2024-01-08

Bret Weinstein ir Tucker Carlson aptaria koronės marmalų žalą, PSO planus žmonijai (video)

 


"Pasaulinio karo aukų skaičius": Bretas Weinsteinas ir Tuckeris aptaria COVID vakciną, PSO autoritarinius planus žmonijai. Šis pokalbis aprašytas JAV portale "Zerohedge".

Tuckeris Carlsonas susitiko su evoliucijos biologu Bretu Weinsteinu (Erico Weinsteino broliu), su kuriuo išnarpliojo voratinklį pasakojimų apie COVID-19, farmacijos pramonę ir pasaulinius valdymo ir globlios visuomenės sveikatos politikos pokyčius. 

Pasak Weinsteino, pasipriešinimas "oficialiems" COVID naratyvams yra tarsi pasipriešinimas Galijotui - pandemijos metu kompetentingi ir drąsūs įvairių sričių ekspertai buvo agresyviai cenzūruojami. Dėl to buvo suformuota "Svajonių komanda", sudaryta iš disidentų.

"Jėgą, prieš kurią mes stojome, vadinu Galijotu. Galijotas padarė baisią klaidą ir padarė ją skaudžiausiai per COVID, t. y. paėmė visus kompetentingus žmones, visus drąsius žmones ir išstūmė juos iš institucijų, kuriose jie triūsė. Taip buvo sukurta Svajonių komanda. Jis sukūrė visus žaidėjus, kurių galėtumėte norėti savo komandoje, kad jie galėtų kovoti istoriniame mūšyje su siaubingu blogiu", - sakė jis, sakydamas, kad "Svajonių komanda" yra unikaliai tinkama kovoti su tais, kurie sužlugdė atsaką į pandemiją ir sukėlė mirtinas pasekmes.

Vainšteinas taip pat aptarė alternatyvių gydymo būdų, tokių kaip hidroksichlorochinas ir ivermektinas, demonizavimą ir užsiminė, kad nuo COVID-19 vakcinos mirė 17 mln. žmonių.

"Taigi nesu matematikos genijus, bet vienas iš aštuonių šimtų šūvių padaugintas iš milijardų yra daug žmonių.....17 milijonų mirčių nuo COVID vakcinos?" - klausė Tukeris. "Tik dėl perspektyvos. Turiu omenyje, kad tai panašu į pasaulinio karo aukų skaičių".

Į tai atsakė Vainšteinas: "Taip, absoliučiai. Tai didžiulė istorinė tragedija. Taigi ta proporcija. Ir nuostabu, kad tai niekaip nesibaigia. Turiu omenyje, kad mes vis dar akivaizdžiai rekomenduojame šiuos dalykus sveikiems vaikams".



Weinsteinas ir Carlsonas taip pat aptarė tai, ką jie laiko pasauliniu galios pokyčiu, organizuojamu per visuomenės sveikatos politiką. Jie aptarė Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) siūlomą pasirengimo pandemijai planą, išreikšdami susirūpinimą dėl galimo pernelyg didelio masto ir nacionalinio suverenumo pažeidimo. Weinsteinas įspėjo, kad PSO, kuri gali diktuoti precedento neturinčią valstybių ir jų piliečių kontrolę, gali tapti "totalitarine planeta".

 

https://www.youtube.com/watch?v=4MIESbBnA2k 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą