2019-01-04

Pabėgėliai praėjusią vasarą padeginėjo Graikiją, o dabar juos globalistai padarė graikų gelbėtojais?



Tai buvo 2018 metų vasarą:


Voice of Europe informavo, kad 2018 liepos mėn. prie Perama miesto esančios karinės bazės sulaikytas pabėgėlis-padegėjas iš Pakistano. Apie tai pranešė vietos policija.

Perama rajone didelė pabėgėlių koncentracija. Migrantas buvo areštuotas ir apklaustas po to, kai jam buvo pateiktas kaltinimas padegimu. Vietos policija patvirtino Voice of Europe, kad šiame rajone buvo suimtas migrantas iš Pakistano.



Karštis ir stiprus vėjas galėjo, kilus gaisrui, sunaikinti karinę techniką, esančią šioje bazėje.

Civilinės apsaugos ministras Nikos Toskas spaudos konferencijoje pasakė, kad turi rimtų įrodymų dėl „nusikalstamų padegimo veiksmų“.
Civilinės apsaugos ministras Nikos Toskas spaudos konferencijoje pasakė, kad turi rimtų įrodymų dėl „nusikalstamų padegimo veiksmų“.

Tai ne pirmas pabėgėlių įvykdytas padegimas Graikijoje. Kelis padegimus pabėgėliai įvykdė Lesbo saloje. Visi jie buvo iš Moria stovyklos.

Tarp atvykusių į Europą šimtų tūkstančių imigrantų yra daugybė islamo teroristų ir radikalų.

Islamo valstybė savo pasekėjus kvietė naudoti padeginėjimą kovoje prieš Europą. Šį metodą arabai naudoja prieš Izraelį ir, teroristų nuomone, gali „primesti terorą visai šaliai“.

Padegėjas iš Pakistano buvo suimtas praėjus vos kelioms valandoms po Graikijos nacionalinės tragedijos, nusinešusios virš 80 žmonių gyvybes. Gaisro metu sudegė virš 1000 gyvenamųjų namų.

O tai pranešama 2019 metų sausio pirmomis dienomis


Praėjo vos kelios savaitėms, kai Graikijos kairiųjų vyriausybė pasirašė JTO globalios migracijos ir pabėgėlių paktus, kurie numato, kad apie migrantus bus skleidžiama vien teigiama informacija, ir štai pranešimas: pasirodo, kad „pabėgėliai“ buvo ne Graikijos padegėjai, o graikų gelbėtojai.



Graikijos valdžia nutarė suteikti trims migrantams-žvejams (o gal žmonių kontrabandininkams? Iš kur Graikijos pakrantėje galėjo atsirasti svetimų valstybių žvejai?) Graikijos pilietybes už tai, kad 2018 metų liepos mėnesį gelbėjo graikus. Iškilmingos ceremonijos metu Graikijos prezidentas Prokopis Pavlopulos pareiškė dėkingumą už „solidarumą ir žmoniškumą“ gelbėjant dešimtis žmonių. „Dabar jūs taip pat Europos piliečiai, ir todėl galite išmokyti visus mūsų partnerius, kurie nesupranta Europos vertybių, daryti tai, ką jie turi daryti“, - pasakė valstybės vadovas. Pilietybę gavo Džeik Gane iš Albanijos, Ibrahimas Machmudas Musa ir Emad Al Chaime iš Egipto. Nėra žinoma tiksliai, kiek šie „pabėgėliai“ - žvejai išgelbėjo žmonių nuo gaisro, bet vidaus reikalų ministras Aleksis Charitsis pasakė, kad trys migrantai, kartu su kolegomis graikais, išgelbėjo „dešimtis mūsų tėvynainių“.

Ši istorija su „pabėgėliais“-gelbėtojais man labai primena vokiečių žurnalo „Spiegel“ platinamas Fake news apie „gerus pabėgėlius“.

Didžiausias vokiečių žurnalas Spiegel nesenai buvo demaskuotas už nuolatinį Fake news platinimą. Vienas iš šio žurnalo „perlų“ apie „geruosius pabėgėlius“ buvo išgalvota istorija apie sąžiningą pabėgėlį iš Sirijos.


Pabėgėlis iš Sirijos suranda 1000 eurų gatvėje ir perduoda Vokietijos policijai pinigus.


Mahmoud Abdullah, pabėgėlis iš Aleppo, keliavo į prekybos centrą, kai jis padarė keistą atradimą Alsdorfo miesto gatvėje Greater Aachen. Jis ėjo apsipirkti ir, aure, pėsčiųjų tako viduryje pamatė tamsiai mėlyną knygelę. Mahmoud Abdullah pažvelgė aplink, kas galėjo ją pamesti. Knygelėje buvo dvi kupiūros po 500 eurų. Siras, suprantama, pinigų nepasiėmė, kaip tai būtų padarę nevalyvi europiečiai, o nunešė radinį į policiją. Gaila, kad klastotė paaiškėjo, būtume turėję dar vieną ES pilietį, galėtume džiaugtis „europinėmis vertybėmis“.

Daug klausimų kelia ir „nelegalūs imigrantai“ žvejojantys gaisro metu Graikijos pakrantėje!

Nuorodos:


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą