2018-07-03

Kieno interesams atstovauja Makronas? „Macronleaks“ atskleidė jo rinkimų kompanijos sponsorių vardus


Italų portale „Il Populista“ rašoma, kad Sorošas ir Rotšildai finansavo „okultinę“ Emanuelio Makrono rinkimų į Prancūzijos prezidento postą kompaniją. Tai štai kodėl Makronas taip stengiasi laikyti atviras duris imigrantams iš Afrikos.

Italų portalo žodžiais, faktai ateina iš „Macronleaks“ hakerių, kurie pavogė 20000 elektroninių laiškų, susietų su Makrono prezidentine kompanija, kalnus dokumentų, saugomų Makrono elektroninio pašto dėžėse, kurie kartu su Wikileaks buvo paviešinti internete.

Pinigų lietus ant Makrono galvos liejosi iš Rotšildų ir jų patikėtinio Sorošo kišenių, iš Goldman-Sachs JAV rezervinio banko, kurį kontroliuoja Rotšildai.

Pinigai tekėjo iš Rotšildų kontroliuojamo Credit Agricole (aštuoni milijonai) iš Sorošo - 2.365.910,16 €, Deivido Rotšildo - 976.126,87 €, Goldman-Sachs - 2.145.100 €.

Kyla logiškas klausimas, ką norėjo mainais gauti Rotšildai iš Makrono. Niekas neabejoja, kad pinigai buvo dovanoti ne iš meilės jam.



Prieš atvedamas į politiką Makronas dirbo Rotšildų banke Goldman-Sachs. Šis bankas savo absolventais apgyvendino daugumą centrinių bankų. „Goldman Sachs" vadovas Vokietijoje Jörg Kukies paskirtas Vokietijos finansų ministro pavaduotoju.

2016 metais baigęs kadenciją Europos komisijos pirmininkas Žoze Manuelis Barroso buvo priimtas dirbti į Amerikos Investicinį banką Goldman Sachs. Jis užėmė nevykdančiojo prezidento ir konsultanto pareigas. Jo darbo frontas – viskas kas susieta su Didžiosios Britanijos išėjimu iš ES (Brexit).

Goldman Sachs stato savo žmones į finansų ministrų postus, centrinių bankų ir pagrindinių privačių bankų pirmininkų postus. Goldman Sachs – inkubatorius, perintis „reikalingus“ žmones. Šių žmonių skaičių, pasodintų visame pasaulyje, neįmanoma apskaičiuoti. Europoje labiausiai matoma figūra „paukščiuko“ išskridusio iš Goldman Sachs inkubatoriaus – Europos centrinio banko prezidentas Mario Draghi, kuris nuo 2002 iki 2005 metų tarnavo Goldman Sachs International vicepirmininku ir vykdančiuoju direktoriumi.

Du pagrindiniai Afrikos juodaodžių vežėjai
Makronui Rotšildų deleguotas tikslas - vežti juodaodžius į Europą

Pasauliniams pinigų skolintojams Rotšildams reikalingas „ekonomikos augimas“, tik jis garantuoja jų verslo egzistavimą ir pinigų iš oro gamybą. Prof. V.Katasonovo žodžiais, padengti kreditinius įsipareigojimus galima pridėtinio produkto sąskaita, kurį sukuria „ekonominis augimas“, ir nesvarbu, koks tai pridėtinis produktas – prekyba ginklais, porno-žurnalais, net narkotikais, tose valstybėse, kur jų apyvarta legali... Tai yra ekonomikos augimas bet kokia kaina!

Afrikoje yra dešimtys milijonų jaunų žmonių iki 25 metų amžiaus, kurie neturi ką veikti globalistų nualintoje Afrikoje. „Ernst and Young“ konsultantai šiuos afrikiečius pavadino „demografiniu dividendu“, globalistų lobynu, kad gauti „ekonomikos augimą“. Jeigu globalistai jų negali panaudoti Afrikoje, jie juos nori atsivežti į Europą, kas ir vyksta dabar.

„Gefira“ konstatuoja, kad dabartinis migracijos procesas, kuris vadinamas migracijos krize, sugalvotas ir įgyvendinamas įtakingo lobbi. Šis lobbi ir yra tokie štai ES valstybių vadovai, kuriuos į valdžią atvedė Rotšildai.

Nuorodos:










Komentarų nėra:

Rašyti komentarą