2018-12-14

Skerdynės Niurnberge: kalėdinėje mugėje papjautos trys moterys



Vakar, gruodžio 13 dieną, Vokietijos Niurnbergo mieste įvyko dar vienas teroro aktas: jo metu peilio dūriais buvo sunkiai sužeistos trys moterys.

Feikinė LRT policijos nušautą Strasbūro teroristą šiandien vadino „šauliu“. Gal jis priklausė kokiai nors teroristinei „šaulių sąjungai“? Įdomu, kaip LRT pavadins Niurnbergo teroristą, vakar papjovusį 3 moteris?

Pi-news praneša, kad vakar, 19:20, Niurnbergo kalėdiniame turguje buvo sunkiai sužeista 56 metų moteris, 22:45 – antra (26), o greitai ir trečia (34). Moterims padarytos pavojingos jų gyvybėms traumos. Policija ieško teroristo, kurio ūgis apie 180 cm ūgio, ir 25 – 30 metų amžiaus.


2016 metais Niurnbergas dėl islamistų antplūdžio ir jų daromų nusikaltimų buvo pripažintas nesaugiausiu Vokietijos miestu. 100000 Miunchene gyvenančių Merkel svečių iš Afrikos ir Azijos neturi Vokietijos pasų. 50 procentai Niurnbergo gyventojų turi migracinį foną.

Portalas Pi-news prognozuoja, kad teroristas bus pavadintas „psichiškai nestabiliu pietiečiu“. Įdomu, kokį pavadinimą jam suteiks feikinė LRT, gal kokiu „moterų gąsdintoju“, o gal „seksualiniu priekabiautoju?“ Kyla įtarimas, kad LRT žurnalistai tapo neadekvatūs ir neranda tinkamo žodžio, kad įvardinti islamo terorizmą. Lietuvos „Šaulių sąjungos“ nariai turėtų įsižeisti, kai teroristus imta vadinti „šauliais“.

Nuorodos:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą