2018-07-02

Kas bendro tarp Afrikos juodaodžių vežimo į Europą ir „ekonomikos augimo“


Garsaus Rusijos ekonomisto prof.Valentino Katasonovo straipsnį prisiminiau todėl, kad ieškojau atsakymo į klausimą: kam reikalingas „ekonomikos augimas“?

Globalistai bando aiškinti jų organizuotą Afrikos gyventojų migraciją į Europą būtent „rūpesčiu“ dėl ES „ekonomikos augimo“. Sveiko proto pilietis supranta, kad visa tai - jų bjaurus melas. Bet kaip iš tikrųjų su tuo „ekonomikos augimu“?

Valentinas Katasonovas rašo: „Net ekonomistai patriotai mėgsta žodžių derinį „ekonomikos augimas“. O šie žodžiai...nieko nereiškia. Tikra beprasmybė.



Kam reikalingas ekonomikos augimas? Jis reikalingas pinigų skolintojams. Aš neseniai turėjau užsiėmimą su trečiakursiais, kurie praėjusiais metai išlaikė egzaminą „Pinigai, kreditas, bankai“, ir jų paklausiau elementaraus klausimo: „Kas yra procentas ir kodėl reikalingas ekonomikos augimas šio procento gamybai“? Negali atsakyti. Domiuosi: „Jūs piniginį multiplikatorių studijavote“? Studijavo, bet atsakyti į klausimą vis vien negali. Sakau jiems, kad piniginis multiplikatorius – tai pinigų darymas iš oro, ypač didelio masto machinacijos. (…)

Padengti kreditinius įsipareigojimus galima pridėtinio produkto sąskaita, kurį sukuria ekonominis augimas, ir nesvarbu, koks tai pridėtinis produktas – prekyba ginklais, porno-žurnalais, net narkotikais, tose valstybėse, kur jų apyvarta legali... Tai yra ekonomikos augimas bet kokia kaina!



„Gefira“ portale rašoma, kad pasaulio ekonomika sutelkta Rytų Azijoje ir Vakaruose, tuo metu kai visos kitos ekonomikos yra satelitinėmis. Jeigu Vakarai ir Rytų Europa nustotų domėtis afrikiečių resursais, juodasis kontinentas žlugtų. Visos Afrikos valstybės priklauso nuo maisto produktų importo, kurį jos finansuoja dėka žaliavų eksporto. Afrika negali išmaitinti savo gyventojų, nekalbant jau apie jų padvigubėjimą per 25 metus. 50% Afrikos jaunimo jaunesni nei 25 metų.

„Ernst and Young“ konsultantai šiuos afrikiečius pavadino „demografiniu dividendu“, globalistų lobynu, kad gauti „ekonomikos augimą“. Jeigu globalistai jų negali panaudoti Afrikoje, jie juos nori atsivežti į Europą, kas ir vyksta dabar.

„Gefira“ konstatuoja, kad dabartinis migracijos procesas, kuris vadinamas migracijos krize, sugalvotas ir įgyvendinamas įtakingo lobbi.

Beveik su 100 procentų tikimybe galima pasakyti, kas yra šis lobbi – tai Rotšildų klanas, jų nusenęs pasiuntinys Sorošas ir jo vasalai: Makronas, Merkel, Junkeris ir kiti, purvinos praeities, nupirkti ir į politiką atvesti asmenys. Labai gaila, kad tarp jų yra ir Lietuvos vadovai, Tėvynę pardavę už „trupinį aukso, gardaus valgio šaukštą“.

Rečiau apgyvendinta šalis reiškia mažesnę priklausomybę nuo (užsienio) naftos, dujų, čia mažiau teršiamas oras, mažiau transporto problemų, švaresnės upės, ežerai, jūra, daugiau maisto produktų.

Depopuiacija blogai tik bankams, „ekonominiam augimui“, „pinigų gamybai iš oro“, Rotšildams ir Sorošams.

Ar ne paprasčiau būtų žmonijai nacionalizuoti JAV FRS, Europos CB, kitus bankus ir išgelbėti visą žmoniją nuo sunaikinimo?

Nuorodos:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą