2023-01-18

ES kaip bažnyčia viduramžiais - prieš skilimą arba prieš Renesansą


Viduramžiai baigėsi, kai žmonės suprato, kad valdovų, bažnyčios, kalba nebeatitinka tikrovės. Kalbą, kuri buvo religijos (ideologijos) išraiška, reikėjo atnaujinti (Renesansas). Tik tada atsinaujinimas pasireiškė mene ir architektūroje. Dabar ES yra panašiame savo istorijos etape. ES ir jos biurokratijos atitolimas nuo tikrovės pasiekė aukščiausią lygį. ES kalba, jos veidmainystė, ideologinis naratyvas ypač išryškėjo prasidėjus karui Ukrainoje: tušti pažadai dėl ginklų tiekimo, sankcijų "taip" ir "ne", kvaziūpestis ukrainiečiais kaip priedanga priešiškiems Vakarų Ukrainos užgrobimo veiksmams (jos prijungimui prie ES įtakos zonos, esančios JAV protektorate), milijonų ukrainiečių importas, siekiant išgelbėti tragišką ir demografinę situaciją žemyno vakaruose. Ši daugybės greičių Europa, ši retorinė apgaulė apie lygybę ir teisingumą ir šis vienintelis galiojantis, neliečiamas newspeak'as, nepertraukiamas karo, kuriame LGBTQ+ ir spalvotieji atiduoda pagarbą.


Demokratija reiškia, kad valdantieji atstovauja "demos" (graikiškai - liaudis). ES elitas atstovauja mažumoms, kurias vadina baltųjų represinių vyrų sistemos aukomis. ES pareigūnai yra oligarchų ir lobistų marionetės, nupirktos Kataro šeichų, nupirktos "Gazpromo", nupirktos Didžiosios farmacijos pandemijos. 600 000 eurų Italijos parlamento nario Pier Antonio Panzeri bute. Pilnas lagaminas banknotų pas Graikijos ES pirmininko pavaduotoją. Iš von der Leyen lengva nusipirkti indulgencijų, kaip viduramžiais, ar ne?

ES elito "demosas" neegzistuoja, tai fiktyvūs žmonės, suformuoti newspeak'o, denacionalizuotų piliečių, žmonių, turinčių tik kairiąsias liberalias pažiūras, žmonių, kurie užmerkia akis į daugybę skandalų ir aferų Briuselyje, nes gyvena prabangiai bekonfliktiškuose, daugiakultūriuose Vakaruose. Pilni lagaminai pinigų kiekviename miegamajame. Melskimės už Renesansą!

https://gefira.org/en/2023/01/13/eu-like-the-church-in-the-middle-ages-before-the-split-or-before-the-renaissance/


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą