2020-07-22

Idiotos & liberal-fascist. Arba Šimašiaus „zapadlo“



Antikinėje Graikijoje žodis idiotos reiškė žmogų, kuris ignoruoja visuomenę. O kaip pavadinti miesto merą, kuris piktybiškai kenkia visuomenei? Juk ne iš meilės vilniečiams sostinės meras Remigijus Šimašius miesto centre įsteigė šunų ir kačių pridergtą antisanitarinę smėlio dėžę. Visa tai juk ne poilsiui!

Jis gi daro viską, kad miestiečiai neturėtų jokio poilsio ir jokio pliažo. Juk tam buvo šiais metais apmokestinti privažiavimai prie visų aplink Vilnių esančių pliažų. Visų!

Šis liberal-fascist yra pikčiausias Lietuvos ir jos žmonių priešas. Jis gi tenorėjo Lukiškių aikštėje paniekinti sukilėlių atminimą, atminimo nukankintų KGB rūsiuse, paniekinti Lietuvos herbą.



Kokiam gi reikia būti cinikui ir nenaudėliui, kad taip tyčiotis iš visuomenės, ją kiršinti.

O kam gi prireikė atimti iš daugelio vilniečių, neturinčių už ką nuvykti į kurortus, vasaros džiaugsmą?

Ar mažai Šimašius per tuos jo Vilniaus niokojimo metus su savo liberal-fascist gauja privogė? O gal pritrūko pinigų šešiaspalvėms terlionėms ant šaligatvių, kartoninėms instaliacijoms, freskų tapymų prie šiukšlynų (Vilnius, Vileišio 14a), Neries krantinės niokojimui?

Yra toks rusiškas žodis „zapadlo“ (reiškia piktybinį kiaulinimą). Jis labiausiai tinka apibūdinti Remigijaus Šimašiaus ir jo „komandos“ (gaujos) veiklai Vilniuje.

Zapadlo“ kiekviename žingsnyje

Vileišio gatvės Nr.15 gyventojai pasipriešino (visi, vienbalsiai) šiukšlių konteinerių įrengimui prie savo namo esančiame parkelyje, nes turi greta tokią aikštelę ir esama tvarka yra patenkinti. Beveik prieš mėnesį jie kreipėsi į savivaldybė su skundu dėl jų interesų ir nuomonės ignoravimo, siuntė savo pastabas projektuotojams.


O ko sulaukė? Ne, ne atsakymo. „Zapadlo“ prie jų namo pastatė du laikinus šiukšlių konteinerius!

Šekit, už skundus ir prieštaravimą. Šekit, už pasipriešinimą Šimašiaus gaujos savivalei“, - tai juk norėta pasakyti, nes tai Šimašiaus (idiotos) braižas – tai „zapadlo“.

Mes su šia „zapadlo“ kovosime. Melsimės, kad Dievulis apsaugotų Lietuvą nuo šimašių ir armonaičių, jų „laisvės“! Tokią „laisvę“, manau, jie gali susikišti sau į siaurą vietą! Tokia „laisvė“ nieko neverta.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą