2021-03-29

Už PIŠ kabineto beprotybes mes brangiai mokame

 


Ingridos Šimonytės imbicilų vyriausybės užduotis – sunaikinti valstybę ir lietuvių tautą. Negaliu kitaip paaiškinti jų tęsiamo lockdown. Apie susirgimų falsifikavimą PGR testais, mirčių diagnozių falsifikavimą esu rašęs ne kartą

Nepaisant falsifikavimų, vakar Lietuvoje tebuvo 311 teigiamų PGR testų 100.000 gyventojų. Turint omenyje, kad tarp šių testų gali būti iki 70% melagingai teigiamų, ar tai yra pagrindas tęsti Lietuvoje lockdown?


Šiandien Rusijos 1 kanalo televizijos laidoje „Gyventi sveika“ buvo parodytas pasaulio žemėlapis, kuriame valstybės nuspalvintos tuo intensyvesne spalva, kuo jose buvo griežtesnis lockdown ir griežtesnis karantinas. Išvada: kuo buvo taikomas griežtesnis lockdown, tuo daugiau susirgusių, tuo daugiaus mirusių. Video čia.

Kaimyninėje Baltarusijoje nebuvo lockdown ir čia mažiausiai susirgimų nuo Covid



Profesorius imunologas dr.A.P.Prodeus pasakė, kad 1% papildomos bedarbystės dėl lockdown užtikrina 60000 mirčių skaičiaus padidėjimą 1 milijonui gyventojų.

Dėl lockdown 20-30 kartų daugiau susirgimų širdies-kraujagyslių ligomis, negu nuo koronaviruso.

Onkologinių susirgimų dėl lockdown padidėja 20-30 kartų.

Prezidentas Gitanas Nausėda pasakė, kad vyriausybės karantino „kai kurios priemonės nenuoseklios ir erzina visuomenę“.

Džokeris premjero kėdėje - tragedija valstybei!

Rimas Jankunas FB parašė: The Economist duomenimis, Lietuvoje nuo 2020 m. gegužės 25 d. iki 2021 m. vasario 14 d. įvyko 3020 mirčių nuo Covid-19 ir 7510 perteklinių mirčių (per šį laikotarpį mirė 7510 žmonių daugiau negu vidutiniškai per paskutinius 5 metus).

https://www.economist.com/.../coronavirus-excess-deaths....

4490 perteklinių mirčių ištiko dėl kitų priežasčių - 2 mirtims nuo Covid-19 teko 3 mirtys dėl neadekvačių Covid-19 valdymo priemonių, t.y. Vyriausybės ir jai patariančių ekspertų veiksmų; žmonių baimės, dėl kurios jie laiku nesikreipė pagalbos; negautos pagalbos kol nebuvo padarytas testas, tiesiog streso ir pan.

https://osp.stat.gov.lt/praejusios-paros-covid-19-statistika 

https://www.1tv.ru/shows/zhit-zdorovo/vypuski/zhit-zdorovo-vypusk-ot-29-03-2021

https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvoje/2/1375617/prezidentas-nenuoseklumas-erzinantys-sprendimai-del-karantino-provokuoja-zmones-maistauti

https://www.facebook.com/rimas.dc




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą