2024-05-11

Ta nuostabi Malmė, panaši į biblijinę Sodomą

Šis trečias pagal dydį Švedijos miestas Malmė pagarsėjo pastaruoju metu savo No-Go zonomis ir priminė Biblijinį Babelio bokštą, bet dėka vis labiau moraliai išsigimstančio Eurovizijos dainų festivalio tapo tikra Sodoma. Šią išvadą patvirtina daugybė dainininkų-sadomitų, tarp kurių, it juodas deimantas spindėjo tikrų tikriausia satanistė iš Airijos

Airijos grupės „Bambie Thug“ ir jos prima-raganos Bambie Ray Robinsono pasirodymas prasidėjo žvakių ratu, kurio centre buvo satanistų pentograma, toliau šis šabašas perėjo į satanistinį "baletą". 



Satanizmas - ES "elito" religija, kuria žavisi jos vadovai. Tai jie įrodė per San Gotaro Alpių tunelio atidarymo ceremoniją 2016 metais. Tuomet vyko normalų žmogų pribloškianti satanistų orgija, į kurią buvo sukviesta visa ES valdžia ir satanistinis Europos „elitas“.

https://youtu.be/JJnHJYosvlc

Man nuoširdžiai gaila Lietuvos, kuri verčiama dalyvauti šitame moralinių padugnių renginyje, gaila Kauno, delegavusio vaikiną, pasidabruota nosimi, kuris, manau, kad įtikti ES iškrypėliams prisistatė irgi tokiu esąs.

Toks konformistinis elgesys kelis šimtmečius buvo būdingas Lietuvos baudžiauninkams, kurie, norėdami panašėti į lenkakalbius šlėktas, ėmė šlebizavoti lenkiškai.

Man pakako pirmo atrankos turo. Tokio sadomitinio-satanistinio brudo negalima žiūrėti normaliam žmogui, nes norom nenorom šis purvas apdergia viską aplinkui, skverbiasi į žmogaus sielą ir ją nuodija. 

Ar tik ne Malmė yra Viešpaties pasirinkta sunaikinimui, kad perspėti žmoniją, atgrasyti nuo nuodėmių? O kuris dar iš ES miestų pateko Dievo nemalonėn? Gal Briuselis, o gal Paryžius?




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą