2019-06-30

Kodėl dreba Merkel: parkinsonas ar šetono išėjimas iš kūno?


Sunku rasti žmogų, labiau pakenkusį vokiečių ir kitoms Europos tautoms, už Vokietijos kanclerę Angelą Merkel. Tai ji, pažeisdama Šengeno sutartį, 2015 metais į Europą įleido milijonus neidentifikuotų imigrantų iš Azijos ir Afrikos, tai ji į Europą pakvietė atvykti viso pasaulio geresnio gyvenimo ieškotojus, tai ji „daugiau negu 40 metų tarnavo Izraeliui ir žydų tautai“, už ką 2008 metais gavo Bnai Brith premiją. Šiuo metu ši tarnyba kitai valstybei, bet ne Vokietijai, tęsiasi jau virš 50 metų.


Pastaruoju metu Angela Merkel viešų ceremonijų metu ėmė drebėti ir alpti. Kas tai: tremoras, parkinsonas, ar dar kažkas?

Aš pajuokavau savo sutuoktinei Aleksandrai, kad iš Angelos Merkel nori išsiveržti velnias, todėl ją tampo konvulsijos.

Pasirodo, kad tai yra ne juokai. Apie Angelos Merkel būklę man laiške parašė buvęs Lietuvos kariuomenės vyriausias karo kapelionas Alfonsas Bulotas. Gerbiamas kunigas rašo:
„Manau, kad Vokietijos Merkel ligos gydytojai nenustatys. Tai šėtono tampymo ženklai. Vokiečiai meldžiasi dėl jos. Jei musulmonas padaro Vokietijoje nusikaltimą, policijai uždrausta pranešti, kad tai musulmonas. Apie Merkel ligą ruošiu straipsnį, nes tokių ligonių mačiau pas mūsų dvasios milžiną kardinolą V. Sladkevičių.“

Su nekantrumu lauksiu šio straipsnio pasirodymo ir būtinai jį paskleisiu socialiniuose tinkluose.

Spaudoje minimos kelios oficialios Angelos Merkel ligos versijos.


„Krone Zeitung“ nurodo, kad ligų „diapazonas platus, nuo nežalingų priežasčių - dehidratacijos, alergijos vaistams ir vietinio kraujotakos sutrikimo, ortostatinio tremoro, iki sunkaus susirgimo simptomų“.

Merkel pagrindinis gydytojas yra Universiteto profesorius Dr. Michael Zimpfer, kuris dešimtmečius gydo vokiečių ir užsienio lyderius.

Profesorius Dr. Michael Zimpfer


Pati Merkel apie savo sveikatos būklę pasakė G20 susitikimo Japonijoje kuluaruose: „man nieko ypatingo, kad pranešti. Su manim viskas gerai.“


Wolfgang Hübner portale Pi-news tvirtina, kad "tremoras pas Angelą Merkel įvyko dėl klimato atšilimo", o Angela tapo tarptautinės "klimato religijos kankine", greta švedų aiškiaregės Gretos Thunberg.



Nuoroda:






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą