2019-01-24

Italų valdantieji atskleidė Rotšildų įgyvendinamą juodosios Afrikos ir baltosios Europos sunaikinimo mechanizmą


Italijos valdančioji koalicija šią savaitę mums paaiškino, kodėl Imanuelis Makronas taip rūpinasi, kad kuo daugiau afrikiečių veltėdžių atvyktų į Europą. Priežastis – Paryžiaus neokolonijinė politika Afrikoje. Migracijos fenomenas iš Afrikos vyksta dėl „Paryžiaus kolonijinių įsipareigojimų Afrikai“. 14 Afrikos valstybių, kurios buvo Prancūzijos kolonijomis, įskaitant ir buvusias Ispanijos ir Portugalijos kolonijas, yra apdėtos Prancūzijos mokesčiais. Prancūziją vykdo franko emisiją šioms valstybėms.  

Sausio 20 dieną Italijos vicepremjeras Luigi di Maio pasiūlė įvesti sankcijas prieš Prancūziją ir apkaltino Paryžių neokolonializmo politika, migrantų krizės provokavimu. Politiko nuomone, Prancūzija naudoja valiutinę sąjungą su savo buvusiomis Afrikos kolonijomis, vykdo joms skirto franko emisiją, kad padengti savo skolas. Jis pakvietė prieš Prancūziją imtis sankcijų.



Italijos vicepremjeras pareiškė, kad Prancūzija trukdo vystytis 14 Afrikos valstybių ir tuo stimuliuoja žmonių bėgimą, kurie skęsta Viduržemio jūroje, išsilaipina Italijoje. Politiko nuomone, Europa turi rasti jėgų drąsiai pažvelgti į Afrikos dekolonizacijos problemą. Luigi di Maio pasakė: „Aš pavargau kalbėti apie migracijos krizės pasekmes! Aš noriu pradėti kovoti su priežastimis.“

Kitas koalicinės vyriausybės vicepirmininkas Matteo Salvini pasakė: „Afrikoje yra žmonės, kurie pasisavina šių tautų turtus, Prancūzija, akivaizdu, yra tarp jų“.

Salvini apkaltino Paryžių sukėlus gyventojų migracijos chaosą: „Prancūzija nesuinteresuota, kad stabilizuoti situaciją“, nes turi naftos interesus priešingus, kuriuos turi italai“.

Salvini turi vienintelį dogmatą, rašoma Il Giornale, kuo daugiau nelegalių migrantų, tuo daugiau paskendusių. Tai nebuvo pabėgėliai nuo karo, o kontrabandistų verslo objektas. Italija priims tik tikrus pabėgėlius. Į Italija pabėgėliai gali patekti oficialiais kanalais, tam nereikia plaukti per jūrą.

Italijos valdžios pareiškimas leidžia įvardinti šios Afrikos-Europos aferos benificiarus Rotšildus.


Du pagrindiniai afrikiečių ir arabų vežėjai į Europą

Emanuelis Makronas yra Rotšildų marionetė

Italų portale „Il Populista“ buvo rašoma, kad Sorošas ir Rotšildai finansavo „okultinę“ Emanuelio Makrono rinkimų į Prancūzijos prezidento postą kompaniją. Tai štai kodėl Makronas taip stengiasi laikyti atviras duris imigrantams iš Afrikos.

Italų portalo žodžiais, faktai ateina iš „Macronleaks“ hakerių, kurie pavogė 20000 elektroninių laiškų, susietų su Makrono prezidentine kompanija, kalnus dokumentų, saugomų Makrono elektroninio pašto dėžėse, kurie kartu su Wikileaks buvo paviešinti internete.



Pinigų lietus ant Makrono galvos liejosi iš Rotšildų ir jų patikėtinio Sorošo kišenių, iš Goldman-Sachs JAV rezervinio banko, kurį kontroliuoja Rotšildai. Pinigai tekėjo iš Rotšildų kontroliuojamo Credit Agricole (aštuoni milijonai) iš Sorošo - 2.365.910,16 €, Deivido Rotšildo - 976.126,87 €, Goldman-Sachs - 2.145.100 €.

Kyla logiškas klausimas, ką norėjo mainais gauti Rotšildai iš Makrono. Niekas neabejoja, kad pinigai buvo dovanoti ne iš meilės jam.

Prieš atvedamas į politiką Makronas dirbo Rotšildų banke Goldman-Sachs. Šis bankas savo absolventais apgyvendino daugumą centrinių bankų. „Goldman Sachs" vadovas Vokietijoje Jörg Kukies paskirtas Vokietijos finansų ministro pavaduotoju.

2016 metais baigęs kadenciją Europos komisijos pirmininkas Žoze Manuelis Barroso buvo priimtas dirbti į Amerikos Investicinį banką Goldman Sachs. Jis užėmė nevykdančiojo prezidento ir konsultanto pareigas. Jo darbo frontas – viskas kas susieta su Didžiosios Britanijos išėjimu iš ES (Brexit).

Goldman Sachs stato savo žmones į finansų ministrų postus, centrinių bankų ir pagrindinių privačių bankų pirmininkų postus. Goldman Sachs – inkubatorius, perintis „reikalingus“ žmones. Šių žmonių skaičių, pasodintų visame pasaulyje, neįmanoma apskaičiuoti. Europoje labiausiai matoma figūra „paukščiuko“ išskridusio iš Goldman Sachs inkubatoriaus – Europos centrinio banko prezidentas Mario Draghi, kuris nuo 2002 iki 2005 metų tarnavo Goldman Sachs International vicepirmininku ir vykdančiuoju direktoriumi.

Makronui Rotšildų deleguotas tikslas - vežti juodaodžius į Europą

Pasauliniams pinigų skolintojams Rotšildams reikalingas „ekonomikos augimas“, tik jis garantuoja jų verslo egzistavimą ir pinigų iš oro gamybą. Padengti kreditinius įsipareigojimus galima pridėtinio produkto sąskaita, kurį sukuria „ekonominis augimas“. 

Afrikoje yra dešimtys milijonų jaunų žmonių iki 25 metų amžiaus, kurie neturi ką veikti globalistų nualintoje Afrikoje. „Ernst and Young“ konsultantai šiuos afrikiečius pavadino „demografiniu dividendu“, globalistų lobynu, kad gauti „ekonomikos augimą“. Jeigu globalistai jų negali panaudoti Afrikoje, jie juos nori atsivežti į Europą, kas ir vyksta dabar.

„Gefira“ konstatuoja, kad dabartinis migracijos procesas, kuris vadinamas migracijos krize, sugalvotas ir įgyvendinamas įtakingo lobbi. Šis lobbi ir yra tokie štai ES valstybių vadovai, kuriuos į valdžią atvedė Rotšildai.



Globalistai bando aiškinti jų organizuotą Afrikos gyventojų migraciją į Europą būtent „rūpesčiu“ dėl ES „ekonomikos augimo“. Sveiko proto pilietis supranta, kad visa tai - jų bjaurus melas. Bet kaip iš tikrųjų su tuo „ekonomikos augimu“?

Valentinas Katasonovas rašo: „Net ekonomistai patriotai mėgsta žodžių derinį „ekonomikos augimas“. O šie žodžiai...nieko nereiškia. Tikra beprasmybė.

Kam reikalingas ekonomikos augimas? Jis reikalingas pinigų skolintojams, o piniginis multiplikatorius – tai pinigų darymas iš oro, ypač didelio masto machinacijos.  Padengti kreditinius įsipareigojimus galima pridėtinio produkto sąskaita, kurį sukuria ekonominis augimas, ir nesvarbu, koks tai pridėtinis produktas – prekyba ginklais, porno-žurnalais, net narkotikais, tose valstybėse, kur jų apyvarta legali... Tai yra ekonomikos augimas bet kokia kaina!

„Gefira“ portale rašoma, kad pasaulio ekonomika sutelkta Rytų Azijoje ir Vakaruose, tuo metu kai visos kitos ekonomikos yra satelitinėmis. Jeigu Vakarai ir Rytų Europa nustotų domėtis afrikiečių resursais, juodasis kontinentas žlugtų. Visos Afrikos valstybės priklauso nuo maisto produktų importo, kurį jos finansuoja dėka žaliavų eksporto. Afrika negali išmaitinti savo gyventojų, nekalbant jau apie jų padvigubėjimą per 25 metus. 50% Afrikos jaunimo jaunesni nei 25 metų.

„Ernst and Young“ konsultantai šiuos afrikiečius pavadino „demografiniu dividendu“, globalistų lobynu, kad gauti „ekonomikos augimą“. Jeigu globalistai jų negali panaudoti Afrikoje, jie juos nori atsivežti į Europą, kas ir vyksta dabar.

Į Europą Rotšildų perkelta Afrika

Šita „demografinis dividendas“ Europoje realizuojasi į bedarbių minią, kurią išlaiko Europos mokesčių mokėtojai. Breitbart rašoma, kad 85 procentai į Olandiją atvykusių nuo 2014 metų imigrantų neturi darbo. Prancūzijoje 40 procentų iš 15,7 milijono darbo neturinčio jaunumo sudaro imigrantai iš Afrikos. Vokietijoje beveik pusę HerzIV bedarbių pašalpos gavėjų yra atbėgėliai iš Sirijos. 584000 sirų niekur nedirba.


Rotšildai melžia mažiausiai 14 Afrikos valstybių


Mejeris Amšelis Rotšildas (1744—1812) yra sakęs: „Leiskite man spausdinti pinigus, ir man nusispjauti, kas rašo įstatymus.“ Rotšildai spausdina pinigus JAV, ES, bet pasirodo, kad ir Afrikai.

Šis sionistų klanas taip nušauna du zuikius: plėšia Afriką, jos jaunimą varo į Europą. Čia šie bemoksliai žmonės virsta socialinės sistemos parazitais, griaunančiais Europą ir didinančiai jos skolas vis tiems patiems Rotšildams. Štai kam buvo Rotšildų klano sugalvotas JTO Globalios migracijos paktas, kuris ekonominius migrantus sulygina su karo pabėgėliais, garantuoja jiems visą socialinį paketą europiečių sąskaita, bet ne juos apiplėšusių Rotšildų.

Nuorodos:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą