2019-01-12

Socdemas Andriukaitis kviečia neapvaginėti Lietuvos žmonių, o pats juos įžūliai apvaginėja


Europos komisaras V.Andriukaitis savo Socialdemokratų partijos vagims, kurie 30 metų pakaitom su konservatoriais apvaginėjo Lietuvą, pasakė:

„Daugelio žmonių gyvenimas per kelis dešimtmečius nepagerėjo, nes Lietuva nevykdė ir nevykdo socialiai teisingos mokesčių politikos. Mažas pajamų perskirstymas per šalies biudžetą – viena didžiausių šalies bėdų.“


„Pajamų perskirstymas per biudžetą yra labai mažas. Europos Sąjungoje esame antri treti nuo galo.“

„Gana matyti skurdą ir dalies žmonių nusiteikimą nebalsuoti. (...) Lietuvai reikia grąžinti jos ateitį. Nes toliau taip gyventi negalima. Reikia išties sudrebinti Lietuvą.“

Kalbėdamas apie Europos situaciją, jis minėjo, kad 115 mln. europiečių skursta, 55 mln. europiečių teigia, kad pavalgo tik kas antrą dieną.

„Tai tik parodo, kokią didelę kainą sumokėjome už neoliberalizmą. Kai begalė pinigų nukeliavo velniai žino kur, kai klesti šešėlinė ekonomika, mokesčių rojai, agresyvus mokesčių planavimas“, - pridūrė jis.

Tai kodėl V.Andriukaitis pats apvaginėja europiečius?


Ar normalu, kad kažkoks V.Andriukaitis uždirbtų per metus virš 300000 eurų, vien už tai, kad jis prileistas prie Briuselio lovio? Visi šie milžiniški pinigai krenta ne iš dangaus, o vagiami iš ES mokesčių mokėtojų kišenių.

Šiuo metu parazitinę Briuselio struktūrą sudaro 44000 valdininkų ir 11 tūkstančių aptarnaujančio personalo. Per metus šiam biurokratiniam monstrui yra išleidžiama virš 8 milijardų eurų. Be to, yra 24 agentūros, kuriose dirba nežinia kiek darbuotojų ir organizacijų. Vokietijos partija „Alternatyva Vokietijai“(AfD) kritikuoja tą faktą, kad apie 4000 ES valdininkų uždirba daugiau už Vokietijos kanclerį (€ЗЗ0 000 brutto per metus). Vienas iš tokių ES parazitų yra niekam nereikalingas Eurokomisaras Vytenis Andriukaitis.

Nuorodos:


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą