2024-07-29

Arkivyskupo Carlo Maria Viganò PAREIŠKIMAS po šventvagysčių ir skandalų Paryžiaus olimpinėse žaidynėse



ATSITRAUK ŠĖTONE


Mons. Carlo Maria Viganò

PAREIŠKIMAS

po šventvagysčių ir skandalų

Paryžiaus olimpinėse žaidynėse

Paryžiaus olimpinių žaidynių atidarymo ceremonija yra tik paskutinis iš daugelio bjaurių išpuolių prieš Dievą, katalikų religiją ir prigimtinę moralę, kuriuos įvykdė antikristinis elitas, Vakarų šalis laikantis įkaitėmis. Ne mažiau trikdančių scenų matėme 2012 m. Londono olimpinėse žaidynėse, 2016 m. Gotardo tunelio atidarymo ceremonijoje ir 2022 m. Sandraugos žaidynėse, kuriose buvo rodomos pragaro figūros, ožiai ir siaubą keliantys gyvūnai. Šias ceremonijas organizuojantis elitas reikalauja ne tik teisės į šventvagystę ir nepadoriausių ydų demonstravimą, bet net ir nebylaus pritarimo joms iš katalikų ir padorių žmonių, kurie priversti kęsti pasipiktinimą, matydami, kaip išniekinami švenčiausi jų tikėjimo simboliai ir patys prigimtinės teisės 

Buvome liudininkais distopinio šokio makabriškumo, kuriame Apokalipsės raitelių hologramos kaitaliojosi su pūkuotu mėlynu Dionisu, patiekiamu po įvairių patiekalų varpu; LGBTQ+ Paskutinės vakarienės parodijos, nukirstos Marijos Antuanetės, dainuojančios „Ça ira“ ir švenčiančios Prancūzijos revoliucijos baisumus, trupmeninio pasirodymo; barzdotų transvestitų ir išdykusių šokėjų baletų, lydimų apgailėtinų pantomimos atlikėjų. Šiame provokuojančiame spektaklyje Šėtonas nemoka nieko kito, kaip tik sugriauti Dievo kūrybinį tobulumą, parodydamas save kaip pavydų kiekvienos klastotės autorių. Šėtonas nieko nekuria: jis tik viską griauna. Jis ne išradinėja, o klastoja. Ir jo pasekėjai ne kitokie: jie žemina moters moteriškumą, kad ištrintų motinystę, primenančią Mergelę Motiną; jie kastruoja vyro vyriškumą, kad išplėštų iš jo Dievo tėvystės atvaizdą; jie gadina mažuosius, kad užmuštų juose nekaltumą ir paverstų juos bjauriausio buduliškumo aukomis.


Olimpinių žaidynių atidarymo iškilmės sukėlė skandalą ne tik dėl arogantiško šlykštumo ir nepadorumo demonstravimo, bet ir dėl velniško Gėrio ir Blogio iškraipymo, beprotiško tvirtinimo, kad galima piktžodžiauti ir išniekinti viską, net tai, kas švenčiausia, vardan mirties, šlykštumo ir melo ideologijos, kuri priešinasi Kristui ir skandina tuos, kurie pripažįsta Jį Viešpačiu ir Dievu. Neatsitiktinai šį pasibjaurėtiną karnavalą remia Pasaulio ekonomikos forumo emisaras Emanuelis Makronas, kuris nebaudžiamai už savo žmoną išduoda transvestitą, lygiai kaip Baraką Obamą lydi raumeningas vyras su peruku. Tai mistifikacijos, melo, fikcijos, pastatytos kaip totemas, viešpatavimas, kuriame žmogus yra išniekintas būtent dėl to, kad buvo sukurtas pagal Dievo paveikslą ir panašumą. 

Tolerancija negali būti alibi sistemingam krikščioniškosios visuomenės, visuomenės, kuria save identifikuoja milijardai sąžiningų ir iki šiol tylėjusių žmonių, naikinimui. Šis išsisukinėjimas turi baigtis! Ir turi baigtis ne tiek ir ne tik todėl, kad žeidžia tikinčiųjų jausmus, bet ir todėl, kad įžeidžia Dievo Didybę. Šėtonas neturi Dievo teisių, blogis negali būti prilygintas Gėriui, o melas negali būti prilygintas Tiesai. Būtent tuo remiasi mūsų civilizacija, civilizacija, kurią kai kas norėtų palaidoti po fiziniais ir moraliniais griuvėsiais, po griūvančio pasaulio griuvėsiais.

Reikia aiškiai pasakyti, kad tikinčiųjų ir piliečių kantrybė ir pakantumas išsekę, kad laikas nebe „apgailestauti“, bet veikti, net ir ypač tada, kai pilietinė ir religinė valdžia prisideda prie išdavystės.  

Todėl krikščionims visame pasaulyje būtina organizuotis konkrečiais veiksmais, pirmiausia boikotuojant olimpines žaidynes ir visus jų rėmėjus. Taip pat būtina, kad globalizmui nepaklūstančios įmonės atšauktų savo rėmimo sutartis, o delegacijos ir pavieniai sportininkai pasitrauktų iš žaidynių, kurios buvo atidarytos blogiausiu būdu. Privalome tikėtis ir reikalauti, kad atsakingi už šias netoleruotinas patyčias būtų patraukti atsakomybėn už savo veiksmus, taip pat už korupciją, kuri taip pat lydi šį renginį. Galiausiai homoseksualus scenografas, sukūręs šį šventvagišką ir vulgarų spektaklį, turi grąžinti mokestį, kurį Makroniadas paėmė iš Prancūzijos mokesčių mokėtojų.

Raginu katalikus atlyginti žalą malda, pasninku ir atgaila už mūsų Viešpačiui Jėzui Kristui ir mūsų šventajai religijai padarytą piktadarystę. Ir tegul pasitikėjimo kupinas gerųjų kreipimasis į Aukščiausiojo Sostą neatsiejamas nuo visuotinio sąžinės pabudimo, kad karalių Karalius vėl viešpatautų tautoms, visuomenėms, šeimoms ir Bažnyčiai. 

+ Carlo Maria Viganò, Archbishop

July 28, 2024
Dominica X post Pentecosten


https://exsurgedomine.it/240728-vade-retro-eng/




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą