2019-06-19

„Žalieji“ yra prostitutės ne tik Lietuvoje, bet ir Vokietijoje, kur jie kirs „Brolių Grimų pasakų mišką“



Ne tik Lietuvoje „žalieji“ kerta miškus, ne tik Lietuvoje tai parsiduodančios prostitutės, bet ir Vokietijoje, kur žadama iškirsti 1000-metį Reinhardsvaldo „Brolių Grimų pasakų mišką“ vardan ekologijos! Būtent šiame miške pasiklydo Brolių Grimų pasakų herojai Joniukas ir Gretutė. Dabar į šį mišką kėsinasi ne raganos, o žaliosios prostitutės. Tai vyksta Vokietijoje, kur „žalieji“ užėmė antrą vietą EP rinkimuose (21 deputato vieta). Ar gali būti didesnis idiotizmas: kirsti tūkstantmečius miškus tam, kad vietoj jų pristatyti vėjo jėgainių, kurios saugotų nuo klimato atšilimo.



Vokietijos publicistas Olegas Veksleris mano, kad „Kai tik vokiečių žalieji realiai ateis į valdžią ir nuo lozungų pereis prie reikalų, t. y. ims drausti, neleisti, įvedinėti mokesčius saulei, lietui, anglies dvideginiui, uždarinėti automobilių pramonę, kuri maitina Vokietiją ir kurioje dirba milijonai žmonių, tai net sustiprintas smegenų plovimas nustos veikti. Tai gali įvykti metų bėgyje.“

Heseno miškas turi tapti vėjo industrijos zona, rašoma Reinhardsvaldo miško gelbėjimo portale. https://rettet-den-reinhardswald.de/  Šis miškas dar vadinamas „Europos miškų lobynų“ arba „Brolių Grimų pasakų mišku“.



Portale rašoma: „Iš viso 2000 hektarų (= 20 milijonų m2) buvo išskirti tūkstantmečiame Reinhardsvaldo miške vėjo jėgainių statymui. Masinis gyventojų pasipriešinimas vyriausybės yra ignoruojamas. Visiems priklausanti gamta tampa auka atskirų žmonių pasipelnymo šaltiniu. Pirmosios 20 stambių jėgainių (žiūr. žemėlapį) jau suplanuota, neišvengiama patvirtinimo procedūra. Ir tai bus tik pradžia: viso virš 50 objektų bus pastatyta 7 didelėse aikštelėse“.

Lenkų žurnalistė Aleksandra Rybinska rašo, kad Vokietijos ekologai mūru stojo prieš Beloviežo (Lenkija) girios kirtimą, o kas vykstą jų panosėje, jie nemato! Šiuos gigantiškus malūnus statys „tikrieji aplinkos draugai, narsūs kovotojai su globaliu atšilimu ir CO2 emisija – Žalieji ir jų vis labiau žali sąjungininkai iš KDS.“ Žurnalistė pažymi, kad šis projektas pritrauks milijoninius grantus ir žada dideles pajamas iš eksploatacijos.

Prieš miško sunaikinimą vokiečiai protestuoja jau nuo 2014 metų. Tačiau visos gyventojų peticijos keliauja į šiukšlių dėžę. Hesene išduoti leidimai 1211 vėjo jėgainių statybai ir nusišvilpti į žūstančius paukščius, unikalių biosferos draustinių naikinimą, žalą ekologijai.



Tai byloja apie vieną: visi šitie „žalieji“ yra pinigų šeimininkų landsknechtai, jų finansuojami ir penimi, tarnaujantys kapitalui, tai nieko bendro su ekologija neturinčios visuomenės šiukšlės, arba idiotai, kaip autistė mergaitė iš Švedijos Greta Thunberg (serganti Aspergerio sindromu), padaryta „žaliųjų“ ikona. Prieita iki tokios beprotybės, kad šiai Gretai norima skirti Nobelio premiją, o Berlyno vyskupas Heiner Koch ją palygino su Jėzumi Kristumi.

Nutarta. Į skerdyklą turime eiti savo noru, o už paskerdimą dar ir susimokėti. Aš manau, kad toks pinigų šeimininkų sumanymas, tų kuriems mažiausiai rūpi ekologija, klimato atšilimas. Ir negali rūpėti, nes rūpi tik pelnas, bet kokia kaina.



Karlas Marksas knygoje „Kapitalas“ rašė, kad „esant 100% pelnui kapitalas pamina visus žmogiškus įstatymus, esant 300% nėra tokio nusikaltimo, kurio jis nerizikuotų padaryti, net esant kartuvių grėsmei“.

Vakar jie buvo raudoni, šiandien jie žali, ryt jie visi bus vaivorykštiniai...

Nuorodos:






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą