2019-08-27

Palangos kuriozai: garsi muzika per naktį, važiavimas, kur uždrausta, statyba kopose (video)


Antrą valandą nakties Palangoje, iš klubo „Kablys", esančio Dariaus ir Girėno gatvėje, aidi garsi muzika, dviratininkai važinėja uždrausta važiuoti „Meilės alėjos" dalimis, o parko kopose rusai stato namą.




Šiandien 1:30 paskambinau numeriu 112. - Prašau, kad policija nuramintų triukšmadarius. Po 10 minučių policija sustoja „Dariaus ir Girėno“ gatvėje prie klubo „Kablys“. Riksmas, šauksmai ir garsi muzika nutyla dešimčiai minučių. Vėl tęsiasi bakchanalija. Skambinu antrą kartą. Pirma valanda 45 minutės (video). Vėl policijos tildomas balaganas (klubas turi cirko palapinės medžiaginį kupolą). Muzika gerokai nutildoma, bet tylūs bumčikai tęsiasi iki paryčių.

Palangos valdžia paskelbė visai Lietuvai, kad dviračių ir elektrinių priemonių eismas bus draudžiamas J.Basanavičiaus gatve ir Meilės alėjoje (parko teritorijos ribose) iki rugsėjo 1 dienos. Dviračiai ir kt. čia važinėja. Savivaldybės pareiškimai – melas. Kviečiu įsitikinti.

Apie rusų statomą namą kopose, Tiškevičiaus parko teritorijoje, žino visa Lietuva. Šiuo vandalizmu aš nesistebiu, nes lygiai toks pats vandalas yra Gitanas Nausėda, pasistatęs baisų juodą namą  Pavilnių regioniniame parke.

Žuvis pūna nuo galvos...


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą