2022-12-01

Italijos Triesto miesto meras džiaugiasi neatsidžiaugia svečiais iš Afrikos

 

"IMIGRANTAI: TRIESTE JIE VISKĄ NAIKINA, O VENTIMIGLIJOJE PRIEVARTAUJA NEPILNAMEČIUS - VIDEO": tokiu pavadinimu straipsnis skelbiamas italų portale "Voxnews."

https://voxnews.info/2022/11/30/immigrati-a-trieste-distruggono-tutto-e-a-ventimiglia-stuprano-le-minori-video/



Meras sako: "Gerbiami bendrapiliečiai, visi manęs prašo ką nors daryti su visais tais ekstrasensais (migrantais), kurių turime mieste. Ten, kur juos apgyvendinome, Prosecco skautų stovykloje, kaip matote iš nuotraukų, jie viską sugriovė.

www.facebook.com/watch/?v=1484873782000442

Gerai įsižiūrėkite į nuotraukas, kad suprastumėte, kaip šie žmonės elgėsi. Todėl klausiu savęs, kodėl ... 

Apie tai, kad migrantai jau kurį laiką nebaudžiamai niokoja Triesto miestą, MIP priemonės perpildytos: miesto meras Roberto Dipiazza nusprendė tai pasmerkti. "Facebook" paskelbtame vaizdo įraše  užfiksuoti nepagrįstų ir nepateisinamų vandalizmo veiksmų padaryti sugriovimai. Sanitarinės patalpos išardytos, visur prišiukšlinta ir prikrauta purvo. Sugadinti įrenginiai ir konstrukcijos, išmontuotos durys. Pilietis vaizdo įraše sako: "Viskas, jie viską sunaikino, ir šiuo metu aš jiems nieko nedarau...".

Vaizdo įraše taip pat rodoma žala, kurią migrantai padarė skautų stovykloje Prosecco, esančioje Triesto karste, kur, kaip filmuotoje medžiagoje parodo pats meras, buvo sunaikinti kai kurie tualetai ir įvairūs baldai, visur matyti krūvos šiukšlių ir šiukšlių atraižų. Mero Dipiazza žodžiai, rašoma portale, kelia šoką ir pasipiktinimą.

"Gerbiamieji bendrapiliečiai, visi manęs prašo ką nors daryti su tais ekstrasensais (migrantais), kurių turime mieste: "Padarykime juos taip, padarykime taip". Tačiau ten, kur mes juos apgyvendinome, kaip matote iš nuotraukų, jie viską sugriovė", - pažymi komentatorius italų portale "Il Giornale."

Migrantai į Triesto miestą atvksta per Balkanų maršrutą, einantį per šiaurės rytinę Italijos sieną. Jie nepaiso nei įstatymų, nei teisėsaugos patrulių.


Į Triesto Piazza della Libertà aikštę, kurioje yra geležinkelio stotis, kasdien nuo vėlyvos popietės iki vakaro atvyksta daugybė migrantų iš Balkanų. Atvykstančiųjų bangos svyruoja nuo vieno kraštutinumo iki kito: priklausomai nuo mėnesių, kontrolės, išsiuntimų.

Nelegalus imigrantas iš Afrikos išprievartavo 17-metę mergaitę Ventimiglijoje: nuvilko į apleistą viešbutį. Mero žodžiais, Trieste sutikti migrantai skleidžia tik panieką. Arogancija. Ir šiurkštumas. 

Meras klausia: "Kodėl turime leisti Italijos piliečių pinigus? Kodėl turime teikti pagalbą tiems, kurie taip elgiasi? Kodėl mes turime eiti ir ieškoti kitų vietų, kur juos apgyvendinti, jei jie tada viską sunaikina?"...

Italijos valdžios institucijos priima atgal nelegalius imigrantus, kuriuos Prancūzija atmetė, ir aktyviai bendradarbiauja vykdant išorinę blokadą, o Slovėnijos valdžios institucijos atsisako priimti atgal į Triestą atvykusius nelegalius imigrantus ir, priešingai, Italijos teismas uždraudė išstumti nelegalius imigrantus ES pasienio šalyje. Taigi Italija atsidūrė "atpirkimo ožio" rolėje. 

Portale rašoma: "Ko laukia vyriausybė, kad pasiųstų karius saugoti rytinės sienos, užuot siuntusi ginklus naciams į Kijevą ir laikiusi karius Libane, kad šie žygiuotų prieš kartaginiečius?"



Italijos vyriausybė, vadovaujama Giorgia Melloni, deda didžiules pastangas, kad sustabdyti migraciją, kurią vykdo tarptautinio globalizmo finansuojamos NVO. Italai supranta nekontroliuojamos migracijos pasekmes valstybės egzistencijai. Apie tai nuolatos kalba ir žinomas italų žurnalistas Giulio Meotti straipsnyje "Is Multiculturalism Destroying Western National Identities?"

Šio straipsnio vertimas - čia. 

 



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą