2021-02-19

SAM melagiai sugalvojo naują statistikos falsifikavimo būdą, bet faktai jį demaskuoja (video)

 


Širvintų merė Živilė Pinskuvienė demaskavo skelbiamą feikinę SAM statistiką dėl sergamumo koronavirusu. Atsakydama į samdomų žurnalistų ir SAM besmegenių spaudoje išplatintas insinuacijas, ji savo FB paskyroje vasario 19 dieną parašė: 

Muša – rėk, veja – bėk

Svylant padams dėl statistikos spragų NVSC griebiasi šiaudo inicijuodami tyrimus.

Tik rėkiančios hienos ne ant bėgančios užpuolė.

⚠️ Po 17 metų politikoje manęs tokiais būdais tikrai neišgąsdinsite ir neužtildysite, gerbiamieji.



Jei jūs renkatės strategiją ieškoti priekabių vietoj to, kad pripažintumėt ir ištaisytumėt savo klaidas, tai žinokite, kad po tokiais tyrimais nepadarytų darbų tikrai nepaslėpsite.

Dar kartą raginu susitvarkyti savo sistemų spragas ir darbus atlikti iki galo.

❗️❗️❗️ O kad visas šis jūsų tyrimas vyktų sklandžiai, ir toliau ketinu viską viešinti.




Tada sveikatos ministerijos kasininkas sugalvojo būdą, kaip šią statistika žūt-būt padaryti baisia. Dabar, SAM įsakymu, savivaldybių vadovai verčiami per prievartą testuoti savivaldybės gyventojus PGR testais. Per savaitę jų reikia padaryti (video 22:30) ne mažiau 1% savivaldybės gyventojams, bet ne daugiau 4%.



https://www.youtube.com/watch?v=pRoGW4NLEu4 


Faktai demaskuoja SAM melą!


O kodėl reikia testuoti ne daugiau 4% gyventojų, o ne kokių 50 ar visus 100%?

Tai yra todėl, kad PGR testo tikslumas yra mažas ir jis gali parodyti, kad testavus 150000 Širvintų rajono gyventojų SARS-COV-2 "serga" pusė iš jų! Tai būtų skandalas!

PGR testas gali duoti 20-66% melagingai neigiamų rezultatų, ir tiek pat melagingai teigiamų. 

Daugelis tyrinėtojų visą laiką teigė, kad PGR testavimas neturi jokios prasmės, o visa ši „pandemija“ yra melas nuo pat pradžios. PSO generalinis sekretorius ir kiti aferistai iš PSO mums visą pavasarį kalė į galvas: „testuokite, testuokite, testuokite“.

Niekas niekada neneigė SARS-CoV-2 viruso. Visi sveiko proto medikai ir biotechnologai neigė tik melą, kurį platino Rokfelerių įkurta, o dabar Bilo Geitso finansuojama "Great reset" aferistų PSO organizacija, ignoruojančią mokslinius faktus ir sveiką protą.

Šis testavimo reikalavimas parodo, kas SAM yra nusikaltėlių organizacija, kuri sąmoningai falsifikuoja rezultatus ir dirba pagal „Great Reset“ programą, pagal kurią ši feikdemija užtruks iki 2025 metų kovo mėnesio.


Sausio 13 dieną PSO paskelbė informacinį pranešimą, kuris pilnai paneigia „pandemiją“.


PSO pranešime sakoma, kad teigiamas PGR testas neturi būti naudojamas Sars-CoV-2 diagnostikai.

https://www.who.int/news/item/20-01-2021-who-information-notice-for-ivd-users-2020-05

Cituoju šį pranešimą:

„WHO guidance Diagnostic testing for SARS-CoV-2 states that careful interpretation of weak positive results is needed (1). The cycle threshold (Ct) needed to detect virus is inversely proportional to the patient’s viral load. Where test results do not correspond with the clinical presentation, a new specimen should be taken and retested using the same or different NAT technology.

WHO reminds IVD users that disease prevalence alters the predictive value of test results; as disease prevalence decreases, the risk of false positive increases (2). This means that the probability that a person who has a positive result (SARS-CoV-2 detected) is truly infected with SARS-CoV-2 decreases as prevalence decreases, irrespective of the claimed specificity.

Most PCR assays are indicated as an aid for diagnosis, therefore, health care providers must consider any result in combination with timing of sampling, specimen type, assay specifics, clinical observations, patient history, confirmed status of any contacts, and epidemiological information.“

Pranešime sakoma, kad jeigu testo rezultatai neatitinka klinikinei padėčiai, reikia paimti naują pavyzdį ir pakartotinai jį testuoti naudojant tą pačią ar kitą nukleino rūgščių technologiją. Tai reiškia, kad jeigu jūs gaunate teigiamą testą pas pacientą neturintį simptomų, jį reikia testuoti pakartotinai. Kitais žodžiais, bet kuris PGR testas yra potencialiai melagingas.

PSO dabar jau traktuoja PGR testą kaip „pagalbinį diagnostikoje“, o ne „diagnostikos testą“.



Tai reiškia, kad PSO pripažįsta, kad PGR testai nebuvo skirti diagnostikai, o jų tikslumu negalima pasikliauti. Apie tai daug kartų yra kalbėjęs PGR testo išradėjas Dr. Kary Mullis.

Ant PGR testo laikėsi visas PSO melas apie COVID-19 „pandemiją“. Žinoma, pavyzdžiui, kad šis testas pvz. reaguoja į visus pas žmogų nuo seno esančius keturis koronavirusų serotipus, sukeliančius elementarią slogą.


PGR COVID-19 testai yra šiukšliniai,  nes jie fiksuoja ir „mirusius“ virusus


 „Mirusios“ koronaviruso dalelės duoda teigiamus testo rezultatus. Nauji Oksfordo universitete atlikti tyrimai parodė, kad ant pavyzdžių ėmimo tampono gali būti virusinės RNR kopijos iš „mirusių“ COVID-19 virusų. Todėl PGR teigiamas testas tampa „šiukšliniu“.

Nors pacientai, infekuoti COVID-19, užkratą platina savaitę ar mažiau, testai gali būti teigiami todėl, kad tai yra ankstesnės infekcijos pėdsakai. Tyrėjų išvada skelbia, kad PGR testai nepakankamai jautrūs, todėl negalima atskirti, ar yra virusai aktyvūs, ar jie „mirę“ ir inertiški.

Profesorius Carl Heneghan, vienas iš tyrimo autorių, pasakė, kad metodo netikslumas apsprendžia, kad didinant testavimų apimtis COVID-19 atvejų daugėja, o mirtingumas nedidėja. Metodo netikslumas, profesoriaus nuomone, sąlygoja ir tai, kad persirgus pakartotinai testuojamas PGR teigiamas rezultatas.

Reikia pažymėti, kad tai ne naujiena. Daug anksčiau Pats Bilas Geitsas yra pripažinęs, kad dauguma PGR testų rezultatai yra „šiukšlės“. PGR atradėjas, Nobelio premijos laureatas Kary Mullis yra pareiškęs, kad PGR testas yra netinkamas nustatyti virusinei infekcijai. Pateikiamas piešinys parodo, kaip veikia PGR testai.


Kodėl žaidžiami žaidimai su PGR testais?


PGR-testai (DNR-polimerazės grandininė reakciją) tapo pagrindiniu koronavirusinės revoliucijos varikliu. PGR teigiami testai, neva įrodantys augantį užsikrėtimų skaičių, padeda pateisinti visuomenės blokavimą.

Nobelio premijos laureatas Kary Mullis PGR testą sukūrė 1983 metais. Šis testas skirtas nustatyti viruso tipą pas žmones su stipriais ligos simptomais. Mullis niekada negalvojo, kad jo testas bus naudojamas testuoti ligos simptomų nejaučiančius ligonius. Tai kas vyksta dabar, galima vadinti šio testavimo metodo profanacija. Pats autorius pabrėžė, kad jo sukurtas metodas šiam tikslui yra netinkamas.

Su keistais „karantinais“ Deep-state sutrikdė natūralaus imuniteto prieš koronavirusą atsiradimo procesą populiacijoje. Švedijos, nepaklususios korumpuotos Pasaulio sveikatos organizacijos diktatui, pavyzdys tai patvirtino. Švedija laimėjo: susiformavo natūralus Švedijos gyventojų imunitetas. Taip elgėsi ir Baltarusija.

Blefas apie antrą korona viruso bangą nėra pagrįstas dideliu mirtingumu. Žmogaus teisių suvaržymai ir ekonomikos blokavimas grindžiami teiginiu, kad ligoninėse pritrūks lovų. Dabar net žuvę autoavarijoje yra registruojami, kad mirė nuo koronaviruso.

PGR testavimas tapo aukso kasyklomis. Lietuvoje jau atlikta apie milijonas testų. Vieno testo kaina valstybei gali kainuoti 50 eurų, o gali būti, žinant valdžios kleptomanijos laipsnį, ir 100 eurų (kaina neskelbiama). Tai reiškia, kad Lietuvoje PGR testams jau ištaškyta 50 milijonų eurų (žiūr.video).



Vokietijoje PGR testas kainuoja yra nuo 80 iki 250 eurų. Šitos milijardinės sumos išleidžiamos beprasmiam masiniam testavimui. Tai tiesiog astronominio masto vagystė. Šie daugybės žmonių astronominiai pelnai, manoma, vis labiau įsuks PGR testavimo beprotybės spiralę.

Oksfordo universitete atlikti tyrimai parodė, kad ant pavyzdžių ėmimo tampono gali būti virusinės RNR kopijos iš „mirusių“ COVID-19 virusų. Todėl PGR teigiamas testas tampa „šiukšliniu“.

Nors pacientai, infekuoti COVID-19, užkratą platina savaitę ar mažiau, testai gali būti teigiami todėl, kad tai yra ankstesnės infekcijos pėdsakai. Tyrėjų išvada skelbia, kad PGR testai nepakankamai jautrūs, todėl negalima atskirti, ar yra virusai aktyvūs, ar jie „mirę“ ir inertiški.

Profesorius Carl Heneghan, vienas iš tyrimo autorių, pasakė, kad metodo netikslumas apsprendžia, kad didinant testavimų apimtis COVID-19 atvejų daugėja, o mirtingumas nedidėja. Metodo netikslumas, profesoriaus nuomone, sąlygoja ir tai, kad persirgus pakartotinai testuojamas PGR teigiamas rezultatas.

Reikia pažymėti, kad tai ne naujiena. Daug anksčiau Pats Bilas Geitsas yra pripažinęs, kad dauguma PGR testų rezultatai yra „šiukšlės“. Kaip jau čia minėta, PGR atradėjas, Nobelio premijos laureatas Kary Mullis yra pareiškęs, kad PGR testas yra netinkamas nustatyti šiai virusinei infekcijai. Pateikiamas piešinys parodo, kaip veikia PGR testai.


Pandemija kurios nebuvo


Liepos 27 dieną Torsten Engelbrecht and Konstantin Demeter savo straipsnyje „COVID-19 PCR Tests Are Scientifically Meaningless,” konstatuoja, kad COVID-19 PGR testai yra moksliškai beprasmiai.

Nepaisant to, kad PSO nuolatos mums tvirtino: „testai, testai, testai“. Naudodami beprasmius testus, PSO paklusnūs idiotai iš oro sukūrė iliuzinę epidemiją, kurios nebuvo! Tuo tarpu ekonomika turėjo būti sustabdyta, kol bus surasta vakcina.

Vokiečių ekonomistas prof.dr.Eberhard Hamer koronos krizę sieja su „kilusia pasauline ekonomikos katastrofa ir kylančia pasauline ekonomikos depresija.“ Jo nuomone „be panikos sukėlimo niekada nebūtų buvę tokių laisvės apribojimų ir tokios komandinės ekonomikos!”

„Po koronos krizės ateis didžiausia pasaulinė ekonomikos depresija, į kurią atves stambiojo kapitalo ir politikos panikieriai sustabdę viso pasaulio ekonomiką,“ - teigė Hamer.


Tikslus tik SANGERIO metodas


2020 metų gruodžio mėnesį buvęs Pfizer viceprezidentas ir Pfizer mokslinis direktorius Dr. Michael Yeadon ir pulmonologas parlamentaras dr. Dr. Wolfgang Wodarg pateikė skubią paraišką į Europos Medicinos Agentūrą (European Medicine Agency) su kreipimusi nedelsiant sustabdyti visus vakcinos prieš SARS – CoV-2 tyrimus, konkrečiai BioNtech/Pfizer study on BNT162b (EudraCTnumber 2020-002641-42).

Savo kreipimesi mokslininkai reikalavo, kad dėl žinomo PGR metodo netikslumo rimtuose tyrimuose būtų naudojamas Sanger sekvenavimo metodas. Tai vienintelis būdas patikrinti vakcinos nuo COVID-19 efektyvumą. Dėl nevienareikšmių PGR metodu gaunamų rezultatų nei susirgimo rizikos, nei galimos vakcinos naudos negalima nustatyti, todėl testavimas vakcinos su žmonėmis, mokslininkų nuomone, neetiškas.










Komentarų nėra:

Rašyti komentarą