2023-01-15

Degradacija

 


https://youtu.be/u9F1XyCsgHs

Arturo Orlausko "O jei rimtai" ciklo 2023 01 15 laidoje "Jie trypia mūsų istoriją purvinais landsberginiais batais!" papasakota apie Lietuvos "elito" visišką protinę ir moralinę degradaciją. Ją geriausiai nusako laidoje cituoti filosofo Arvydo Šliogerio žodžiai:

"Apie dabartinį mūsų elitą galima pasakyti štai ką: tai tamsūs, bailūs, kvaili, žiaurūs, agresyvūs, godūs, klastingi, gudrūs, demoralizuoti egoistai, nė iš tolo nematantys valstybės idėjos ir net vadinamąjį valstybingumą traktuojantys vien instrumentiškai, kaip savo egoistinio intereso tenkinimo įrankį". 



Per 2022 metus šitas supuvęs "elitas" degradavo tokiu mastu, kad idiotą, viešai demonstravusį genitalijas, per Rusijos kanalus dergusį ant Lietuvos valstybės, pridariusį aibes teisės pažeidimų, nominavo "Lietuvos valstybės kūrėju". 
 
Laidoje minima ir pernai nuo narkotikų perdozavimo mirusi moteris, apie kuria užsienio kapitalo žiniasklaida skleidė muilo burbulus gerą mėnesį, nors 2022 metais atsisveikinome su keliomis dešimtimis tikrai Lietuvai nusipelniusių piliečių, apie kuriuos nutylėta.







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą