2019-04-20

Makronui nepadėjo Dotre-Dame padegimas, geltonosios liemenės toliau reikalauja jo atsistatydinimo


Dabar tik moralinis ir protinis degradantas Mikronas, Rotšildų pastatytas į Prancūzijos prezidento postą, ir visa jo liberalfašistinė chunta tegali tvirtinti, kad gaisras Notre-Dame galėjo kilti savaime, jei nėra jokių el laidų, jokios elektros, nei vienos darbininko-restauratoriaus, iš darbo išėjusio prieš valandą iki gaisro. Visas šitas Mikrono pasakas išblaško Rabino Abraomo Šmulevičiaus pateikiami faktai, kuriuos jis semia iš Prancūzijos parlamento narių kalbų.

Nepaisant Makrono sukelto gaisro Notre-Dame, prasidėjusios rinkimų kompanijos į EP, Velykų didžiojo šeštadienio, „geltonosios liemenės“ eilinį kartą išėjo į gatves Prancūzijos miestuose. 




Paryžiuje buvo planuota protestuoti prie Notre-Dame, tačiau aplink katedrą „saugumo sumetimais“ buvo uždarytas praėjimas.

Tai buvo jau 23 protesto maršas prieš prezidentą Emanuelį Makroną ir jo degradavusią valdžią, žmonių skurdinimą. Demonstracijoje Paryžiuje dalyvavo, policijos duomenimis, 17 tūkstančių žmonių.



BFM TV pranešė, kad teisėsaugos organai iki 16:30 Paryžiuje sulaikė 189 žmones. Didesnė tų sulaikymų dalis buvo todėl, kad protestuotojai turėjo draudžiamus daiktus.

Paryžiuje buvo neleidžiama demonstruoti aplink Triumfo arką ir Žvaigždės aikštę. Buvo uždrausta demonstruoti ir daugelio Prancūzijos miestų centruose.

Protestuojantieji liejo nepasitenkinimą dėl to, kad Prancūzijos milijardieriai šimtus milijonų skiria Notre-Dame atstatymui, bet ne skurstantiems žmonėms.


Paryžiuje demonstracijos vyko dviem maršrutais. Pirmasis - nuo Sen-Deni bazilikos, antrasis – nuo nuo Sorbonos universiteto. Abu srautai vidurdienį susitiko ir perėjo Eliziejaus laukus ir pasiekė Eliziejaus rūmus.

Mikronui gaisras nepadėjo, po jo tauta šiam masonui ir homoseksualistui pajuto dar didesnę neapykantą. Mikroną nuo tautos neapykantos gelbsti tik Rotšildų pinigai ir šių pinigų kontroliuojamos MIP.

Nuorodos:









Komentarų nėra:

Rašyti komentarą