2020-09-12

Mokslininkė iš Kinijos žada pateikti įrodymus, kad COVID-19 paleistas iš laboratorijos

 


Mokslininkė iš Kinijos Dr. Li-Meng Yan, perbėgusi į JAV, pareiškė, kad COVID-19 sukėlėjas SARS-CoV-2 yra sukurtas laboratorijoje, rašoma Krone Zeitung. https://www.krone.at/2228765

Nuo „pandemijos“ pradžios dauguma valstybių vadovų transliavo melą, kad COVID-19 yra gamtinės kilmės, tačiau mokslinės publikacijos bylojo, kad virusas SARS-CoV-2 yra sukurtas laboratorijoje (žiūr. priedą ).

Korumpuota organizacija PSO, kurios akcininkais, pažeidžiant organizacijos įstatus, yra privatūs akcininkai, surišti su JAV FRS akcininkais ir jų fondais. Vienas iš tokių veikėjų – Bilas Geitsas.



Kinų mokslininkė Dr. Li-Meng Yan pabėgo iš Kinijos į JAV. Britų laidoje Loose Woman tvirtino, kad SARS-CoV-2 buvo dirbtinai sukurtas. Ji tai žinojo, nes pati tyrė ligos sukėlėją iki to, kai visas pasaulis sužinojo apie šį virusą. „Jis kilo iš Uhanio laboratorijos, o laboratoriją kontroliuoja Kinijos vyriausybė“, - pasakė mokslininkė.


https://youtu.be/7Lq3_rsBJ9w

Informaciją jį gavo iš Kinijos maro profilaktikos centro, o taip pat iš gydytojų tėvynėje. Tačiau ją privertė tylėti jos darbovietėje, Honkongo universitete. Vadovybė jai rekomendavo „tylėti ir būti atsargiai“, priešingu atveju jai grasino dingimu. Po to ji pabėgo į Jungtines valstijas. Šiuo metu JAV slepia mokslininkę. Artimiausiu metu ji norėtų paskelbi mokslinius įrodymus, pagrindžiančius jos žodžius.

Dr. Li-Meng Yan nuomone, epidemijos pradžioje Kinija ilgai slėpė informaciją, kad virusas perduodamas iš žmogaus žmogui. Ši informacija galėtų užkirsti kelią daugeliui žmonių mirčių.

Dr. Li-Meng Yan žinojo apie tai, bet negalėjo apie tai viešai kalbėti.


P.S.

Gegužės 29 dieną aš paskelbiau kreipimąsi:

Partijos Nacionalinis susivienijimas pirmininkui prof.Vytautui Radžvilui dėl viruso SARS-CoV-2 tema esančių mokslinių publikacijų ekspertizės inicijavimo

http://lebionka.blogspot.com/2020/05/partijos-nacionalinis-susivienijimas.html

https://manolietuva.com/?p=2748

Prašau palaikyti mano prašymą Lietuvos Švietimo ir mokslo ministerijai organizuoti iškilių Lietuvos biomedicinos mokslininkų ekspertizę, kad įvertinti koronaviruso struktūrinę-funkcinę prigimtį ir atsakyti į šiuos klausimus:

Ar yra pakankamai mokslinių įrodymų teigti, kad SARS-CoV-2 sukėlėjas yra natūralus gamtinis mutantas?

Ar yra melas žemiau nurodomi moksliniai straipsniai?

https://www.nature.com/articles/nm.3985

https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.05.24.111823v1

Mano tikslas – pabaigti Lietuvoje neteisėtai įsigalintį klijavimą mokslininkams liberal-fašistinių „sąmokslo teorijų“, „melagienų“ ir pan. etikečių, 15min.lt ir Delfi portalų FB užsakymu organizuotą cenzūrą. Nerimą kelia tai, kad antimoksline propaganda užsiima ir mokslinių įstaigų iškabomis prisidengiantys šarlatanai. Tokio pseudomokslinio šarlatano pavyzdžiu, mano nuomone, galėtų būti VDU docentas Ignas Kalpokas, LRT laidoje tokiomis ideologinėmis etiketėmis „papuošęs“ Seimo narį prof.Algimantą Kirkutį (https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvoje/2/1179993/samokslo-teorijomis-apipinta-covid-19-tema-raginama-nedeveti-kaukiu-pandemija-siejama-su-5g).

Pagarbiai,

partijos „Nacionalinis susivienijimas“ narys,

biomedicinos dr. Algimantas Lebionka

P.P.S. „Nacionalinis susivienijimas“ nepalaikė mano iniciatyvos.

Mano publikacijos apie tai, kad SARS-CoV-2 yra sukurtas laboratorijoje:

https://manolietuva.com/?p=2737

http://lebionka.blogspot.com/2020/05/kodel-sars-cov-2-yra-pagamintas_28.html

https://manolietuva.com/?p=2726

http://lebionka.blogspot.com/2020/05/kodel-sars-cov-2-yra-pagamintas.html

http://lebionka.blogspot.com/2020/04/15-minlt-sars-cov-2-bilas-geitsas.html

https://manolietuva.com/?p=2462

http://lebionka.blogspot.com/2020/06/the-daily-telegraph-vis-daugiau.html

https://manolietuva.com/?p=2790

http://lebionka.blogspot.com/2020/05/kinu-mokslininkai-patvirtino-kad-covid.html

https://manolietuva.com/?p=2744

http://lebionka.blogspot.com/2020/05/covid-19-ir-fort-detrick-karine.html

https://manolietuva.com/?p=2722



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą