2018-12-15

Net po mirties islamo teroristai neleidžia ramiai ilsėtis jų nužudytai švedų mergaitei



11- metė Ebba Åkerlunds buvo nužudyta 2017 metų balandžio 7 dieną Stokholme, kai islamo teroristas Rakhmat Akilov su sunkvežimiu įvažiavo į pačiame miesto centre esančią Drottninggatan gatvę ir šia užmušė 4 žmones, 15 sužeidė. Mergaitė buvo palaidota Stokholmo kapinėse prie Adolf Fredriks bažnyčios, bet ir čia islamo teroristai nepalieka jos ramybėje. Mergaitės kapas buvo išniekintas jau po savaitės nuo laidotuvių. Iki šiol jis išniekintas jau ne mažiau dvylikos kartų. Tėvams tai sukelia „nenusakomą skausmą“.

„Aš nužudytas skausmo. Kapinės privalo būti ramia vieta. Mes netekome mylimo žmogaus, buvome pakankamai nuskriausti šiame pasaulyje. Mes turime užgydyt savo žaizdas“, - pasakė islamo teroristo nužudytos mergaitės mama.



Ikiteisminis tyrimas dėl vandalizmo buvo nutrauktas, nesant liudininkų. Žuvusios mergaitės tėvai reikalavo, kad kapinėse būtų įrengta stebėjimo įranga. Veltui. Pasiteisinta, kad tai per brangu.

Gruodžio 8 dieną mergaitės tėvas pastebėjo aplink dukters kapą besisukinėjantį juodaodį (žiūr. nuotrauką), kuris eilinį kartą išniekino jo dukters kapą. Tėvas pranešė policijai, bet policija nesiėmė jokių veiksmų.

Nelegalų migrantą, kuris beveik kiekvieną dieną išniekiną mergaitės kapą, gruodžio 8 dieną atakavo ir jos tėvą. Visa tai Stefanas Akerlund papasakojo savo Facebook paskyroje: „Kai aš paskambinau į policiją niekas neatėjo. Tai tampa vis blogiau ir blogiau. Kada aš aplankiau savo mylimos dukters kapą šiandien vakare, jis buvo ten, ir jis buvo ypatingai grėsmingas. Jis atrodė dar siaubingesnis, be vienos akies. Turint omenyje, kad jis turėjo peilį, jis gali padaryti viską. Šį kartą spjovė į mane, puolė mane ir atrodė labiau grėsmingai, negu praėjusį kartą, kada aš su juo susidūriau. 15 minučių aš jį sekiau, kol palaikiau telefonu ryšį su policija. Bet jie neatėjo! Koks siurprizas...”

Stefano sutiktas migrantas buvo teismo nuteistas deportuoti dar 2014 metais, nutarimas buvo apskųstas Aukščiausiame Teisme. 2015 metais jį vėl nuteisė už grubų pažeidimą, bet jis ir vėl išvengė deportacijos.

Ebbos žudikas Rakhmat Akilov


Teismas dėl daugkartinio mergaitės kapo išniekinimo vyks sekančių metų kovo mėnesį. Tėvo žodžiais, Ebbe kapo išniekinimas tęsiasi „vidutiniškai trys naktys per savaitę“.

Kas vyksta Švedijoje? Ar tai ne švedų tautos genocidas, pasityčiojimas iš švenčiausių žmogaus jausmų? Švedų spaudoje aprašytas atvejis - baisiausias nusikaltimas prieš žmogiškumą koks tik gali būti.

Šis Europos tautų genocidas vyksta todėl, kad ES valdymą užgrobė nusikaltėliai ir bepročiai, kuriuos būtina izoliuoti nuo visuomenės.

Šaltiniai:






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą