2021-02-07

Transgeniniai žmonės. Rusijos visuomenininkai pareiškė abejones dėl vakcinų. Tęsinys

 

Vasario 2 dieną nusipelniusi artistė Marija Šukšina Maskvoje inicijavo mokslinį-visuomeninį apskritą stalą, skirtą šioje šalyje pradėtam masiniam gyventojų vakcinavimui nuo koronaviruso. Renginys įvyko viešbutyje „Metropol“. Renginio rėmėjais buvo stačiatikių judėjimas „Caro Kryžius“. Renginio pavadinimas „Visuotinė vakcinacija arba pavojus nacionaliniam saugumui“. (Straipsnio pradžia).

Žemiau pateikiu renginio įrašą Yotube ir kitose video platformose.



https://youtu.be/L-H-BQ87-Y0

Apskritojo stalo dalyvė molekulinė biologė Elena Kalle pasitarime pasakė (1:22:12):



Aš noriu atkreipti jūsų dėmesį į vieną fenomeną. Kada aš kalbu su mokslininkais, kurie kuria panašias vakcinas, užsiima molekuline biologija, jie kažkodėl įsitikinę savo veiksmuose. Pas juos neatsiranda skepticizmas. O čia aš tiktai girdžiu: „Mes nežinom... Mes neįsitikinę...“ Man atrodo, kad būtent tai ir yra mokslinis požiūris. Ir viena iš daugelio keistumų šios „pandemijos“ yra tai, kad mums iš principo apribojo mokslinę diskusiją. Tai yra, uždrausta mokslinė diskusija.

Marija (Kalle kreipiasi į Šukšina), jeigu jūs leisite man, aš noriu grįžti prie labai svarbaus punkto, apie šios vakcinos poveikio mechanizmą. Tiesiog mes ėmėme kalbėti apie imuninį atsaką, bet jūs kalbate apie šią vakciną, kaip apie klasikinę vakciną, kuri pagrįsta užmuštu virusu. Mes įpratome prie to, nes tai kaip klasika. Bet aš privalau pasakyti, kad klasikos daugiau nėra! Vakcinos dabar genetinės inžinerijos produktas. Ir tai pagrįstos visiškai kitu principu.

Norėčiau dar paaiškinti dėl panaudojimo žmogaus ląstelių vakcinoje. Viena linija vadinama HEK (žmogaus embriono inkstų ląstelės). Tai yra, Sputnik-V vakcinos gamybai iš pat pradžių paimtos žmogaus embriono ląstelės. Ilgą laiką šitos kultūros buvo auginamos in vitro. Bet jeigu vakcinos gamintojai jums sakys, kad jie nenaudoja žmogaus ląstelių savo vakcinose, tai netiesa! Nes virusai, kurie naudojami vakcinoms, tai obligatiniai patogenai, tai yra jie negali augti niekur daugiau, kaip tik gyvame organizme. Ir taip kaip vakcinai Sputnik-V naudojamas žmogaus adenovirusas, tai jos negali augti nei ant kokių kitų ląstelių, kaip žmogaus. Tai yra, gamybai, ypač pramoninei vakcinos gamybai, naudojamos žmogaus ląstelės, kultūra, dideliais kiekiais ji tiesiog būtina. Tai gali būti linija HEK. Gali būti bet kokios kitos linijos. Jos gali būti iš suaugusių žmonių vėžinių ląstelių, iš bet ko, bet šios ląstelės vakcinoje yra. Tai kas liečia auginimą viruso vakcinai.

Bet aš noriu sugrįžti prie paties veikimo principo. Man atrodo, kad labai svarbu suprasti, nes kai aš klausiau, kokios komplikacijos būna pas vaikus, man atrodo, jūs suprasite, iš kur atsiranda šios komplikacijos.

Viruso platforma pakito nuo 2000-jų. Aš dabar jums papasakosiu, kaip svarsto naujos viruso platformos kūrėjai. Ji vadinama vektorine. Jų yra daug. Aš kalbėsiu būtent apie DNR platformą, kuri egzistuoja vakcinoje Sputnik-V (ir Astra Zeneca, A.L.). Kaip jie galvoja. Štai jeigu mes klasikinėje mūsų vakcinoje naudojame užmuštą virusą, tai mūsų imuninė sistema atpažintų viską: ir skrybėlę, ir paltą, ir batus, visą viruso apdarą. Dabar šita strategija keičiasi. Iš viruso palto ima, pavyzdžiui, sagą. Nuplėšia ir kalba: štai pagal šią sagą dabar mūsų imuninė sistema atpažins patogeną. Ir ką daro toliau? Toliau rašoma instrukcija, pagal kurią mūsų ląstelės gali sukurti štai šitą viruso atsarginę dalį. Ši instrukcija DNR pavidalu įstatoma į transportavimo priemonę. Kaip transporto priemonė naudojamas adenovirusas.

Sputnik-V adenovirusas naudojamas kaip transporto priemonė, kuri naudojama tam, kad koronaviruso „atsargines dalis“ perkelti į mūsų ląsteles. Adenovirusas turi galingą mūsų imuniteto slopinimo sistemą.

Aš norėčiau sukoncentruoti jūsų dėmesį štai į ką. Yra ar ne geno perkėlimas? Ką galvoja gydytojai? Aš jums atsakau: yra geno pernešimas! Svetimos kilmės geno! Būtent ši instrukcija dėl koronaviruso atsarginės dalies sintezės – tai ir yra genas. Biologinėse sistemose instrukcija – tai ir yra genas. Būtent šitas svetimas genas iš koronaviruso perkeliamas pagalba kito viruso, kuris naudojamas transportui į mūsų ląsteles.



O kokias ląsteles jis perneša? Štai klausimas, kuris dažniausiai keliamas prie šio stalo. Mes nežinom!

Koncentracija viruso dalelių vienoje dozėje 10 dešimtame, 10 tryliktame laipsnyje. Tai maždaug 100 kartų mažiau, negu ląstelių mūsų kūne. Tai yra, to iš principo pakaks, kad įeiti į labai didelį skaičių mūsų organizmo ląstelių.

Kur užprogramuotas adenoviruso įėjimas, mes iš tiesų nežinom. Bet jei sako, kad pašaliniai efektai – traukuliai, o tai kažkokia tai patologija nervinės sistemos, tai akivaizdu, kad transportavimas šio geno vyksta ir į nervų sistemą.

Į kokias ląsteles vyksta transportas, mes nežinome. Tačiau, egzistuoja tikimybė to, kad ne tiktai į ląsteles mūsų kūno, bet jie patenka ir į lytines ląsteles, tai yra, į tas vieninteles ląsteles, kurias mes perduodame savo vaikams.

Kas vyks po to? Mūsų vaikai nešios geną su atsargine koronaviruso detale. Informuoja mūsų žmones apie tai, ar ne?

Mūsų ląstelė negali nepradėti sintezuoti štai šią atsarginę detalę. Be to, aš taip suprantu, kad Gamalėjos centras giriasi, kad jis padarė viską įmanomą, kad ląstelė ima gaminti svetimus virusinius baltymus – viruso atsargines dalis. Be to visas likęs ląstelės fabrikas sustoja. Tai toks įprastinis efektas, kad visa kita apmiršta. Gaminamos tiktai šios atsarginės detalės – svetimi baltymai.

Kas toliau vyksta su šiuo dideliu kiekiu svetimų baltymų? Tie, kas kūrė vakciną, skaito, kad būtent ant jų ima treniruotis imuninė sistema.

Kiek svetimos kilmės baltymų reikia, kad paleisti imuninę sistemą, tai vienas klausimas. Bet aš turiu kitą klausimą: o kiek ilgai veikia ši instrukcija (genas) viduje mūsų ląstelių? Pusę metų? Metus? Yra duomenų, kad kai kurių gyvūnų sistemose jie toliau dirba iki kelių metų, pavyzdžiui beždžionėse.

Toliau. Instrukcija dirba, viruso atsarginės dalys gaminamos, kam mums toks didelis skaičius šių viruso dalelių, gaminamų mūsų organizmo? Kas su jomis vyksta po to? Būtų įdomu sužinoti! Juk pasirinktos dalelės, kurios iš principo prilimpa ant žmogaus ląstelių membranų. Štai jos išeina, prilimpa ant žmogaus ląstelių membranų, kas vyksta toliau?

Gamindama štai šias daleles, jeigu tai įprastas gyvas virusas, ir jei mūsų žmogaus ląstelė pradeda gaminti virusą, ji žūsta. Štai tuo atveju, žūsta ląstelė ar ne?

Mums sako apie šią vakciną: „Na, jūs žinote, štai ši instrukcija, DNR, pasimakaluos kažkur viduje mūsų ląstelės branduolio ir nieko pavojingo nėra. Ji nesiintegruoja!“

Taip, kai kurios DNR-instrukcijos tikrai degraduoja, kaip parašyta nedideliame skaičiuje mokslinių straipsnių. Bet kai kurios juk integruojasi! Ir štai duomenys, kuriuos aš aptikau, iki 1% šių adenovirusinių dalelių integruojasi į žmogaus organizmą! O jeigu jas kažkokie nepalankūs faktoriai palaiko, tai iki 15% dalelių integruojasi!

Tai yra, yra tikimybė, kad nuo šio dalelių kiekio, kuris įšvirkščiamas žmogui jį vakcinuojant, nuo 1 iki 15% inkorporuosis į genomą. Į mūsų nuosavą genomą!



O ką tai reiškia? Genai – tai instrukcijos, kaip aš jau sakiau. Pavyzdžiui, mūsų ląstelės turi instrukciją apie kokį tai svarbų baltymą, atsakingą už kvėpavimą. Ir į jį inkorporuojama svetima instrukcija. Kas vyksta? Mūsų programa nustoja veikti? T.y. yra didelė tikimybė, kad kokie tai svarbūs žmogaus genai nustoja veikti! 

Kas vyksta su tokia ląstele?

Jūs suprantate, gali būti, kad tai veda į masinį žmogaus ląstelių išmirimą! Štai ši vakcinacija, mano nuomone, veda į žmogaus ląstelių mirtį! Ir kadangi mūsų imuninė sistema šios vakcinos žymiai susilpninta, visi mūsų gynimosi mechanizmai šios vakcinos sunaikinti, tai gaunasi taip, kad mūsų apsauga nesusitvarko su tokiu kiekiu mirštančių ląstelių.

Aš norėčiau, kad būtent tokią informaciją pateiktų vakcinos gamintojai jų puslapyje. Kad žmonės suprastų visas pasekmes, visą įvykių grandinę, kurie su mumis vyksta nuo injekcijos momento, iki imuniteto išsivystymo, arba iki to, kas ten vyksta toliau.

Tarp kitko, tai jau atskiras klausimas, ar galima ištraukti šiuos genus atgal, kurie jau integravosi?

Negalima! Pas vakcinos gamintoją nėra jokio mechanizmo, kaip juos pašalinti! Tai yra, tai iš tiesų negrįžtama!

Baigdama savo pasisakymą, aš norėčiau pasakyti: tai pirmą kartą vykdomas masinis transgeninio žmogaus darymas! Yra faktas geno perkėlimo, ir yra perkelto geno veiklos faktas! Todėl žmogus gaunamas transgeninis! Ir kodėl mūsų teisėsauga šiuo klausimu tyli, man visiškai neaišku!“





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą