę dėl visuomenės spaudimo ir protestų.


Czaputowicz vertinimu, Prancūzijos lyderis ginasi, ieškodamas kitose vietose atsakingų už jo pralaimėjimą politinėje šalies scenoje. „Tuo pačiu metu jei jis moko Lenkiją, tai čia kažkas ne taip. Reikia iš pradžių įvesti tvarką pirmiausiai savo šalyje“, - pasakė ministras.





Lenkų ministras priminė Makronui ir finansinės drausmės nesilaikymą, nes Prancūzijos biudžetas kitais metai numatomas deficitinis, o jo deficitas bus didžiausias euro zonoje – 3,4 procentai.

„Esant tokioms vidinėms problemoms grasinti kitoms ES narėms – tai blogas signalas. Aš manau, kad yra didelė grėsmė teisės viršenybei Prancūzijoje, finansinio deficito paisymo prasme“, pažymėjo Jacek Czaputowicz.

Nuorodos:






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą