2019-05-28

Marin Le Pen: Makronas turi pasitraukti iš prezidento posto, bet jis neturi „nei sąžiningumo, nei orumo“



Rotšildų banko Goldman Sachs klerkas, homoseksualistas, sergantis Edipo kompleksu, - tokie buvo politologų būsimo Prancūzijos prezidento apibūdinimai. Tapęs prezidentu, jis savo moralinio degradanto įvaizdį tik sustiprino posakiais, kad neegzistuoja prancūzų kultūra, kad Prancūzija nepriklauso prancūzams. Finišas – nežmoniškas elgesys su demonstrantais, Notre Dame padegimas (faktiškas sunaikinimas) ir gegužės 26 dienos rinkimai į Europos parlamentą, kuriuos Makronas pralaimėjo Marin Le Pen vadovaujamam Nacionaliniam frontui.

Rotšildų statytinis Makronas (dar vadinamas mikronu) darė viską, kad apmulkinti prancūzus. Po gegužės 24 dieną įvykusio teroro akto, kurio metu buvo sužeista 13 žmonių, nors teroristas buvo nustatytas tą pačią dieną, bet buvo tylima. Tiktai po rinkimų į EP buvo pranešta, kad teroristas – 24 metų atvykėlis iš islamiško Alžyro.



Globalistinė žiniasklaida slepia nežmonišką Makrono ir jo chuntos elgesį su „geltonųjų liemenių“ demonstrantais. Triuškinančio pralaimėjimo rinkimuose į EP nuslėpti neįmanoma. Nors nėra abejonės, kad Rotšildų berniukas Makronas dėjo visas pastangas falsifikuodamas jų rezultatus, kaip tai darė globalistinės Austrijos ir Švedijos valdžios. Nepadėjo.

Nacionalinio fronto lyderė Marin Le Pen interviu portalui Breitbart pasakė, kad Emanuelis turi pasitraukti iš prezidento posto, bet jis neturi „nei sąžiningumo, nei orumo“.

Marin Le Pen pažymėjo, kad Anglijos premjeras David Cameron pasitraukė iš premjero posto, kad anglai 2016 metų referendume balsavo už Brexit, pramjerė Theresa May irgi pasitraukė iš savo posto, kuomet rinkimus į Europos parlamentą laimėjo Brexit partija.


Le Pen pasakė Breitbart News, kad Makronas turi sekti Cameron ir May pavyzdžiu. - „Bet Makronas Makronas neturi nei sąžiningumo, nei orumo“, - pasakė Le Pen.
Le Pen Nacionalinis frontas surinko 24 procentus rinkėjų balsų, o Makronui Rotšildų įsteigta partija „La République En Marche!“(nežinia į kurią kūno vietą marširuoja mikrono respublika) 22 procentus rinkėjų balsų.

Le Pen pažymėjo dvi pagrindines Makrono pralaimėjimo priežastis: „Yra dvi pagrindinės priežastys: viena-europinė, o kita-nacionalinė. Makronas, ankstyvose kompanijos stadijose, prisistatė kaip Europos Sąjungos lyderis, kurio prancūzų tauta nebenori. Europos sąjunga neapkenčia tautos, Europos sąjunga skatina nesąžiningą konkurenciją, ypač prieš Kinijos produkciją. Ir dar daugiau, Europos sąjunga pilnai atvėrė duris migracijai, kuri ją užtvindys“.

Le Pen pasakė, kad antra priežastis – neteisingumas paprasto žmogaus atžvilgiu. Jos žodžiais, kova rinkimuose vyko ne tarp tradicinių kairiųjų ir dešiniųjų, o tarp turtingų ir vargšų, globalistų ir nacionalistų. „Globalizmas-postnacionalinė dvasia“, - pasakė politikė.



„Globalistų tikslai tame, kad diskredituoti bet ką, kas gina naciją. Yra „didelis entuziazmas“ visoje Europoje dėl „bekompromisės meilės“, kurią reiškia savo šalims suverenistai. „Niekada nuo pat Europos sąjungos įsteigimo nacijų Europa nebuvo taip arti“, - pasakė Le Pen. Jos žodžiais, prancūzų ir italų delegacijos bus stambiausios nacionalinės grupės šios koalicijos Europos parlamente.

„Tai, kas dabar vyksta Europoje, turi istorinę reikšmę. Visų šalių patriotai turi susivienyti.“ - pasakė Le Pen portalui Breitbart.

Nuorodos:
http://lebionka.blogspot.com/2018/12/nuo-makrono-iki-simasiaus-liberastu.html
https://voiceofeurope.com/2018/09/international-election-observers-ruled-that-cheating-occurred-in-46-per-cent-of-the-250-swedish-polling-stations-they-visited/






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą