2017-05-10

Naudingas islamizmo idiotas Makronas ir kiti ES makaronai


Praėjus vos dienai nuo Prancūzijos prezidento rinkimų paaiškėjo, kad rezultatų falsifikavimai buvo masiniai, 12% Marin Le Pen biuletenių buvo sugadinti. Braižas tas pats, kaip JAV, Austrijoje. Europos globalistai nenorėjo Le Pen, grubiai kišosi į rinkimų eigą, palaikė Rotšildų deleguotą kandidatą, todėl jei nenori, tai ir gali jų nenorimo kandidato biuletenius netrukdomai naikinti – paimti du, o vieną sunaikinti. Vienam kandidatui bus + 12%, kitam -12%, štai jums jau ir 24% to jų mėgstamo makarono” naudai. Ši rinkimų falsifikavimo tendencija jau virtusi taisykle, prisiminkime 2016 metų prezidento rinkimimų falsifikavimus Austrijoje. 



Europos „makaronų“ standartas

Visų keturių didžiausių ES ekonomikų – Vokietijos, Anglijos, Prancūzijos ir Italijos lyderiai yra bevaikiai. Manoma, kad žmonės, kurie neturi palikuonių, mažiau rūpinasi savo valstybių ir tautų ateitimi, nes patys, kaip biologiniai objektai, neturi jokios biologinės prasmės ir ateities, kadangi nesugebėjo reprodukuotis. 

Mums, visai mažytei, ekonomiškai neįgaliai ir nykstančiai valstybei, globalistai sistemingai įtaiso bevaikį prezidentą. Aš netikiu, kad mes patys juos renkame. Jei rinktume patys, tai nesėdėtų rinkimų komisijos krėsle daug kartų susidirbę ir prisidirbę pensininkai ekskomunistai vaigauskai. Aš netikiu, kad tauta, nepabūgusi rusų tankų, 26 metus rinktų buvusius vagis-komunistus, okupantų kolaborantus ir JAV pensininkus.



Emanuelis Makronas – naudingas islamizmo idiotas

Tokiu pavadinimu portale Gatestone prieš kelias dienas buvo paskelbtas straipsnis skirtas dabartiniam Prancūzijos prezidentui Emanueliui Makronui.

Išsireiškimas „Naudingas idiotas“ atsirado šaltojo karo su Tarybų Sąjunga laikais. Šie žmonės nebuvo Komunistų partijos nariais, bet jie palaikė Lenino ir Stalino idėjas. 21 amžiuje Tarybų Sąjungos neliko, bet jį pakeitė Islamizmas, tapęs globaliu pavojumi. Islamizmas aplink save irgi subūrė „naudingus idiotus.“ Skirtumas tik tas, kad Tarybų Sąjungos „naudingai idiotais“ buvo intelektualai, o dabar tokiu idiotu yra naujasis Prancūzijos prezidentas, rašoma Gatestone.

Emanuelis Makronas nėra terorizmo šalininkas, tai dar blogiau: jis net nemato islamo terorizmo grėsmės. Po siaubingų teroro aktų 2015 metų gruodžio 13 Paryžiuje Makronas pareiškė, kad prancūzų visuomenė turi prisiimti sau „dalį atsakomybės“ už „dirvą, ant kurios tarpsta terorizmas“.

Makronas nuolatos kaltino prancūzus rasizmu ir „islamofobija“. Makronas pasakė, kad „prancūzų visuomenė turi keistis ir būti labiau atvira“. „Labiau atvira kam? Islamui, suprantama“, - pastebima straipsnyje.

Makronas atviras Islamizmo promauteris Prancūzijoje. Jis politkorektiškai kalba, kad yra „globaliztas“, „multikultūralizmo šalininkas“. Jis neskaito islamizmą nacionaliniu pavojumi, nes prancūzų nacija, arba, kaip jis sakė, prancūzų kultūra, neegzistuoja. Makronas neigė, kad Prancūzija turi savo kultūrą, savo istoriją, savo literatūrą ir meną.

2017 metų vasario 22 dieną, lankydamas prancūzų emigrantus Londone, Makronas pasakė: „Prancūzų kultūra neegzistuoja, yra Prancūzijos kultūra ir ji įvairi“. Tą pačią dieną Londone jis pakartojo: „prancūzų menas?“ Aš jo niekada nebuvau sutikęs!“

Taigi. Skanius mums rotšildai ir Co verda makaronus su grybais? Tai bent privalgysim!





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą