2020-01-28

Importuojami virusai: iš Kinijos ir su pabėgėliais. Kuri grėsmė didesnė?


Vokietijoje šiandien surado vieną žmogų, apsikrėtusį koronovirusu. Apie tai rašo visi Vokietijos laikraščiai. Tik kodėl tie laikraščiai tyli apie daugybę į Europą „pabėgėlių“ atneštų ir nuolatos importuojamų ligų, kuriomis apsikrėtė šimtai tūkstančių europiečių. Gal jų atnešami virusai, bakterijos, parazitai yra mažiau pavojingi, sukelia mažiau europiečių mirčių?

„Pabėgėlių“ atnešamų ligų sąraše: adenovirusinis konjuktyvitas, botulizmas, raupai, cholera, kriptosporidiozė, dange karštligė, echinokokozė, entero hemoraginė E. coli, liambliozė, hemofilija, gripas, hantavirusas, hepatitas, hemoraginė karštligė, ŽIV/AIDS, raupsai, vidurių šiltinė, maliarija, tymai, meningokokinė infekcija, meningoencefalitas, paratitas, parašiltinė, raudoniukė, šigeliozė, sifilis, toksoplazmozė, trichineliozė, tuberkuliozė, tularemija, dėmėtoji šiltinė ir kokliušas, ebola, usutu, vakarų Nilo karštligė.



Apie europiečių mirtis nuo „pabėgėlių“ atneštų ligų nėra jokios informacijos. Jos nėra, nes ji nuo mūsų sąmoningai slepiama. Tokia informacija „politiškai nekorektiška“, kurstanti „neapykantą“.

Prancūzija nutarė evakuoti savo piliečius iš Kinijos Uhano. Atvežtus numatoma laikyti 14 parų karantine! Reikia pažymėti, kad atbėgėliams nėra jokio karantino, todėl jų atvežamoms ligoms plisti yra sudarytos idealios sąlygos.

Aš manau, kad koronovirusas yra eilinis globalistų triukas, kad nukreipti visuomenės dėmesį nuo jų pagrindinio jų nusikalstamo tikslo – europiečių naikinimo. Kitas globalistų tikslas - sunaikinti jų pagrindinį priešininką pasaulyje – Kiniją.

Apsidairykim! „Pabėgėliai“ toliau importuojami iš Libijos, iš kur NVO laivai šiuo metu veža 800 juodaodžių į Italiją, „pabėgėliai“ toliau importuojami Balkanų maršrutu iš Turkijos, į kurią jie vėl varomi iš Sirijos, bėga iš Azijos. Nelegalai susirenka grupėmis ir laužo Vengrijos pasienyje esančią tvorą. Tačiau ES tautų naikintojams, kurie organizuoja šią invaziją į Europą, nesvarbūs virusai, kuriuos neša šie žmonės. Jie kursto psichozę dėl koronoviruso iš Kinijos. Specialiai kursto šią psichozę!

Nuorodos:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą