2022-08-04

Rusija įtaria JAV dėl koronės ir baždžionių raupų autorystės. Atskleisti slapti dokumentai


Rusijos gynybos daro prielaidą, kad JAV Tarptautinės plėtros agentūros (USAID) šikšnosparnių gaudymo programa prisidėjo prie naujo koronaviruso atsiradimo. Tačiau tai dar ne viskas.

Rusijos gynybos ministerija turi informacijos apie galimą JAV dalyvavimą kuriant koronavirusą. Atrodo, kad COVID-19 yra JAV Tarptautinės plėtros agentūros (USAID) projektas. 

Video nuo 1:30 https://youtu.be/a-pl5DweaiU

Nuo 2019 m. USAID tiria naujus koronavirusus, vykdydama USAID prevencijos programą. Tyrimuose dalyvavo šikšnosparniai kaip ligos pernešėjai. Vienas iš JAV agentūros rangovų buvo bendrovė "Metabiota", kuri, be kita ko, vykdė karinę-biologinę veiklą Ukrainoje. 

Ministerija atkreipė dėmesį, kad 2019 m., dar prieš pasirodant pirmiesiems kovidų sukeltiems pacientams, JAV Hopkinso institute buvo surengtos pratybos "Event-201", kurių metu koronaviruso pandemija buvo atvaizduota beveik vienas prie vieno. Tik tuo metu niekas nežinojo apie covid. Beje, "Tsargrad" ne kartą pranešė apie šias pratybas

Gynybos ministerijos teigimu, COVID-19 scenarijaus įgyvendinimas ir USAID skubus programos "Predict" nutraukimas leidžia manyti, kad pandemija yra apgalvota ir kad JAV dalyvauja jos protrūkyje. Be to, yra informacijos apie eksperimentus, kurie galėjo paskatinti sukurti beždžionių raupus, šiuo metu pasaulyje vis labiau plintančius bandant pakeisti kovidą. 

Informacija apmąstymams - specialiai Baltiesiems rūmams


Įslaptinta medžiaga šiandien buvo pristatyta Rusijos gynybos ministerijai per pasitarimą. Beje, informacija buvo išslaptinta būtent po senatorės Nancy Pelosi vizito į Taivaną. Ką dabar pasakys Baltieji rūmai? Nelaukdami atsakymo, pateikiame pilną Rusijos ginkluotųjų pajėgų radiacinės, cheminės ir biologinės apsaugos vadovo generolo leitenanto Igorio Kirillovo pareiškimo versiją:

"Rusijos Federacijos gynybos ministerija ir toliau analizuoja Jungtinių Valstijų ir jų sąjungininkų karinę-biologinę veiklą Ukrainoje ir kitose pasaulio šalyse, atsižvelgdama į naują informaciją, gautą išlaisvintose teritorijose.

Tęsiamas savanoriškai pasidavusių Ukrainos karių biologinių mėginių tyrimas. Kaip jau minėjome anksčiau, jų kraujyje rasta didelė antibiotikų koncentracija, taip pat imunologinių žymenų, rodančių sąlytį su inkstų sindromo ir Vakarų Nilo sukėlėjais, kuriuos Pentagonas tyrė vykdydamas Ukrainos projektus U-PI-4 ir U-PI-8.

Ypatingą dėmesį reikėtų atkreipti į narkotinių medžiagų, įskaitant opioidinius vaistus, tokius kaip metadonas, kodepsinas, kodeterpas, taip pat efedrino tipo medžiagų: t-fedrino ir tri-fedrino, aptikimą Ukrainos kariškių paliktose vietose.

Sintetinis vaistas metadonas vartojamas gydant priklausomybę nuo narkotikų kaip pakaitinis gydymas.

Reikėtų priminti, kad Antrojo pasaulinio karo metais nacistinėje Vokietijoje, ypač 1943-1945 m. laikotarpiu, kariams, ypač SS pajėgose, psichoemocinei įtampai mažinti buvo duodama amfetamino darinio - pervitino - tablečių.

Šį narkotiką taip pat masiškai vartojo JAV kariai Korėjos ir Vietnamo karuose.

Šalutinis tokių priklausomybę sukeliančių narkotikų poveikis pirmiausia yra pernelyg didelė agresija, kuri paaiškina kai kurių Ukrainos kariškių itin žiaurų elgesį su civiliais gyventojais ir Donbaso miestų apšaudymą.

Atsižvelgdami į turimą informaciją apie stiprių stimuliatorių vartojimą AFU karių tarpe, tiriame gaunamus mėginius, ar juose yra šios klasės junginių. Jų pėdsakai žmogaus organuose ir audiniuose išlieka ilgai, pavyzdžiui, plaukuose - iki šešių mėnesių.

Analizės rezultatai bus perduoti Tyrimų komitetui ir naudojami kaip įrodymai tiriant Kijevo režimo įvykdytus karo nusikaltimus.

Prieš kelias savaites per specialią karinę operaciją buvo išlaisvintas Luhansko liaudies respublikos Rubižnės kaimas. Medicinos centro "Pharmbiotest" laboratorijoje, esančioje Pochaivska gatvėje 9, buvo rasti dokumentai, patvirtinantys, kad Ukrainoje kelerius metus buvo atliekami tyrimai vadinamosios "didžiosios farmacijos" užsakymu. Su vietos gyventojais buvo atliekami klinikiniai neregistruotų vaistų, galinčių turėti rimtą šalutinį poveikį, bandymai.

Apžiūrėjome centro, atsakingo už klinikinius vaistų tyrimus su savanoriais, patalpas. Buvo rasta įrodymų, kad Vakarų klientai reguliariai lankėsi "Pharmbiotest" ir galėjo susipažinti su visais tyrimo proceso etapais. Jų patogumui įrangos etiketės, patalpų pavadinimai ir darbo dokumentai buvo dubliuojami anglų kalba.

Siekdamos išvengti rizikos reputacijai ir bylinėjimosi išlaidų nesėkmingų naujų vaistų bandymų atveju, Amerikos ir Europos bendrovės atliko klinikinius tyrimus su Ukrainos piliečiais. Mokėjimai savanoriams buvo minimalūs, o mirtis buvo galima lengvai nuslėpti. Vietos valdžios institucijos taip pat neatliko rimtų patikrinimų ar priežiūros.

Tai atitiko Vakarų koncepciją, pagal kurią iš šalies teritorijos buvo pasitraukiama iš tarptautinės teisės požiūriu prieštaringiausių tyrimų. Ukrainoje šiuo tikslu buvo naudojami kariškiai, mažas pajamas gaunantys piliečiai ir viena iš pažeidžiamiausių piliečių kategorijų - psichiatrijos ligoninių pacientai.

Eksperimentams skirti žmonės - tylūs vergai?


"Tęsiame Rubižnės gyvenvietės laboratorijoje rastos dokumentinės medžiagos analizę.

Jau informavome, kad iš Ukrainos teritorijos į JAV ir Europos šalis buvo paimta daugiau kaip 16 000 biologinių mėginių, įskaitant kraujo ir serumo mėginius.

Atsižvelgdamas į JAV administracijos patikinimus, kad iš Ukrainos piliečių gauta genetinė informacija bus naudojama "...tik taikiems tikslams...", norėčiau pacituoti JAV Atstovų rūmų Žvalgybos komiteto atstovo Džeisono Krou (Jason Crowe) pareiškimą liepos mėnesį vykusioje Šiaurės Amerikos saugumo konferencijoje. 

Crowe perspėjo amerikiečius dėl pavojų, kylančių atiduodant savo DNR privačioms bendrovėms tyrimams, nes:

...yra tikimybė, kad tyrimų rezultatai bus parduoti trečiosioms šalims ... ir gauta informacija gali būti panaudota kuriant biologinius ginklus, skirtus konkrečioms grupėms ... ar asmenims.

 

Atsižvelgiant į tai, kad JAV administracija domisi "siauros paskirties" biologinių agentų tyrimais, tokie pareiškimai verčia iš naujo pažvelgti į naujosios koronaviruso pandemijos priežastis ir JAV karinių biologų vaidmenį COVID-19 patogeno atsiradimo ir plitimo procese.

2022 m. gegužę Geoffrey Sachsas, vienas iš autoritetingo medicinos žurnalo "The Lancet" ekspertų ir Kolumbijos universiteto, pirmaujančios pasaulinės biosaugos institucijos, profesorius, Ispanijoje vykusioje konferencijoje pareiškė, kad "koronavirusas buvo sukurtas dirbtinai ir su didele tikimybe naudojant Amerikos biotechnologijų pasiekimus". 

Mūsų specialistų nuomone, tai įrodo nebūdingas genovariantų, sukeliančių daugumą koronavirusų, kintamumas, dideli mirtingumo ir užkrečiamumo skirtumai, netolygus geografinis paplitimas ir nenuspėjamas epidemijos proceso pobūdis. Nepaisant pastangų sulaikyti ir izoliuoti sergančius, pandemija, atrodo, dirbtinai kurstoma į regioną įvežant naujus viruso variantus.

Keliame klausimą, ar Jungtinių Amerikos Valstijų tarptautinės plėtros agentūra (USAID) galėjo prisidėti prie naujo koronaviruso atsiradimo. Nuo 2009 m. USAID finansuoja programą "Predict", pagal kurią tiriamos naujos koronavirusų rūšys ir gaudomi virusus pernešantys šikšnosparniai. Vienas iš projekto rangovų buvo bendrovė "Metabiota", žinoma dėl savo karinės ir biologinės veiklos Ukrainoje.

Charakteringa tai, kad 2019 m. - prieš pasirodant pirmiesiems susirgusiems COVID-19 - JAV Hopkinso institute buvo surengtos pratybos, pavadintos "Įvykis-201", kurių metu buvo treniruojamasi susidoroti su anksčiau nežinomo koronaviruso epidemija, kuris, kaip teigiama pratybų legendoje, buvo perduodamas iš šikšnosparnių žmonėms per tarpinį šeimininką - kiaules. Taip plito "ispaniškojo gripo" virusas, nusinešęs dešimtis milijonų žmonių gyvybių.

COVID-19 scenarijaus įgyvendinimas ir skubus USAID Prevent programos nutraukimas 2019 m. rodo apgalvotą pandemijos pobūdį ir JAV dalyvavimą ją sukeliant.

Per specialią karinę operaciją buvo paimti dokumentai, rodantys, kad USAID ir jos pagrindinis rangovas "Labyrinth Ukraine" nuo 2019 m. dalyvauja JAV karinėje biologinių ginklų programoje.

Atkreipkite dėmesį į AFU Sanitarijos ir epidemiologijos departamento vadovo laišką "Labyrinth Ukraine" direktorei Karen Saylors. Jame Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadovybė pareiškia esanti pasirengusi bendradarbiauti su USAID dėl vakcinų kariams skyrimo, JAV dominančios informacijos rinkimo, apdorojimo ir perdavimo.

Pasirinkti JAV tarptautinės plėtros agentūrą koordinuoti šį darbą galėjo paskatinti didėjantis Rusijos susirūpinimas dėl Ukrainos biolaboratorijų veiklos, bandymas pašalinti JAV gynybos įstaigą iš pavojaus ir išvengti kaltinimų biologinio ginklo kūrimu.

Nustatyta, kad "Labyrinth Ukraine" yra JAV bendrovės "Labyrinth Global Health" padalinys, o jos steigėjai yra buvę "Metabiota", pagrindinio Pentagono rangovo karinės biologinio ginklo veiklos srityje, darbuotojai.

"Labyrinth Ukraine" dalyvavo U-PI-9 ir -10 projektuose, kuriuose buvo tiriamas afrikinio kiaulių maro plitimas Ukrainoje ir Rytų Europoje.

Norėčiau paminėti, kad pagal JAV gynybos ministerijos biologinių grėsmių mažinimo programą viena iš "Labyrinth Global Health" mokslinių tyrimų krypčių buvo koronavirusų ir beždžionių raupų viruso tyrimai.

Primename, kad liepos 23 d. Pasaulio sveikatos organizacija paskelbė beždžionių raupų protrūkį tarptautine nepaprastąja padėtimi sveikatai ir iki šiol ši liga nustatyta 76 šalyse, kuriose nustatyta daugiau kaip 26 000 ligos atvejų.

Taigi matome aiškią tendenciją: į Pentagono interesų zoną patekę užkrečiamųjų ligų sukėlėjai vėliau pandemiškai plinta, o naudos iš to gauna JAV farmacijos bendrovės ir jų globėjai - JAV Demokratų partijos lyderiai.

Anksčiau jau rašėme apie Jungtinių Valstijų biologinių ginklų panaudojimą Kuboje. Kalbėjome apie sąmoningą Dengė karštligės, afrikinio kiaulių maro ir ekonomiškai svarbių pasėlių plitimą saloje. Norėčiau pateikti dar vieną pavyzdį iš JAV karinės biologinės dokumentacijos.

1997 m. Kubos vyriausybė atkreipė pasaulio dėmesį į tai, kad Jungtinės Valstijos pažeidė Biologinių ir toksinių ginklų konvenciją. Kaltinimas buvo grindžiamas Kubos piloto, kuris užfiksavo, kad iš JAV lėktuvo purškė karantininę biologinę medžiagą - palmių tripsus, galinčią pakenkti vienai iš svarbiausių Kubos žemės ūkio šakų, parodymais.

Nors šiuo klausimu buvo inicijuotas neeilinis BTWC šalių narių susitikimas, incidentas nebuvo ištirtas, nes nebuvo sukurtas Konvencijos tikrinimo mechanizmas, kurį Rusijos Federacija reikalavo sukurti.

Toks nebaudžiamumas prisidėjo prie to, kad Vašingtonas Lotynų Amerikoje ir toliau naudojo biologinių ginklų technologijas, be kita ko, siekdamas pašalinti nepageidaujamus politinius veikėjus.


Šaltakraujiški žudikai?


2022 m. liepos 18 d. Venesuelos Respublikos prezidentas Nicolas Maduro viešai pareiškė, kad Jungtinės Valstijos prisidėjo prie buvusio valstybės vadovo Hugo Chavezo nužudymo.

Remiantis Venesuelos turima informacija, nuo 2002 m. JAV žvalgyba ieškojo būdų, kaip pašalinti Venesuelos lyderį, kuris aktyviai vykdė antiamerikietišką politiką. Buvo aptikta ir užkardyta daugybė bandymų nužudyti JAV ambasados Karakase darbuotojus.

Pažeisdamos tarptautinę teisę, Jungtinės Valstijos kuria vaistus, kurie, trumpą laiką patekę į organizmą, sukelia lėtines ligas ir įvairių formų vėžį. Venesuelos teigimu, prezidento aplinkos narė Claudia Diaz naudojo tokį vaistą, kad nunuodytų H. Chavezą. Padedama JAV žvalgybos agentūrų ji pabėgo iš Venesuelos, o vėliau buvo išvežta į JAV, kad išvengtų bendradarbiavimo su JAV žvalgyba detalių paviešinimo.

Venesuelos lyderio mirties ir pokyčių biologinių ginklų srityje priežastinį ryšį patvirtina teismo medicinos ekspertizės duomenys ir H. Chavezą gydžiusių Kubos gydytojų parodymai apie netipinę ligos eigą ir atsparumą vaistams.

Ši speciali karinė operacija atkreipė daugelio tarptautinių ir vyriausybinių organizacijų dėmesį į JAV biologinių ginklų keliamą grėsmę.

Keliose pasaulio šalyse vyko masinės demonstracijos prieš Pentagono finansuojamų biolaboratorijų veiklą. Eurazijos ekonominės sąjungos visuomeninės organizacijos priėmė rezoliuciją dėl tokių biolaboratorijų uždarymo.

Atsižvelgiant į tai, jau dabar matome, kaip keičiasi JAV kariuomenės požiūris į darbą su biologiniais ginklais kitose šalyse. Pavyzdžiui, valstybių, kuriose amerikiečiai atlieka dvejopo naudojimo tyrimus, buvo paprašyta pasirašyti kolektyvinį kreipimąsi dėl bendradarbiavimo su JAV tik siekiant: "...didinti pasaulinį sveikatos saugumą ir mažinti infekcinių ligų poveikį gyventojams...". Žodis "pasaulinis" ir toliau tekste atkreipia dėmesį: "vadovaujama Jungtinių Amerikos Valstijų".

Papildomas finansavimas bus skiriamas šalims, lojalioms JAV iniciatyvai pagal Biologinių grėsmių mažinimo programą.

Rusijos gynybos ministerija toliau analizuos dokumentinius įrodymus apie JAV karinės-biologinės programos įgyvendinimą Ukrainoje ir informuos apie rezultatus.

Šaltinis






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą