2021-09-04

Astra Astrauskaitė Kaune atliko egzorcizmo seansą

 


Norėjau padėkoti gerb. Astrai Astrauskaitei už akciją "Išmesk televizorių prie LRT!" (video). Žaviuosi šios nuostabios moters meile Lietuvai. Ji man primena mano lietuvių kalbos mokytoją Laimą Abraitytę. Paskambinau Astrai 15 val. Išgirdau triukšmą ir Astros balsą: „Aš Kaune, parade, stoviu su kryžiumi. Žinai, Algimantai, kaip jie raitosi ir muistosi kryžių pamatę.“ Dar pasakė, kad su vienuole meldėsi prie Soboro. Aš atsakiau, kad to ir reikėjo tikėtis, nes šie žmonės yra velnio apsėsti ir dirba už velnio Sorošo pinigus.

  

Šv. Teresė Avilietė išveja demonus (graviūra).

 



Susisiekiau ir su kunigu majoru Alfonsu Bulotu. Jo nuomone, Astra Astrauskaitė atliko egzorcizmo seansą, kurio metu yra stebimos velnio apsėstųjų konvulsijos, riksmai, murmėjimai.

Kunigas Arnoldas Valkauskas sako: „Egzorcizmas yra tik viena iš sudėtinių gydymo dalių. Nebent išskirtiniais atvejais, kai jau tikrai prisišaukta piktoji dvasia, kai sutartis su velniu pasirašyta. Kartais žmogus visiškai be blogos valios galvoja, jog tiesiog sudalyvaus kažkur, bet tokių pavojingų vietų dabar labai daug privisę“.

Šiandien pasaulyje vykdomas dirbtinės atrankos eksperimentas. Vienas iš jo tikslų - planetos gyventojų skaičiaus sumažinimas. Ar ne to siekia velnias? Velnias, Sorošas, Rotšildai – bendraminčiai.

Vitas Tomkus straipsnyje „KAS NEPATEKS Į „AUKSINĮ MILIJARDĄ?“ labai tiksliai, su doze jam būdingo humoro, pasakoja apie šios žmonijos atrankos mechanizmą.


Jis rašo: „Atradę kvailių terpę, globalistai susidomėjo pramogų pasauliu. Buvo išaukštinta LGBT organizacija, kurią papildė vis naujos ir vis kitokios išsigimimo formos: leido pasikeisti lytį, ką nori - prisisiūti, ko nenori – nusipjauti, po to – apsigalvoti ir vėl viską pakartoti. Koks protingas žmogus kels prieš save ranką? O durniui tik duok kelią! LGBT gretos ėmė pildytis taip greit, kad vietoj pliuso prie LGBT ir t.t. netrukus teks pripaišyti begalybės ženklą. O tai labai gerai. Nes žmonės, kurie pasijuto pasaulio viešpačiais ir pakėlė ranką prieš Dievo ir Gamtos kūrinį, tikrai nėra panašūs į proto bokštus. Tokių egzempliorių niekam negaila“.

Ar visus velnius pavyko Kaune išvaikyti Astrai Astrauskaitei, maldininkams prie Soboro? Manau, kad rugsėjo 10 dieną Vilniuje pratęsime velnių varymo seansą. Labai jau daug velnių prisiveisė Lietuvoje. Jei nieko nedarysime, velniai pribaigs mūsų Tėvynę.

"Respublikos" nuotrauka.

 








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą