2021-03-25

Merkel atsiprašė vokiečių, o kada už melą atsiprašys Šimonytė?

 

Valstybių vadovai, dalyvaujantys PSO melo pandemijoje, su kiekviena diena vis labiau susikompromituoja. Mūsų Tautos išmintis sako: „melo trumpos kojos“. Vakar Vokietijos kanclerė iš pradžių mėgino per Velykas areštuoti vokiečių tautą, bet kovo 24 dieną atsitraukė ir atsiprašė vokiečių. Apie tai pasakojama „Vokietijos balsas“ laidoje „Už kvailą sprendimą Angela Merkel atsiprašė, bet už visą kitą ir už melą pamiršo!“*



https://youtu.be/qiWO8zAd33U




Vokiečiai vis labiau įsitikina, kad “pandemija” organizuota pasitelkus melagingus PGR testus. Labai didelis indėlis dėl feikinės „pandemijos“ atsiradimo tenka Charite Berlin medicinos centro pagrindiniam virusologui Christian Drosten, sukūrusiam SARS-CoV-2 dažnai melagingo testavimo protokolą. Nesenai Vokietijoje kilo skandalas, kad šis ponas kūrė ne tik melagingą koronavirusų diagnostiką, bet yra ir melagingas mokslų daktaras. Valdžia deda pastangas nuplauti šio nešvaraus žmogaus mundurą. Apie tai rašoma vokiečių portale Unser-mitteleuropa.com

„Vokietijos balsas“ video autoriaus nuomone, Berlino Charite centrą kontroliuoja JAV CŽV. Kaip tik čia buvo gydomi Ukrainos politikai V.Juščenko, J.Timošenko, čia buvo atvežtas ir A.Navalnas.

Kovo 23 d. Seimas skubos tvarka priėmė Užkrečiamųjų ligų profilaktikos ir kontrolės įstatymo pataisas, numatančias ūkio sritis, kurių darbuotojai privalės reguliariai atlikinėti PGR testus ir taip didinti „sergančių“ gretas.

Tas pats norima padaryti ir Vokietijoje. Šio žingsnio tikslas vienas: naudojant melagingus PGR testus tęsti valstybės paralyžių, jos naikinimą – COVID-19:Great Reset.

Kinija jau kurį laiką nustojo atlikinėti PGR testus. Čia COVID-19 sergančiu pripažįstamas tik tas kam buvo atlikti du teigiami PGR testai ir kuriam šią ligą diagnozavo gydytojas, sakoma vokiečių video.

Vasario mėn. mūsų neadekvatus sveikatos ministerijos kasininkas sugalvojo būdą (ar gavo iš užsienio tokius nurodymus), kaip šią Covid-19 statistiką žūt-būt padaryti baisia. SAM įsakymu, savivaldybių vadovai buvo priversti testuoti savivaldybės gyventojus PGR testais. Per savaitę jų reikia padaryti ne mažiau 1% savivaldybės gyventojų, bet ne daugiau 4%.

Apsiribota 4% gyventojų, mano nuomone, todėl, kad PGR testo tikslumas yra mažas ir jis gali parodyti, kad testavus 150000 Širvintų rajono gyventojų SARS-COV-2 "serga" pusė iš jų! Tai būtų skandalas!

PGR testas gali duoti 20-66% melagingai neigiamų rezultatų, ir tiek pat melagingai teigiamų.

SAUSIO 13 DIENĄ PSO PASKELBĖ INFORMACINĮ PRANEŠIMĄ, KURIS PILNAI PANEIGIA „PANDEMIJĄ“. PSO pranešime sakoma, kad teigiamas PGR testas neturi būti naudojamas Sars-CoV-2 diagnostikai.

PGR-testai (DNR-polimerazės grandininė reakciją) tapo pagrindiniu koronavirusinės revoliucijos varikliu. PGR teigiami testai, neva įrodantys augantį užsikrėtimų skaičių, padeda pateisinti visuomenės blokavimą. Nobelio premijos laureatas Kary Mullis PGR testą sukūrė 1983 metais. Jis skirtas nustatyti viruso tipą pas žmones su stipriais ligos simptomais. Mullis niekada negalvojo, kad jo testas bus naudojamas testuoti ligos simptomų nejaučiančius ligonius. Tai kas vyksta dabar, galima vadinti šio testavimo metodo profanacija. Pats autorius pabrėžė, kad jo sukurtas metodas šiam tikslui yra netinkamas. PGR testai nepakankamai jautrūs, todėl negalima atskirti, ar yra virusai aktyvūs, ar jie „mirę“ ir inertiški. Metodo netikslumas apsprendžia, kad didinant testavimų apimtis COVID-19 atvejų daugėja, o mirtingumas nedidėja. Metodo netikslumas sąlygoja ir tai, kad persirgus pakartotinai testuojamas PGR teigiamas rezultatas. Bilas Geitsas yra pripažinęs, kad dauguma PGR testų rezultatai yra „šiukšlės“.

Aš naiviai tikiu, kad Lietuvių tautos bus atsiprašyta už melą.

Nuorodos:


*Nepageidauju, kad mano publikacijas skaitytų asocialūs 15 min.lt ir Delfi.lt darbuotojai, kurie savo darbovietėse nedėvi kaukių ir taip ignoruoja karantino reikalavimus, LR įstatymus.  



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą