2021-03-27

Už plandemiją teks susimokėti. Vokietijos KT stabdo įstatymo projektą dėl ES gelbėjimo fondo

 

Plandemija - gryniausia tarptautinio finansinio kapitalo organizuota falsifikacija. Ji kuriama naudojant melagingus PGR testus ir melagingai nustatant mirties priežastis (1, 2, 3, 4).

Klauso Švabo aprašyta „COVID-19:Big Reset“ turi du tikslus: sugriauti ekonomiką, kad nacionalinės valstybės amžiams prasiskolintų ir investicinių fondų, kaip BlackRock, būtų supirktos. Antras tikslas – žmonių populiacijos sumažinimas COVID-19 pagalba (5, 6, 7).

PIŠ idiotų vyriausybė, kitaip negaliu šitų Lietuvos atvirų priešų vyriausybės pavadinti, neturi jokio išmanymo nei ekonomikos, nei krizės valdymo klausimu. Vienintelė sritis, kur šitie nusikaltėliai reiškiasi – Lietuvos naikinimas.



Jeigu esi durnas, tai gali pasiklausti pas protingesnį. Protingų ir sąžiningų žmonių Lietuvoje dar esama, dar ne visi gydytojai tapo daktarais Mengelėmis, kaip prof. V.Usonis. Vienas iš sąžiningų gydytojų yra prof.Eduardas Vaitkus, kuris vakar „Proto balsas“ laidoje argumentuotai pasakoja apie vakcinavimui naudojamus eksperimentinius preparatus ir kitus lietuvius dominančius klausimus.



https://youtu.be/xqhvsfaRwOo


Bėda ta, kad protingų žmonių šitai idiotų valdžiai nereikia, jie gyvena pagal iš Briuselio gaunamas direktyvas ir jas aklai vykdo. Apie tai viešai pasisakė PIŠ.

Niekas neabejoja, kad pasibaigus šiai feikinei „pandemijai“ (Pasaulio Banko numatyta jos pabaigos data - 2025 kovo 31d.) Lietuvos ekonomika bus sugriauta, iš mūsų vos krutančios ekonomikos bus likę tik griuvėsiai ir neišbrendamos skolos.

Mūsų vargo ekonomistė PIŠ, matyt, tikisi kad EB prispausdins eurų? Kol kas šis planas stringa Vokietijoje.


Šiandien Euronews pranešė, kad Vokietija stabdo įstatymo projektą dėl ES gelbėjimo fondo sukūrimo. Vokietijos federalinis konstitucijos teismas sustabdė ratifikavimą parlamento įstatymo projekto dėl sukūrimo ES atstatymo po pandemijos fondo. Teisėjų nuomone, dokumentui gali būti pritarta po to, kai bus pateikti visi juridiniai aspektai investicinio plano 700 milijardų eurų. Teismas priėmė tokį sprendimą po to, kai VFR parlamentas ir federalinių žemių atstovybė pritarė fondo sukūrimui. 390 milijardų eurų būtų subsidijos, likusios lėšos 310 milijardų eurų – kreditai, kuriuos reikia gražinti iki 2058 metų. Atitinkamus įstatymų projektus ratifikavo 16 iš 27 ES valstybių.


Vokietijai teks pagrindė našta dėl subsidijų ir dėl kreditų, ne bankrutavusioms pietinėms ES valstybėms, dotuojamoms buvusioms sovietinio bloko šalims, o būtent Vokietijai, pagrindiniam ES kinkomam arkliui. O kaip elgsis Vokietijos valdžia, kai neliks Merkel?

Tele 3 nuotrauka.

Nuorodos:

https://lebionka.blogspot.com/2021/03/prasidejo-antri-lietuviu-tautos.html

http://lebionka.blogspot.com/2021/03/prasidejo-antri-genocido-metai-2d.html 

http://lebionka.blogspot.com/2021/03/prasidejo-antri-genocido-metai-2d.html

http://lebionka.blogspot.com/2021/03/prasidejo-antri-genocido-metai-4-d.html

http://lebionka.blogspot.com/2020/12/covid-19-didziojo-perkrovimo-pradzia.html

https://lebionka.blogspot.com/2020/12/inkliuzyvus-kapitalizmas-kaip-didziojo.html

http://lebionka.blogspot.com/2021/03/blackrock-ima-uz-gerkles-amerika.html

https://ru.euronews.com/2021/03/27/german-court-on-recovery-fund



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą