2018-12-18

Salvini išgelbėjo popiežių Bergoglio nuo jo taip mylimų pabėgėlių bombos


Il Giornale praneša, kad buvo suimtas „pabėgėlis“- islamo teroristas, kuris norėjo susprogdinti per Kalėdas bombą Vatikane, Šv. Petro aikštėje, arba Šv. Petro bazilikoje.

Jis norėjo „žudyti ir žudyti krikščionis, nes jeigu reikia priežasties, reikia ją sukurti“. Šis islamo valstybės teroristas, su lagaminu rankose, buvo areštuotas vakar Bario miesto geležinkelio stotyje. Čia jis buvo sustabdytas ir apieškotas. Italijos specialiosios tarnybos užfiksavo daugybę jo kompromituojančių telefono skambučių.

Mohsin Omar Ibrahim iš Somalio į Italiją nelegaliai atvyko 2016 metais, kad čia tęsti teroristinė veiklą. Jis išsilaipino Sicilijoje, gavo laikiną humanitarinę vizą, leidžiančią laikinai gyventi Italijoje. Kurį laiką jis dirbo Apulijoje, gyveno pabėgėlių centre, galiausiai apsigyveno name užgrobtame imigrantų.

Italijos vidaus reikalų ministras ir vicepremjeras Matteo Sakvini pasakė, kad „prieš tai, kai jis gavo humanitarinę vizą, jis gyveno italų sąskaita pabėgėlių centre, po to jis persikraustė į pastatą, užgrobtą, kuris buvo išlaisvintas spalio mėnesį“. Salvini žodžiais, teroristas kilęs iš Somalio, yra „nelegalus okupantas, naudojosi paslaugomis, kurios apmokamos iš italų kišenės“.


Salvini pažymėjo, kad yra tokių, kurie kritikuojama vyriausybę, kad ši išsiunčia neapsaugotus imigrantus“.



VRM vadovas Salvini pasakė, kad vyriausybės tikslas „taisyklės, teisėtumas, sveikas protas“. „Mes padedame tiktai tikriems pabėgėliams, - pasakė Salvini, - ne visuomenės atliekoms, nusikaltėliams arba nelegalams.

Ministras pažymėjo puikų darbą teisėsaugos organų ir tyrėjų. „Po mano įsakymo einame toliau, su didesne jėga, tam, kad padidinti išsiuntimus“, - pasakė jis.

Gyvenimo ironija, kad Popiežių globalistą, skatinantį imigraciją, nuo mirtinos grėsmės apsaugojo jį nuolatos kritikuojamas vidaus reikalų ministras Matteo Salvini.

Italijos vyriausybė atsisakė dalyvauti Globaliame migracijos pakte, kas dar labiau užpikdė popiežių ir jo tarnus.


Popiežius Pranciškus - jėzuitas, žydų tautybės, satanistas, jis labai rūpinasi islamo grobikais, bet ne jų terorizuojamais Europos krikščionimis. Pranciškus rengė propagandinius „tolerancijos“ spektaklius: mazgojo Azijos ir Afrikos kriminaliniams nusikaltėliams kojas, prilyginęs šias padugnes Kristaus mokiniams-apaštalams.

Satanisto Pranciškaus nekenčiamas Salvinis, kurį jo tarnai vadino velniu, išgelbėjo dabar šį Kristaus bažnyčios naikintoją. Štai toks gyvenimo paradoksas.

Aš manau, kad vienintelis būdas išgelbėti krikščionybę Rytų Europoje – atsiskirti nuo Vatikano, nuo popiežiaus-satanisto. Bažnyčių skilimas būdingas mūsų regionui. Taip nesenai įvyko Ukrainoje.


Ankstesnės publikacijos apie satanistą popiežių Pranciškų:








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą